Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
54
Like
42.000
Πόντοι
17.336
Στο γνωστό ξεπεταδικο Σ108 έχει ανακοινωθεί Ουκρανή στο πρόγραμμα με φωτογραφίες 20χρονου ξανθού αγγέλου . καμια σχεση με την πραγματικότητα καθώς πρόκειται για μια κυρία συν 15 χρόνια και συν 15 κιλά τουλάχιστον . Όταν είπα στην σεριφισα ότι οι φωτογραφίες στο ίντερνετ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα μου είπε : Ε τι να κάνουμε ΠΑΧΥΝΕ ΛΙΓΟ
Όντως από τίς φωτογραφίες φαινόταν πολύ δυνατό.

• Like
Αντιδράσεις: tribal

giorgiodelafuentes2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.295
Πόντοι
201
Στο γνωστό ξεπεταδικο Σ108 έχει ανακοινωθεί Ουκρανή στο πρόγραμμα με φωτογραφίες 20χρονου ξανθού αγγέλου . καμια σχεση με την πραγματικότητα καθώς πρόκειται για μια κυρία συν 15 χρόνια και συν 15 κιλά τουλάχιστον . Όταν είπα στην σεριφισα ότι οι φωτογραφίες στο ίντερνετ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα μου είπε : Ε τι να κάνουμε ΠΑΧΥΝΕ ΛΙΓΟ

blbou

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα περαστικός από Αθήνα ψάχνω την Εύα που δούλευε στη Σουλιου εξαρχεια ξέρει κανείς αν μπορώ να την βρω κάπου; Ευχαριστώ

Zoro_21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2026
Like
30
Πόντοι
0
80 ειχα παει πριβ κανα διμηνο διακριτιξη σωστη φαση απο γκομενες τπτ τρομερο οι φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα αλλα ωραιο μπουκιτσι ακαπ μου εκανε κ μετα ειχε κ πραξη κ τιμια λιγο καρφωμα στα 4 80€

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
707
Πόντοι
81
80 ειχα παει πριβ κανα διμηνο διακριτιξη σωστη φαση απο γκομενες τπτ τρομερο οι φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα αλλα ωραιο μπουκιτσι ακαπ μου εκανε κ μετα ειχε κ πραξη κ τιμια λιγο καρφωμα στα 4 80€
Ρίξανε τις τιμές τόσο; Τελευταία πριν 2 χρόνια ήταν 120. Αλλά πρόσφατα ακούγονται διάφορα για το γραφείο με αμφίβολες υπηρεσίες κατόπιν συνεννόησης. Τι ισχύει τελικά;

bexel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
571
Πόντοι
290
Οκ

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
100
Like
13.812
Πόντοι
12.586

Ρίξανε τις τιμές τόσο; Τελευταία πριν 2 χρόνια ήταν 120. Αλλά πρόσφατα ακούγονται διάφορα για το γραφείο με αμφίβολες υπηρεσίες κατόπιν συνεννόησης. Τι ισχύει τελικά;
εμένα πάλι ρε παιδιά μου είχαν πει από 80 το μισάωρο κι ανεβαίνουμε, όλα με προφύλαξη. Για ακάπ στοματικό ούτε κουβέντα, ούτε με έξτρα ούτε τίποτα.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
7.032
Πόντοι
3.666
Κατέβηκε μηπως κανας έμπειρος μυστης XO ViP μασσαζερι προς κεντρο να ρίξει μια σωστή ενημέρωση ?
Κάτι πηρε το αυτι μου οτι φερανε ενα ωραιο λεπτο πιπινι , τελικα αντεξε την εβγαλε την βδομαδα η μικρη ή την τρόμαξαν οι μιλφαρες του μαγαζιού και λακισε ??
Ριξτε μια ενημέρωση ρε μουνηδες σαλιαρηδες μην ειστε μονο επισκέπτες στο νήμα !!!!

Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
195
Like
65.557
Πόντοι
72.937
Κατέβηκε μηπως κανας έμπειρος μυστης XO ViP μασσαζερι προς κεντρο να ρίξει μια σωστή ενημέρωση ?
Κάτι πηρε το αυτι μου οτι φερανε ενα ωραιο λεπτο πιπινι , τελικα αντεξε την εβγαλε την βδομαδα η μικρη ή την τρόμαξαν οι μιλφαρες του μαγαζιού και λακισε ??
Ριξτε μια ενημέρωση ρε μουνηδες σαλιαρηδες μην ειστε μονο επισκέπτες στο νήμα !!!!
σιγα μην παμε να μας ζαλισουν τα αρχιδια για να κλεισουν ραντεβου,να πας απο κει μετα και να μην σου ανοιγουν κλπ
τα εχουμε ξαναπει.
οποιος εχει χρονο για χασιμο και ορεξη να του τα ζαλισουν,παει.
:coffee:

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
707
Πόντοι
81
Όσο είχαμε την εναλλακτική δίπλα στο Medussa, άξιζε μια βόλτα. Τώρα να κατέβεις κέντρο για τζόγο για το αν θα σου ανοίξουν (ακόμα και αν έχει προηγηθεί τηλεφωνο) όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δεν αξίζει τον κόπο. Μικρές έχει και αλλού.

Zoro_21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2026
Like
30
Πόντοι
0
Όσο είχαμε την εναλλακτική δίπλα στο Medussa, άξιζε μια βόλτα. Τώρα να κατέβεις κέντρο για τζόγο για το αν θα σου ανοίξουν (ακόμα και αν έχει προηγηθεί τηλεφωνο) όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δεν αξίζει τον κόπο. Μικρές έχει και αλλού.
Που εχει κανα καλο κομματι ρε παιδια γτ μεχρι στιγμης ως νεο μελος οπου εχω παει εχει κατι μετριες και κατι μπριζολες

Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
195
Like
65.557
Πόντοι
72.937
παρακατω δυο βηματα ειναι και το ΣΤ29 που πας και κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος κι οχι παρακαλωντας την καθε μαλακισμενη που δεν συνεννοειται στο τηλεφωνο.

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
707
Πόντοι
81
Που εχει κανα καλο κομματι ρε παιδια γτ μεχρι στιγμης ως νεο μελος οπου εχω παει εχει κατι μετριες και κατι μπριζολες
Nirvana & Princess έχουν 2-3 καλά κομμάτια βλ. Βικτώρια, Λίλυ κλπ αν το θέμα της γλώσσας δεν σου είναι πρόβλημα. Και η Λίζα στην Εθνάρχου Μακαρίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom