Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.077
- Πόντοι
- 456
Δεν υπάρχει αυτό που ρωτάω σε αυτή την περιοχή;Καλημέρα παιδιά,
Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί με έμφαση στο σεξ προς Πανόρμου και Κηφισίας πλευρά;
Δεν υπάρχει αυτό που ρωτάω σε αυτή την περιοχή;Καλημέρα παιδιά,
Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί με έμφαση στο σεξ προς Πανόρμου και Κηφισίας πλευρά;
Υπάρχουν στουντιο στον περιφερειακό Πολυγώνου (Βριλησσου 30, 60) αλλα είσαι σε λαθος νημα....στα στουντιο κοίταξε....Δεν υπάρχει αυτό που ρωτάω σε αυτή την περιοχή;
soultani??Τι βοήθεια σας παρακαλώ.
Έχω χάσει το τηλέφωνο της Σουλτάνη και όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να το ξαναβρώ.
Κανένας συνάδελφος που μπορεί να βοηθήσει;
Ναιsoultani??
Θα πρέπει να σε φέρουμε επαφή με τον Σουλτάνο, αλλά ποιανού κρατιδίου ρε γαμώτο ψάχνεις?Τι βοήθεια σας παρακαλώ.
Έχω χάσει το τηλέφωνο της Σουλτάνη και όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να το ξαναβρώ.
Κανένας συνάδελφος που μπορεί να βοηθήσει;
ΧονολουλουΘα πρέπει να σε φέρουμε επαφή με τον Σουλτάνο, αλλά ποιανού κρατιδίου ρε γαμώτο ψάχνεις?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για την παλιά Victoria που ηταν πριν 2 χρόνια.Οπότε οι κριτικές δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη....Δεν βρίσκω κάποιο σχόλιο για μια κοπέλα απο το Λέλας Καραγιάννη 35 με το όνομα Victoria.
Έχει κάποιος άποψη?
Εκτιμώ οτι θα πρέπει αυτός που ανεβάζει μια κριτική να βάζει το όνομα της με μια ένδειξη δίπλα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για την παλιά Victoria που ηταν πριν 2 χρόνια.Οπότε οι κριτικές δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη....
Η παλιά Victoria ηταν τούμπανο την ειχα τιμήσει 3 φορές κ πέρασα τέλεια. Μετά άλλαξε εμφάνιση λογω αισθητικών επεμβάσεων κ όνομα κ τωρα χάθηκε τελείως....Εκτιμώ οτι θα πρέπει αυτός που ανεβάζει μια κριτική να βάζει το όνομα της με μια ένδειξη δίπλα.
Πχ. Όνομα 2 ή όνομα new
αυτο που λες προυποθετει αυτος που θα γραψει να γνωριζει και τις δυο κοπελες που εχουν ιδιο ονομα.Εκτιμώ οτι θα πρέπει αυτός που ανεβάζει μια κριτική να βάζει το όνομα της με μια ένδειξη δίπλα.
Πχ. Όνομα 2 ή όνομα new
Υπάρχουν τρόποι να μάθει κάποιος αν πρόκειται για το όνομα που προϋπήρχε ή πρόκειται για νεο όνομα.α
αυτο που λες προυποθετει αυτος που θα γραψει να γνωριζει και τις δυο κοπελες που εχουν ιδιο ονομα.
αν δεν τις γνωριζει ή ειναι καποιο νεο προφιλ που γραφει,θα γραψει το ονομα που του ειπαν στην προσφατη επισκεψη του.
Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο ή έστω κάποιο σύνδεσμο στο διαδίκτυο.Μεσημεριανή καταδρομική σήμερα στο Σουλίου 4
Κοπέλες ήταν η πιτσιρίκα Ελένη, μελαχρινό καυλάκι, με πορνογυαλιά κ μικρό βυζάκι
Μαζί της η Βικτώρια, καστανή μιλφ, μέτριο προς κοντό ύψος, με βυζάρες μεγάλες
Η κατάθεση έγινε στην Ελένη
Αρκετά παιχνιδιάρα και διαχυτική κοπέλα, αρκετά προκαταρκτικά κ δυνατό γαμήσι με πολλές εναλλαγές στάσεων...
Το κακό είναι πως έχουν δυστυχώς ανεβάσει τις τιμές στα 70€ το μισάωρο
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
![]()
![]()
![]()
Έργο τέχνης
![]()
Έχεις π.μ.Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο ή έστω κάποιο σύνδεσμο στο διαδίκτυο.
Ψάχνω καιρό να βρω τρόπο να επισκεφθώ το συγκεκριμένο μαγαζί.
Ευχαριστώ
Μα πολυ ρομαντικες φωτο ....Μεσημεριανή καταδρομική σήμερα στο Σουλίου 4
Κοπέλες ήταν η πιτσιρίκα Ελένη, μελαχρινό καυλάκι, με πορνογυαλιά κ μικρό βυζάκι
Μαζί της η Βικτώρια, καστανή μιλφ, μέτριο προς κοντό ύψος, με βυζάρες μεγάλες
Η κατάθεση έγινε στην Ελένη
Αρκετά παιχνιδιάρα και διαχυτική κοπέλα, αρκετά προκαταρκτικά κ δυνατό γαμήσι με πολλές εναλλαγές στάσεων...
Το κακό είναι πως έχουν δυστυχώς ανεβάσει τις τιμές στα 70€ το μισάωρο
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
![]()
![]()
![]()
Έργο τέχνης
![]()
50€ είναι στούντιο κυρίως !Καλησπερες ξέρουμε στο Τατοϊου 71 το τιμές παίζουν? Δηλαδή το μισάωρο πόσο πάει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπερες ξέρουμε στο Τατοϊου 71 το τιμές παίζουν? Δηλαδή το μισάωρο ποσο