Παιδιά ποιά είναι ξανθιά μουνάρα εδω;;;
vip beauty
vip beauty
Συνήθως την βολεύει και δουλευει στο Συγγρού 108 η Ελενα , πολύ λίγες είναι η φορές που κάνει guest στο Τατοΐου , πολύ εκφυλο πορνιδιο με ξεκωλε μουτρακι και απίστευτες Βυζαρες 3,5αρες σίγουρα , δεν χορτενω να την γαμαω και να τις ρουφαω τις βυζαρες δίχως αύριο ,Τό Τατοϊου δεν μπόρεσα να το βρω στά μασάζγια αυτό έβαλα το Συγγρού 108 όπου δουλεύει και σε αυτό ή Έλενα. Αλλά η συνεύρεση έγινε στο Τατοϊου.
Καλά, στο συγκεκριμένο μια φορά μπήκα για να δω τι παίζεται και δεν το ξαναεπιχείρησα.Πέρασμα από city gold από όλες όσες δείχνει το erotic p. Δούλευε μόνο η ηλεκτρα κ δεν μπηκα,
Ποια μουναρα, ρε? Η τσατσα του vip ειναι. ΑπατεωνιεςΠαιδιά ποιά είναι ξανθιά μουνάρα εδω;;;
vip beauty
Ειχε νημα δικο του, ρε. Κατι απατεωνισσες ηταν εκει. Μια κωνσταντιναΠαιδιά Κυψέλης & Επτανήσου 1 έχει πάει κανείς; Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί εδώ ή στην άλλη λίστα που ΔΕΝ γαμείς, αλλά δεν έχω όνομα να σας δώσω....
2αριΠου τις είδες τις βυζάρες ρε άνθρωπε???? Μήπως εννοείς πως είναι πολύ στητα γιατί από μέγεθος δεν.....
Μιλάμε για πολύ βυζάρα δηλ......εδώ θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε
Ναι φουλ πραμαΜιλάμε για πολύ βυζάρα δηλ......εδώ θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε
Η Ρίτα πολύ τίμιο ρωσιδακι την τιμούσα συνέχεια έχω πολύ καιρό να πάω μαζί τις σχεδόν δύο χρόνιαΝαι διάβασα σε σχόλιο για την Ρίτα ότι ξαναγύρισε στο Λαγουμιτζή 23... Πάρτε τηλ να μάθετε είναι απλό.
Άλλη μία φωτό από Ρίτα...
![]()
Και αυτή μουναρα ήταν αλλά προτιμούσα ΡίταDavai Davai ( δώσε - δώσε)
νομίζω πως είναι κανονικά studio.Απορία:
Αυτα τα μαγαζια με τόσα κορίτσια με τι άδειες δουλέυουν;;
Άδειες οίκων μέσα σε πολυκατοικίες; Δεν νομίζω.νομίζω πως είναι κανονικά studio.
και διαφημίζονται ανοιχτά,
δεν θα το έκαναν αν δεν είχαν α΄δειες οίκων ανοχής.
θα προτιμούσα να τα κάψω σε γειτονικό φούρνο παρά να πάω σινώπης..Καλησπέρα παίδες,
Έχει πάει κάποιος πρόσφατα στο Body and touch massage (Σινώπης);
Αξίζει τον κόπο;
Υπάρχουν κάπου φώτο από τις κοπελες;
θα προτιμούσα να τα κάψω σε γειτονικό φούρνο παρά να πάω σινώπης..
Ίσως να έχει ξεπέσει! 80 κ το απλό όντως, έχωΚαλά, στο συγκεκριμένο μια φορά μπήκα για να δω τι παίζεται και δεν το ξαναεπιχείρησα.
Το μενού ξεκινάει από 80€ μισάωρο τα πάντα με προφύλαξη. Κοπέλες οι μισές απ' ότι έγραφε το σάιτ, δυο-τρεις αν θυμάμαι καλά.
Τηλεφώνησα πριν πάω και δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Υπερβολική διακριτικότητα, η κυρία της υποδοχής με ρώτησε από πού τις βρήκα ώστε να καταλάβει για ποιο σκοπό ήμουν εκεί.
Καλά πέρασα με την Ηλέκτρα βέβαια αλλά οι τσιμπημένες τιμές δεν δικαιολογούνται, θεωρώ.
Είχα περάσει εγώ πριν καμιά εβδομάδα. Δεν μου γέμισε το μάτι. Μου άνοιξε την πόρτα μια μέτρια παχούλα 40+ και δεν υπήρχαν άλλες κοπέλες. Μεταβολή κ έφυγα. Ίσως δόσω μια ακόμα ευκαιρία για να έχω σίγουρη άποψηΚαλησπέρα παίδες,
Έχει πάει κάποιος πρόσφατα στο Body and touch massage (Σινώπης);
Αξίζει τον κόπο;
Υπάρχουν κάπου φώτο από τις κοπελες;
θα προτιμούσα να τα κάψω σε γειτονικό φούρνο παρά να πάω σινώπης..