Τι θυμήθηκες τώρα;;άλλο επίπεδο μαγαζιού.η λίζα να δουλεύει ; Μου είχε στείλει viber μήνυμα κ φωτό κοριτσιών αλλά το διέγραψα άμεσα γιατί ειμουν σε σχέση τοτεΤι θυμήθηκα…
Τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν της Νατάσας στο Αχιλλέως και Βενιζέλου, με τα κορίτσια και τους πελάτες να ντουμανιάζουν με τα τσιγάρα τους όλο τον όροφο… ποτάκια κουβεντούλα και που και που πήγαινε κανένας στο δωμάτιο να ρίξει καμιά ψωλή….
Αξέχαστες εποχές!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Σωστός. Το Μπουζιάνη Sensuality ήταν στούντιο οπότε είχε κρεβάτια. Βέβαια μετά αυξήσανε τα δωμάτια και τα μειώσανε σε επιφάνεια και είναι λίγο πιο μαζεμένα αλλά τα αρχικά κρεβάτια ήτανε σούπερ.Και το Sensuality και σε κάποιο βαθμό το Εθναρχου
antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 218
- Πόντοι
- 1
με λίζα , κωνσταντίνα(ΤΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ), μαργκό κλπ κλπ....
τι μου θυμισες !!!! Τζενάρα Θεά !!!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
Μούνδρος η Κωνσταντίνα! Ακόμη και σήμερα!με λίζα , κωνσταντίνα(ΤΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ), μαργκό κλπ κλπ....
Hristidis 7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 641
- Πόντοι
- 2.823
Αδερφε συγνώμη αλλά για να το διέγραψες άμεσα δεν ήσουνα σε σχέση αλλά σε ομηρίαΤι θυμήθηκες τώρα;;άλλο επίπεδο μαγαζιού.η λίζα να δουλεύει ; Μου είχε στείλει viber μήνυμα κ φωτό κοριτσιών αλλά το διέγραψα άμεσα γιατί ειμουν σε σχέση τοτε
Τελικά ναι δεν οδήγησε πουθενά..Αδερφε συγνώμη αλλά για να το διέγραψες άμεσα δεν ήσουνα σε σχέση αλλά σε ομηρία
Συνεχίζει η Κωνσταντίνα στο επάγγελμα;... νομίζω ότι είχε γραφτεί κάτι για εκείνη, αλλά δεν θυμάμαι κιόλας.Μούνδρος η Κωνσταντίνα! Ακόμη και σήμερα!
Χάθηκε αυτό το κουκλάκι η Βικτώρια του 38. Είχε ξανασταματήσει. Ας ελπίσουμε ότι θα την ξαναδούμε κάπουΤην Βικτώρια από Καλλιρόης 38 την έχετε πετύχει κάπου αλλού?
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.664
- Πόντοι
- 9.095
Τη βρίσκουμε κάπου;Μούνδρος η Κωνσταντίνα! Ακόμη και σήμερα!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
Δυστυχώς όχι πια, απ’ όσο ξέρω…Τη βρίσκουμε κάπου;
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !χρόνια πολλά Σε όλους τους συναγωνιστές με πολλές απολαύσεις όποιος και να είναι αυτές για τον καθένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.876
- Πόντοι
- 42.697
Τι γίνεται δηλ? Έρχεται το Τέλος?????Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους συναγωνιστές. Με Υγεία, Ευτυχία και Δύναμη για το νέο Έτος στα χειρότερα που έρχονται πολύ γρήγορα !
petsokoftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 280
Υπάρχει τίποτα καλό σε nuru στην αθήνα;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.660
- Πόντοι
- 4.656
Καλημέρα. Ψάχνοντας εδώ μέσα στη μηχανή αναζήτησής του μπορείς να βρεις διάφορα σχόλια για το συγκεκριμένο που αναζητάς. Ψάχνεις & βρίσκεις αρκετά σχόλια αν ναι ή αν όχι.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ξέρει κανείς αν παίζει και δωράκι???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 813K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις