κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.118
- Πόντοι
- 21.395
Η Εύα που δούλευε παλιά Μάρνης 28, δουλεύει ακόμα εκεί;
γιατι; τι θες ;Η Εύα που δούλευε παλιά Μάρνης 28, δουλεύει ακόμα εκεί;
Της έπαιρνες το κωλαρακι ε ??Η Εύα που δούλευε παλιά Μάρνης 28, δουλεύει ακόμα εκεί;
Να παίξουμε.............τις κουμπάρεςγιατι; τι θες ;
εχεις παραπεμπτικό απο ΕΟΠΥ ? επειδη εισαι και επικίνδυνος εσυΝα παίξουμε.............τις κουμπάρες![]()
Έχω 3 κριτικές με την Εύα. Από μικρή που ήταν σχεδόν ξεπετα, μέχρι πριν από τον κορονοιο που έγινε εξπερ.Της έπαιρνες το κωλαρακι ε ??![]()
Και από ΕΟΠΥ και από ΙΚΑ.εχεις παραπεμπτικό απο ΕΟΠΥ ? επειδη εισαι και επικίνδυνος εσυ
στα πόδια σου μεγάλωσε δηλαδή που λεει ο λόγοςΈχω 3 κριτικές με την Εύα. Από μικρή που ήταν σχεδόν ξεπετα, μέχρι πριν από τον κορονοιο που έγινε εξπερ.
στα πόδια σου μεγάλωσε δηλαδή που λεει ο λόγος
Σε ευχαριστω πολυ συναγωνιστη. Καλη μας χρονια!Εχει κλεισει εδω και 3-4 χρονια.
Η Έρρικα ανοιξε ενα σε ενα διαμέρισμα στη γλυφαδα αλλα ηταν ποιο πολυ για γεμίστε μας παρα για μασαζ κλπ.
Μια φορα πηγα και δεν ξανα πάτησα.
Δεν ξερω αν το εχει ακομα και δεν θυμαμαι και την διευθυνση.
Καπου κοντα στο ΑΤ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ηταν
Αν δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα μάλλον είναι εκτός … με ένα τηλέφωνο λύνεις την απορία σουΜάγκες γνωρίζει κανείς αν είναι η Άντζελα στο λελας ακόμα; Ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά βλέπω το προγραμμα ότι δεν την γράφει. Και αν έχει κάποιος εμπειρία αν .
Δεν ξέρω τι σημάνει βυζαρες λίγο.....αλλα το στανταρντ είναι η ΕυαΑπό Σουλιου παιδιά ποια αξίζει. ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω να έχει και βγζαρες λίγο και να κάνω ωραίο πρόγραμμα και γενικά καλό κρεβάτι
Βικτωρια D+ και πολύ καλό ΜασαζΑπό Σουλιου παιδιά ποια αξίζει. ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω να έχει και βγζαρες λίγο και να κάνω ωραίο πρόγραμμα και γενικά καλό κρεβάτι
Είναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 7?Βικτωρια D+ και πολύ καλό Μασαζ
Δεν ξέρω αλλά η συγκεκριμένη είναι εξ Αλβανίας μακρύ μελαχρινό μαλλίΕίναι αυτη που ηταν στο Φραντζή 7?
Είναι κάτι σαν το μέλος που έκανε και την ερώτηση.. δηλαδή λίγο μαλάκαςΔεν ξέρω τι σημάνει βυζαρες λίγο.....