Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
1/9Πότε ανοίγει Εθνάρχου, ξέρει κανείς;
Να το εξηγήσω... είναι νέος σε γνώσεις ο συνάδελφος μάλλονΦ2, Κ38, Κ48, Σ40-42, Λ23.
Επίσης, νομίζω στο Μάρνης και το άλλο της Αλίνας εκεί κοντά.
Απο ότι συμπεραίνω εννοείς ότι θα ήθελες πιο νέα και όχι ότι στο μασαζ δεν σε κάλυψε, εκτος αν μιλάμε για 30 λεπτα και δεν έκανες...Καλημέρα συναγωνιστές! Σημερινή εξόρμηση. Πέρασα 11:10 από Π131, είχε έρθει μόνο η Αλεξάνδρα, Ελληνίδα μελαχρινή μετρίου αναστήματος, νταρντάνα με παραπάνω κιλά. Φεύγω για Σ29 η κ. Ζάνα μου παρουσίασε 3, την Μόνικα η οποία πλέον είναι gilf και άλλες δύο μελαχρινές αδύνατες που δεν μου άρεσαν. Εντωμεταξύ αρχίζει μια βροχή καταρακτώδης! Λέω που να πάω, δεν μπορώ να φύγω! Έτσι επέλεξα την Μόνικα την οποία έχω ξαναπάρει. Στην ερωτική συνεύρεση με κάλυψε 100‰, έχει σφιχτό σώμα για την ηλικία της, αλλά ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του.
Πήρα μισάωρο και δεν έκανα μασάζ!Απο ότι συμπεραίνω εννοείς ότι θα ήθελες πιο νέα και όχι ότι στο μασαζ δεν σε κάλυψε, εκτος αν μιλάμε για 30 λεπτα και δεν έκανες...
Το μασάζ της πραγματικά είναι από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή. Είναι μια από τις κοπέλες που δεν μειώνεις τον χρόνο του μασάζ, απλά το απολαμβάνειςΠήρα μισάωρο και δεν έκανα μασάζ!
Έτσι.Το Συγγρού 40-42 είναι ανοιχτό λογικά. Βεβεια κάνε ένα τηλ πριν πας..

Αρχικά για δυο ώρες.....Έτσι.
Πες του να ζητήσει να του κλείσει ραντεβού και με τη Μαρίνα.![]()
τελικά από εκεί που δεν το περιμένεις , γίνονται οι καλύτερες συνεδρίεςΚαλησπέρα και πάλι! Βραδυνή ενημέρωση. Επειδή με έτρωγε το πουλί μου, είπα να πάω μια βόλτα στο ΛΚ35 επειδή ήταν κοντά και φοβόμουν τυχόν βροχή, έχοντας σκοπό να δω και να μην πάρω, έχοντας κακή εμπειρία. Όταν μπήκα είδα 3 κοπέλες Μίκυ μελαχρινή κοντή αδύνατη, Έρρικα κοντή αδύνατη και Angela bbw που δεν θαχα πρόβλημα να τη γαμήσω. Η Έρρικα φορούσε τα 20ποντα των στριπτιτζούδων και φαινόταν πανύψηλη! Κάτι μου άρεσε σ αυτήν και ο μικρός με διέταξε να την πάρω παρόλο που δεν πληρεί καθόλου τις προδιαγραφές μου. Έπεσε κι ένα σχετικό παζάρι για το μπούκι και επήλθε συμφωνία. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο πριν προλάβω να τελειώσω το μπάνιο. Έβγαλε τα τακούνια και έπεσε στο 1,60 βυζάκι πολύ μικρό και συμπαθητικό κωλαράκι, πολύ σφιχτό σώμα 32 Μαΐων. Ξεκίνησε αμέσως χαμούρεμα στα όρθια από κει πέρα έγιναν όλα αργά και νωχελικά! Πίπα ακα αργή και βασανιστική, με γλύψιμο και ρούφιγμα γύρω περιοχής. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις. Τέτοια διάρκεια δεν είχα ποτέ. Τέτοια gfe φάση δεν έχω ξαναζήσει στην μικρή πορνοκαριέρα μου! Όλη την ώρα με γλωσοψιλούσε και με κοιτούσε στα μάτια! Έδειχνε να το ζει σε σημείο να αναρωτιέμαι "πλάκα μου κάνει", μ έσφιγγε και είχε συνεχώς το σώμα της κολλημένο πάνω μου. Γίναμε και οι δύο μούσκεμα και δεν έδειξε ούτε στιγμή κάποια δυσαρέσκεια. Με κοιτούσε λες και ήταν έτοιμη να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση! Δεν τα παραλέω καθόλου, αν την ξαναπάρω θα την καψουρευτώ! Συγνώμη που κουράζω με τα δικά μου αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα.
νομιζω οτι ειναι η οδός Λέλας Καραγιάννη 35ΛΚ35; Ποιό είναι;
Δίκιο έχεις μεγάλε! Για χάριν συντομίας, αλλά δεν θα επαναληφθεί! Λέλας Καραγιάννη 35 Κυψέλη.νομιζω οτι ειναι η οδός Λέλας Καραγιάννη 35
Ρε σεις τι μαλακία ειναι αυτή που σας πιάνει να γράφετε Σ29, Η89997, ΑΒΓ 43498 κλπκλπ;;;
Φοβάστε να γράψετε σωστά τη διεύθυνση του μασαζομπουρδέλου;
Να κάνω μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.Δίκιο έχεις μεγάλε! Για χάριν συντομίας, αλλά δεν θα επαναληφθεί! Λέλας Καραγιάννη 35 Κυψέλη.
Εσύ τουλάχιστον έρχεσαι μια φορα το μήνα Αθήνα, πας παντού και ενημερώνεις!!! Θα πρέπει να σε κάνουμε επίτιμο!Καλησπέρα και πάλι! Βραδυνή ενημέρωση. Επειδή με έτρωγε το πουλί μου, είπα να πάω μια βόλτα στο ΛΚ35 επειδή ήταν κοντά και φοβόμουν τυχόν βροχή, έχοντας σκοπό να δω και να μην πάρω, έχοντας κακή εμπειρία. Όταν μπήκα είδα 3 κοπέλες Μίκυ μελαχρινή κοντή αδύνατη, Έρρικα κοντή αδύνατη και Angela bbw που δεν θαχα πρόβλημα να τη γαμήσω. Η Έρρικα φορούσε τα 20ποντα των στριπτιτζούδων και φαινόταν πανύψηλη! Κάτι μου άρεσε σ αυτήν και ο μικρός με διέταξε να την πάρω παρόλο που δεν πληρεί καθόλου τις προδιαγραφές μου. Έπεσε κι ένα σχετικό παζάρι για το μπούκι και επήλθε συμφωνία. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο πριν προλάβω να τελειώσω το μπάνιο. Έβγαλε τα τακούνια και έπεσε στο 1,60 βυζάκι πολύ μικρό και συμπαθητικό κωλαράκι, πολύ σφιχτό σώμα 32 Μαΐων. Ξεκίνησε αμέσως χαμούρεμα στα όρθια από κει πέρα έγιναν όλα αργά και νωχελικά! Πίπα ακα αργή και βασανιστική, με γλύψιμο και ρούφιγμα γύρω περιοχής. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις. Τέτοια διάρκεια δεν είχα ποτέ. Τέτοια gfe φάση δεν έχω ξαναζήσει στην μικρή πορνοκαριέρα μου! Όλη την ώρα με γλωσοψιλούσε και με κοιτούσε στα μάτια! Έδειχνε να το ζει σε σημείο να αναρωτιέμαι "πλάκα μου κάνει", μ έσφιγγε και είχε συνεχώς το σώμα της κολλημένο πάνω μου. Γίναμε και οι δύο μούσκεμα και δεν έδειξε ούτε στιγμή κάποια δυσαρέσκεια. Με κοιτούσε λες και ήταν έτοιμη να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση! Δεν τα παραλέω καθόλου, αν την ξαναπάρω θα την καψουρευτώ! Συγνώμη που κουράζω με τα δικά μου αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα.
Να το εξηγήσω... είναι νέος σε γνώσεις ο συνάδελφος μάλλον
Φραντζή 2 Νιρβάνα
Λαγουμιτζή 23
Συγγρού 40-42
Καλιρόης 48
Μάρνης 28 Όνειρο
Σολωμού 70
Συγγρού 108
Τατοοίου 71
Λέλας Καραγιάννη 35
Ιερά Οδός 259
Το Καλλιρόης 38 boutique παίζει να είναι κλειστό τις Κυριακές
Για σιγουριά πάντως χρειάζεται τηλεφώνημα πριν πάει κάποιοςχτο
Συμφωνώ!Εσύ τουλάχιστον έρχεσαι μια φορα το μήνα Αθήνα, πας παντού και ενημερώνεις!!! Θα πρέπει να σε κάνουμε επίτιμο!
αν σε καλύψει εμφανισιακά η Αλίνα πήγαινε. Επίσης η Ιουλία στο Μάρνη 28.Καλησπερα σε ολους,
ειμαι νεος στο σπορ (πηγα για πλακα μια φορα στην πραγα προσφατα-δεν εχει το σαιτ το μαγαζι για να γραψω κριτικη αλλα θα μπορουσα να την αφησω εδω για οποιον θελει να παει)...
Με ενδιαφερει να κανω ενα μασαζ και πιπα (ισως και να γαμησω) Απο οσα εχω διαβασει εδω, η Αλινα ειναι μια καλη επιλογη.
Υπαρχει καποια που ειναι must? Ευχαριστω για την οποια απαντηση.