Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν κατατοπιστικοτατη!Προσπάθησε το και πες και σε μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αυτο ση γεναδιουΑπο το thai dream ή το thai massage center???
Dryokolaptis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 146
- Πόντοι
- 280
Μια ξανθιά που ήταν πριν ένα χρόνο περίπου στο galaxy την θυμαται κάνεις ; Μιλφ ήταν
Ναι ισχύειΚαι να έλεγε από εμφάνιση ρε φίλε , εγώ πιστεύω ότι το μαγαζί είναι 2 χρόνια ? Νομίζω... Θέλει τις αλλαγές του στο προσωπικό....
Διαγραμμένο μέλος 32090
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 446
παιδιά βλέπω το Grace έβγαλε ανακοίνωση για 4 hands! Πηγε μηπως κανεις να παρει φραπε-διπλό?
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Ισχύει,το μασαζ βρίσκεται στη μεγαλύτερη παρακμή της ιστορίας του.Απο εκεί που υπήρχαν τόσες επιλογές και με χαμηλά τον αμανέ όχι τώρα που ζητάνε 100€ κατι ξινές κότες που μόνο σε χαϊδεύουν κ σε φραπεδιαζουν με τουπέ.το άθλημα είναι στα πρόθυρα του θανάτου.
μόνο αρπαχτές από απατεώνισσες .
Θυμήθηκα τώρα μύστες ένα ίδρυμα με κάτι Κινέζες,Ραβινε σε μια γωνία στο Κολωνάκι,ωραίες εποχές.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.089
- Πόντοι
- 12.756
Πω ρε φιλε τι θυμηθηκες χρυσες εποχες,μιλαμε για περιπου το 2008 με 2010.Ισχύει,το μασαζ βρίσκεται στη μεγαλύτερη παρακμή της ιστορίας του.Απο εκεί που υπήρχαν τόσες επιλογές και με χαμηλά τον αμανέ όχι τώρα που ζητάνε 100€ κατι ξινές κότες που μόνο σε χαϊδεύουν κ σε φραπεδιαζουν με τουπέ.
Θυμήθηκα τώρα μύστες ένα ίδρυμα με κάτι Κινέζες,Ραβινε σε μια γωνία στο Κολωνάκι,ωραίες εποχές.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 344
- Πόντοι
- 36
Την Ντανιέλα Ραβινέ 22 στον 1ο όροφο...Πω ρε φιλε τι θυμηθηκες χρυσες εποχες,μιλαμε για περιπου το 2008 με 2010.
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Κάτι τέτοιο τώρα δε θυμάμαι ακριβώς αλλά ναι μιλάμε για πολλά χρονια. Θυμάμαι πάντως πάλι πριν πολλά χρονια μετά από μεγάλη αποχή απο μασαζ είπα να πάω Κινεζάκια Ραβινε δεν ήξερα ότι είχε κλείσει και έφαγα απίστευτη ξενερα,επίσης είχε κ κάνα δυο στις απέναντι γειτονιές πάω εγώ εκεί να ρεφάρω σβησμένα τα κουδούνια κ εκεί λουκέτο.Δε θυμάμαι τώρα ακριβώς τις οδούς πρέπει να το ψάξω αλλά σίγουρα κατάλαβες που λέω.Πω ρε φιλε τι θυμηθηκες χρυσες εποχες,μιλαμε για περιπου το 2008 με 2010.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.089
- Πόντοι
- 12.756
Nαι φιλε στη ραβινε χλιδη ωραια περναγαμε,ωραιο κλιμα κτλ.ναι καταλαβα φιλε που λες.Κάτι τέτοιο τώρα δε θυμάμαι ακριβώς αλλά ναι μιλάμε για πολλά χρονια. Θυμάμαι πάντως πάλι πριν πολλά χρονια μετά από μεγάλη αποχή απο μασαζ είπα να πάω Κινεζάκια Ραβινε δεν ήξερα ότι είχε κλείσει και έφαγα απίστευτη ξενερα,επίσης είχε κ κάνα δυο στις απέναντι γειτονιές πάω εγώ εκεί να ρεφάρω σβησμένα τα κουδούνια κ εκεί λουκέτο.Δε θυμάμαι τώρα ακριβώς τις οδούς πρέπει να το ψάξω αλλά σίγουρα κατάλαβες που λέω.
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Εδώ είχε 2-3 στη καλλιθεα μόνο,και μετά εκεί δίπλα ήταν κ το μομεντ το τελευταίο καστρο με Μαρία,Κρισνα κ μετεπειτα μια πιτσιρικά ελληνίδα καστανόξανθη μου διαφεύγει το όνομα και την κουτοπονηρη αλλά καυλιαρα τέρμα Παολα,επίσης η Μαρία εκεί ερχότανε κ σπίτι για μασαζ-μπριζόλα.Τελος πάντων τι ψάχνουμε τώρα γαμησετα ωραία χρόνια,πλεον η φάση κατάντησε να κάνει κουμάντα και να το παίζει ιστορία η Αριστουλα του γκαλαξι,ξεφτίλα.Nαι φιλε στη ραβινε χλιδη ωραια περναγαμε,ωραιο κλιμα κτλ.ναι καταλαβα φιλε που λες.
sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
ειδα ενα βιντεακι απο το Galaxy στα σοσιαλ γεματο υπονοουμενα και θελω να ρωτησω γαμας εκει ή μονο στον παιζουν, ειδικα αυτη η ξανθια μιλφαρα ειναι πολυ δυναμη
νομιζω μας δουλευειειδα ενα βιντεακι απο το Galaxy στα σοσιαλ γεματο υπονοουμενα και θελω να ρωτησω γαμας εκει ή μονο στον παιζουν, ειδικα αυτη η ξανθια μιλφαρα ειναι πολυ δυναμη
KaraiKavlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2025
- Like
- 130
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους
Μου εστειλε η νταλια απο το asian flowers massage πριν καμια βδομαδα αλλα δεν μπορουσα να παω κ εκτοτε
Ειτε δεν απανταει ειτε και «καλα» δεν εχει ραντεβου
Περα απο οσα εχω διαβασει εχει κανει κανεις καμια προσφατη επισκεψη;
Μου εστειλε η νταλια απο το asian flowers massage πριν καμια βδομαδα αλλα δεν μπορουσα να παω κ εκτοτε
Ειτε δεν απανταει ειτε και «καλα» δεν εχει ραντεβου
Περα απο οσα εχω διαβασει εχει κανει κανεις καμια προσφατη επισκεψη;
Νέος εδώ. Υπάρχει κάποιο update για την koval?Είχε πάει παλιότερα 3-4 φορές. Είναι ακριβή. Όμορφη γυναίκα, τουλάχιστον για μένα. αισθησιακό μασάζ. Τότε έκανε και tantra.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 506
Χλωμό, μόνο λίγο μπαλαμουτι με κάτι θειτσες παίζει και φραπές μέτριος. Κόστος 50+ειδα ενα βιντεακι απο το Galaxy στα σοσιαλ γεματο υπονοουμενα και θελω να ρωτησω γαμας εκει ή μονο στον παιζουν, ειδικα αυτη η ξανθια μιλφαρα ειναι πολυ δυναμη
sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
ανεβαζουν κατι βιντεο του στυλ ''ελα να μας γαμησεις'' τις ρωτας αν παιζει κατι παραπανω και στο ξεκοβουν με την μια, ακυρες τελειως, απορω ποιοι πανε γιατι για να δουλευει καποιοι πανεΧλωμό, μόνο λίγο μπαλαμουτι με κάτι θειτσες παίζει και φραπές μέτριος. Κόστος 50+
Harry Callahan
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2021
- Like
- 269
- Πόντοι
- 21
Κοντά στο κέντρο ποια καταστήματα προσφέρουν σίγουρη χειρωνακτικη εκτονωση;