dimitriskef
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πιο συγκεκριμένα ένα δύο μαγαζιά;
Με τον Δανη ομως θα έχεις σίγουρο τον φραπέΕγώ δεν έχω καταλάβει, αφού δεν μας αφήνει η Αριστούλα να διαλέξουμε κοπέλα, γιατί ανεβάζει φωτογραφίες και ονόματα από τις "θεραπεύτριες" στο site ;;
Επίσης αν μπούμε έτσι στο δωμάτιο υπάρχει πιθανότητα να μας έρθει και ο Δάνης;
Προφανώς και εγώ ΜΑΥΡΟ στο Galaxy εδώ και καιρό και θεωρώ και εγώ ότι οδεύει για κλείσιμο σε λίγο καιρό...
Φωτεινή και έγω επισκέφθηκα πρώτη φορά πρόσφατα. Φραπεδάκι όντως πολύ τίμιο αλλά απέφευγα να την κοιτάξω όσο μου τον έπαιζε. Δεν είναι μόνο η ηλικία και η εμφάνιση, είναι ότι ήταν απεριποιήτη εντελώς. Ενώ πχ η θεία Ελένη που είναι ακόμα πιο μεγάλη είναι φουλ προσεγμένη με τα διχτυωτά της, με το βάψιμό της. Και στα του μασάζ, για μένα της Φωτεινής ήταν απλά οκ ένω της θείας Ελένης είναι από τα τοπ.εβδομαδα λαδαδικων αυτη.2 επισκεψεις!!!πρωτα φωτεινη καλλιθεα τιμιο μασαζ τιμιο φραπε καθαρος χωρος 50 ευρω αλλα απο εμφανιση γαμησε τα...δεν υπαρχει κατι να σε φτιαξει...μεγαλη σε ηλικια οπως εχει ξαναειπωθει αλλωστε.επισκεψη νο2...thai massage που νομιζα ηταν αισχυλου...παω ευτυχως πιο νωρις να κοψω κινηση και δεν το βρισκω..στελνω μηνυμα και μου λεει πεντελης 7 πλατεια χαραυγης...ημαρτον λεω..φευγω γαμιοντας και μου ανοιγει κοντη μεγαλοκοπελα λεπτη ταυλανδεζα μαλλον...φοραγε κατι ρουχα σαν στολη σεκιουριτι...μηδεν σεξουαλικοτητα μονο που τη βλεπεις σου πεφτει...ομως μαγκες εκανε το καλυτερο μασαζ που εχω κανει.δεν υπαρχει η τυπισσα...τελεια.οσο περναγε η ωρα και αφου γυρισα στο ανασκελο με πετσετα με εζωσαν φιδια οτι θα φυγω αχυστος...οπως και εγινε...το κερασακι στην τουρτα ειναι η βρεγμενη πετσετα στο τελος με χλιαρο νερο που σε σκουπιζει απο τα λαδια.και τον πουλο.τη ρωτησα για φραπε με κοιταξε καλα και λεει οκ την αλλη φορα αλλα να το ζητας απο την αρχη και μη μιλας πουθενα αλλου για αυτο..μαλλον δεν με ηξερε και εχω αγριο υφος σαν μπατσος τρομαρα μου χαχα...θα ξαναπαω παντως μονο και το τελειο μασαζ αξιζει που κανει...ας ελπισουμε να μη με φραπεδιασει αυτη![]()
50 μια ωρα γεματη και πολυ καλο μασαζ χωρις να κλεβει...βεβαια χρειαζομαστε και φραπεδακι αλλα ελπιζω να μην το κανει αυτη...Φωτεινή και έγω επισκέφθηκα πρώτη φορά πρόσφατα. Φραπεδάκι όντως πολύ τίμιο αλλά απέφευγα να την κοιτάξω όσο μου τον έπαιζε. Δεν είναι μόνο η ηλικία και η εμφάνιση, είναι ότι ήταν απεριποιήτη εντελώς. Ενώ πχ η θεία Ελένη που είναι ακόμα πιο μεγάλη είναι φουλ προσεγμένη με τα διχτυωτά της, με το βάψιμό της. Και στα του μασάζ, για μένα της Φωτεινής ήταν απλά οκ ένω της θείας Ελένης είναι από τα τοπ.
Στο δεύτερο που αναφέρεις, πόσα έδωσες και για πόση ώρα?
έχει αναφερθεί ότι δεν κάνει φραπέ, και εαν θέλει ο πελάτης και έχει άτομο διαθέσιμο, βάζει την άλλη για το τελείωμα. Αυτό κοστολογειται 50. Χωρίς φραπέ έπρεπε να σου πάρει 35. Αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μερα.. .για αυτό τα ρωτάς από πριν αυτά και φροντίζεις να τα έχεις ακριβως γιατί μην περιμένεις ρέστα από 40. Είναι καταπληκτική στο μασαζ της πάντως. Ξέρει. Έχει κάνει χιλιόμετρα. Οπότε χαλάλι.50 μια ωρα γεματη και πολυ καλο μασαζ χωρις να κλεβει...βεβαια χρειαζομαστε και φραπεδακι αλλα ελπιζω να μην το κανει αυτη...
και επιπλέον την πηδάς κιόλαςΦωτεινή και έγω επισκέφθηκα πρώτη φορά πρόσφατα. Φραπεδάκι όντως πολύ τίμιο αλλά απέφευγα να την κοιτάξω όσο μου τον έπαιζε. Δεν είναι μόνο η ηλικία και η εμφάνιση, είναι ότι ήταν απεριποιήτη εντελώς. Ενώ πχ η θεία Ελένη που είναι ακόμα πιο μεγάλη είναι φουλ προσεγμένη με τα διχτυωτά της, με το βάψιμό της. Και στα του μασάζ, για μένα της Φωτεινής ήταν απλά οκ ένω της θείας Ελένης είναι από τα τοπ.
Στο δεύτερο που αναφέρεις, πόσα έδωσες και για πόση ώρα?
ειπα να της γραφω μηνυμα αν θελω φραπε και μου ειπε οχι...οταν θα ερχεσαι εδω θα μου λες...λογικα θα εχει καποια καβατζα...θα ξαναπαω και θα δω...παντως στο μηνυμα μου εστειλε 1 ωρα 50 ευρω μασαζ...δεν μου ειπε κατι για φραπε..τεσπα...που βρισκω τηλεφωνο θειας ελενης?έχει αναφερθεί ότι δεν κάνει φραπέ, και εαν θέλει ο πελάτης και έχει άτομο διαθέσιμο, βάζει την άλλη για το τελείωμα. Αυτό κοστολογειται 50. Χωρίς φραπέ έπρεπε να σου πάρει 35. Αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μερα.. .για αυτό τα ρωτάς από πριν αυτά και φροντίζεις να τα έχεις ακριβως γιατί μην περιμένεις ρέστα από 40. Είναι καταπληκτική στο μασαζ της πάντως. Ξέρει. Έχει κάνει χιλιόμετρα. Οπότε χαλάλι.
Αφήνει να πιάσεις τίποτα ή μπα;Δοκίμασα συναγωνιστές πιο πολύ από περιέργεια επειδή μου άρεσαν οι φωτογραφίες, είναι αληθινές , η αγγελία αφορά στο νησί της Μυτιλήνης και όχι Αθήνα , βρέθηκα εκεί για λίγες ημέρες και είπα να δοκιμάσω , παράτησα όμως ότι ανά καιρούς με το ίδιο τηλέφωνο κάνει και στην Κρήτη και Πάτρα , είναι τσιγγάνα , ψευτομασαζ , σε αλοίφει με κάτι ψεύτοκρεμες, σου κάνει μια αγαρμπη μ@λ@κια μέχρι να χυσεις , καλύτερα να το παίξετε μόνοι σας . Δεν πέρασα καθόλου καλά . Ούτε μασάζ ξέρει να κάνει ούτε χειρομ@λ@κια.Από εμένα όχι.
νομιζω δεν υπαρχει...η φραπες με ρουχα η μπριζολαδικο..ετσι νομιζω.Καλησπερα σε ολους, διαβαζω καιρο το τοπικ αλλα δεν εχω γράψει ποτέ, έμενα θεσσαλονίκη και εχω πάει αρκετές φορές σε λαδομάγαζα. εχω μια απορία τόσο καίρο, στην Αθήνα, δεν έχει κάποιο μαγάζι παρόμοιο με Βανα Σπα (πλεον Ανιτα) ή Crystal massage??
Δηλαδή αρκετές επιλογές 4-5 κορίτσια, στανταρ φραπες και στανταρ με εσώρουχα. ΑΛΛΑ μόνο φραπέ να παρέχει, όχι μπριζόλα. Είχα καταλάβει ότι ο Γαλαξίας είναι έτσι, πήγα 2-3 φορές τα ξέρετε. μέτρια πράγματα. Υπάρχει κάτι στην Αθήνα λοιπόν?
Φωτεινή είναι η Svetlana με το site ή κάποια άλλη? Γιατί πήρα στο τηλέφωνο που έχει στο σαιτ και μου είπε μασάζ μόνο πρωτού καν ρωτήσω για οτιδήποτε άλλο/εβδομαδα λαδαδικων αυτη.2 επισκεψεις!!!πρωτα φωτεινη καλλιθεα τιμιο μασαζ τιμιο φραπε καθαρος χωρος 50 ευρω αλλα απο εμφανιση γαμησε τα...δεν υπαρχει κατι να σε φτιαξει...μεγαλη σε ηλικια οπως εχει ξαναειπωθει αλλωστε.επισκεψη νο2...thai massage που νομιζα ηταν αισχυλου...παω ευτυχως πιο νωρις να κοψω κινηση και δεν το βρισκω..στελνω μηνυμα και μου λεει πεντελης 7 πλατεια χαραυγης...ημαρτον λεω..φευγω γαμιοντας και μου ανοιγει κοντη μεγαλοκοπελα λεπτη ταυλανδεζα μαλλον...φοραγε κατι ρουχα σαν στολη σεκιουριτι...μηδεν σεξουαλικοτητα μονο που τη βλεπεις σου πεφτει...ομως μαγκες εκανε το καλυτερο μασαζ που εχω κανει.δεν υπαρχει η τυπισσα...τελεια.οσο περναγε η ωρα και αφου γυρισα στο ανασκελο με πετσετα με εζωσαν φιδια οτι θα φυγω αχυστος...οπως και εγινε...το κερασακι στην τουρτα ειναι η βρεγμενη πετσετα στο τελος με χλιαρο νερο που σε σκουπιζει απο τα λαδια.και τον πουλο.τη ρωτησα για φραπε με κοιταξε καλα και λεει οκ την αλλη φορα αλλα να το ζητας απο την αρχη και μη μιλας πουθενα αλλου για αυτο..μαλλον δεν με ηξερε και εχω αγριο υφος σαν μπατσος τρομαρα μου χαχα...θα ξαναπαω παντως μονο και το τελειο μασαζ αξιζει που κανει...ας ελπισουμε να μη με φραπεδιασει αυτη![]()
αυτη ειναι.ετσι ειχε πει και σε μενα με αυστηρο υφος πριν καν ρωτησω...θελει να μας ψαρωσει αλλα δεν ψαρωνουν οι παλιοι χαχαΦωτεινή είναι η Svetlana με το site ή κάποια άλλη? Γιατί πήρα στο τηλέφωνο που έχει στο σαιτ και μου είπε μασάζ μόνο πρωτού καν ρωτήσω για οτιδήποτε άλλο/
εντακξει το φανταστηκααυτη ειναι.ετσι ειχε πει και σε μενα με αυστηρο υφος πριν καν ρωτησω...θελει να μας ψαρωσει αλλα δεν ψαρωνουν οι παλιοι χαχα
Ναι αφήνει να πιάσεις γενικά αλλά με μέτρο εννοείται. Άμα σε δει να περνεις θάρρος σε κόβει .Αφήνει να πιάσεις τίποτα ή μπα;
Δεν παίζει κατά κανόνα κάτι τέτοιο σε καμία αλυσίδα και επομένος δεν ανήκουν σε αυτό το thread. Αυτό αφορά μασαζοφραπέ σε κανονικές συνθήκες και οχι υπο προϋποθέσειςΚαλησπέρα συναγωνιστές?
Ρε πεδες να ρωτησω: ξέρει κανείς αν στο mymassage η σε κάποιο άλλο ίδιου στυλ μασατζιδικο, να ξέρει κάποια η οποία να κάνει φραπέ με το κάτι παραπάνω?
Αυτό που θέλω είναι ένα καλό επαγγελματικό μασάζ και εκτόνωση?
Απο το τηλέφωνο δίνει όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίεςαυτη ειναι.ετσι ειχε πει και σε μενα με αυστηρο υφος πριν καν ρωτησω...θελει να μας ψαρωσει αλλα δεν ψαρωνουν οι παλιοι χαχα
Έχει πάει κανένας άλλος σε αυτό να μας πει εντυπώσεις;Καλησπέρα! Επίσκεψη σε ταϊλανδέζικο μασατζιδικο στο Περιστέρι. Thai massage inter.
Σε αυτό εργάζεται μια ταυλανδεζα πενηντάρα ανάλογης με της ηλικίας εμφάνισης.. προσφερει μια ώρα πολύ ωραίο μασάζ και στο τέλος φραπέ τέλειο!!!
Και γενικά εκτός από την μεγάλη αυτή υπάρχει άλλη επιλογή ;Έχει πάει κανένας άλλος σε αυτό να μας πει εντυπώσεις;
Σκέφτομαι να πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.