Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
ωραιο κοριτσι στις φωτο αλλα στο chat ειπε φερνει κρεβατι μασαζ και πρεπει να ειμαι με εσωρουχο και πετσετα,την ρωτησα για κατι πιο πονηρο και ειπε οτι δεν κανει τετοια,οποτε δέν παιζει !!!!
Πως δεν σου είπε να φοράς κ καπαρντίνα...

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361

Mikelangelo1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2025
Like
6
Πόντοι
0
ωραιο κοριτσι στις φωτο αλλα στο chat ειπε φερνει κρεβατι μασαζ και πρεπει να ειμαι με εσωρουχο και πετσετα,την ρωτησα για κατι πιο πονηρο και ειπε οτι δεν κανει τετοια,οποτε δέν παιζει !!!!
Το ίδιο μου απάντησε και εμένα συναγωνιστές!

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Και φεύγουμε ακόμα πιο χαρούμενοι κάποιες φορές που το μασάζ τελειώνει έτσι
σωστός αλλά υπάρχουν και κάτι μαγαζάκια που λέγονται μπουρδέλα και μπορείς να κάνεις ότι θες

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
10.867
Πόντοι
2.256

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
736
πολλα υποσχομενο δηλαδη, αν βολευε και η περιοχη...

christos1985

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
0
Παιδιά στο Calmora πηγαίνω όταν θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό μασάζ με Σάουνα ή Χαμάμ..Όσες φορές πήγα δεν έτυχα σε εξτρά ερωτικές υπηρεσίες κτλ..Δεν ξέρω πριν χρόνια τι γινότανε εκεί αλλά τώρα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά..είναι καθαρό πολυτελές και έχει κοπέλες που ξέρουν επαγγελματικό μασάζ..Μια φορά που πήγα είχε σεμινάριο μασάζ με εκπαίδευση κτλ..Πολλές φορές έχω δει γυναίκες πελάτισσες ή και ζευγάρια..Μήπως το μπερδεύετε με το άλλο γειτονικό μαγαζί με τους φραπέδες;;

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Παιδιά στο Calmora πηγαίνω όταν θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό μασάζ με Σάουνα ή Χαμάμ..Όσες φορές πήγα δεν έτυχα σε εξτρά ερωτικές υπηρεσίες κτλ..Δεν ξέρω πριν χρόνια τι γινότανε εκεί αλλά τώρα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά..είναι καθαρό πολυτελές και έχει κοπέλες που ξέρουν επαγγελματικό μασάζ..Μια φορά που πήγα είχε σεμινάριο μασάζ με εκπαίδευση κτλ..Πολλές φορές έχω δει γυναίκες πελάτισσες ή και ζευγάρια..Μήπως το μπερδεύετε με το άλλο γειτονικό μαγαζί με τους φραπέδες;;
Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.780
Πόντοι
456
Πας και βλέπεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πας και βλέπεις

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
791
Πόντοι
86
Ποιο είναι το γειτονικό μαγαζί ;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
941
Πόντοι
96
Μάγκες εγώ είχα πάει ακριβώς πριν ένα χρόνο στο καλμορα, ωραίος χώρος καλό μασάζ,αλλά ούτε υποψία για φραπέ (με έβαλε να κάνω μασάζ με το εσώρουχο μίας χρήσης) κ επίσης η εμφάνιση της κορασιδας κάτω του μετρίου... μακάρι να ισχύουν αυτά που λένε κάποιοι παραπάνω ωστόσο με ανησυχεί που λένε ότι κ καλά μπορεί να μην παίξει φραπές την πρώτη φορά αν είσαι ψαρωμενος κ ότι δεν κάνουν όλες κλπ,μήπως είναι αρπαχτη από προμοτορες?
Συνήθως όταν κάποιος κάνει ενα πόστ οτι δεν έλαβε εξτρά υπηρεσία από κάπου και οτι δεν γαινέται να παίζει κάτι τέτοιο με την καμία εμφανίζεται ο MR χρυσή πούτσα που θα ισχυριστεί οτι αυτός έλαβε εξτρά υπηρεσία γιατί αυτός ξέρει πως σε αντίθεση με μας τα γατάκια. Ελπίζω να γλυτώσουμε το σχετικό πόστ αυτή τη φορα!
Αδελφε όντος όπως τα λες είναι. Τώρα αν κάποιος πρίξει τα αρχίδια καμιανής και σκάσει και πολλά λεφτά και κεραστεί φραπέ, στα @@ μας. Για τους σκοπούς του thread το συγκεκριμένο είναι στα ΔΕΝ καθώς δεν έχουμε thread με τίτλο μασατζίδικα που Φραπάς υπό προϋποθέσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom