Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Artemidoros

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Το λοιπόν...

Έχοντας δοκιμάσει πλέον όλο το παρόν ρόστερ του galaxy (εκτός της Μισέλ), πάμε να κάνω έναν απολογισμό/κριτική, πείτε το όπως θέλετε, και να ξεκαθαρίσω και δυο τρία πράγματα.

1. Lily

Κοντοστρόγγυλη Ταϋλανδοκάτι. Δεν μου άρεσε εμφανισιακά και την πήρα γιατί δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη. Κάτι σκαμπάζει από μασάζ, αλλά μου έβγαλε μια κάποια ξινίλα και μια δυσκολία στη συνεννόηση, οπότε δεν το έκοβα να μου σηκωνόταν και δεν ασχολήθηκα καν με έξτρα (προφανώς προσφέρει χέρι όπως και όλες του καταστήματος). Έκανα μισή ώρα μαζί της, και μετά ζήτησα να μου στείλουν άλλη κοπέλα. Μου είπαν ότι δεν το συνηθίζουν αλλά μιας και υπήρχε κοπέλα ελεύθερη έκαναν την εξαίρεση.

Σε όποιον αρέσουν οι Τάι κοπέλες, δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει μιας και το μασάζ της όπως είπα δεν ήταν κακό.

2. Φαίη

Παντελώς άκυρη εμφάνιση. Η κοπέλα δεν είναι όμορφη για να το πω ευγενικά, ούτε έχει κάτι αξιοπρόσεκτο πάνω της. Ηλικία κοντά στα 40 θα έλεγα, σώμα απλά νορμάλ. Στήθος πλάκα. Είναι όμως πολύ ευχάριστη, πολύ ευγενική, στο μασάζ το προσπαθεί και το κάνει καλά. Φραπεδάκι στο τέλος ικανοποιητικό.

3. Έλενα

Μαγισσοφέρνει λίγο με αυτό το πολύ μακρύ μαλλί και έχει κάπως άγριο πρόσωπο αλλά άσχημη δεν την θεωρώ. Ύψος γύρω στο 1,65 κιλά φυσιολογικά. Ούτε σκίνυ ούτε μπαμπάτσικη. Ηλικία γύρω στα 45-48 θα έλεγα. Στήθος 2,5-3. Πολύ ευχάριστη κι άνετη στο δωμάτιο, ωραίο μασάζ, ήταν πάρα πολύ καλή σε αργό αισθησιακό φραπέ με ωραίες τεχνικές τριψίματος του πουτσοκέφαλου σε συνδυασμό με παίξιμο του υπόλοιπου κορμού. Μαστόρισσα.

4. Destiny

Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν μου αρέσουν οι σοκολάτες υγείας (γι'αυτό και στην αρχή έγραψα ότι δεν έχω πάρει Μισέλ και δεν πρόκειται), αλλά στη συγκεκριμένη φάση είχα πολλές καύλες, άλλη κοπέλα ελεύθερη δεν υπήρχε οπότε είπα δεν γαμιέται. Πολλές λεπτομέρειες εμφανισιακά δεν θυμάμαι, εκτός από το ότι είχε πολύ τουρλωτό και σφιχτό κώλο. Ίσως ήταν πειραγμένος. Βυζί 3αράκι. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μου έσπασε τα αρχίδια γιατί με άρχισε στα παζάρια μέσα στο δωμάτιο. "Αν θες αυτό είναι τόσο, το άλλο είναι τόσο, όχι τόσα είναι λίγα" και δεν συμμαζεύεται. Ξενέρωσα εκεί, και της λέω "Φεύγεις όπως είσαι και λες στην υποδοχή να μου στείλουν κάποια άλλη αν υπάρχει διαθέσιμη να συνεχίσουμε, αλλιώς την κάνω". Εκεί μαζεύτηκε και γλύκανε κι άρχισε τα "Μου αρέσει το καυλί σου" και τα ρέστα. Βγάλ'το μια φωτογραφία να το κορνιζάρεις πήγα να της πω. Έπαιξε φράπα ικανοποιητική.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα που τα θεωρώ πολύ πιο σημαντικά, και να ξεκαθαρίσω ότι εκφράζω την προσωπική μου άποψη η οποία προφανώς μπορεί να είναι και λανθασμένη.

Στο μαγαζί αυτό έχω πάει αρκετές φορές. Με βολεύει σαν περιοχή και σημείο γιατί περνάω συχνά από κει. Έχω πάρει κι άλλες κοπέλες που δούλευαν παλιά αλλά εφόσον σταμάτησαν δεν υπάρχει λόγος να γράψω.

Αυτό που έχω καταλάβει από τις αρκετές φορές που έχω πάει, από συμπεριφορές και μισόλογα κοριτσιών, είναι ότι το εν λόγω μαγαζί έχει μια συγκεκριμένη πολιτική.
Οι κοπέλες παρέχουν εκτόνωση μέσα στην τιμή του μασάζ.
Οι κοπέλες δεν βγάζουν τα ρούχα τους.
Οι κοπέλες δεν πρέπει να ζητάνε έξτρα χρήματα.
Οι κοπέλες απαγορεύεται να προχωρήσουν σε κάτι άλλο πέραν του φραπέ.

Αυτοί είναι οι κανονισμοί του καταστήματος.

Τους τηρούν όλες οι κοπέλες? Όχι.
Οι κοπέλες που δεν τους τηρούν, είναι συνεπείς στη μη τήρηση? Ούτε.

Μου έχει τύχει κοπέλα που στο πρώτο ραντεβού ξηγήθηκε καλαμάκι, αλλά στο δεύτερο ραντεβού μόνο φραπέ.
Μου έχει τύχει να πάω με φίλο, τον περίμενα στο σαλόνι, βγήκε και μου είπε ότι η κοπέλα έκανε καλαμάκι χωρίς ρούχα κι άξιζε να μπω. Μπήκα και το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει τα βυζιά έξω από το τοπάκι και έφτασε μέχρι φραπέ.

Έχει νόημα να γράψω ποιες κοπέλες από αυτές που προανέφερα προχωράνε σε κάτι άλλο πέραν του φραπέ?
Όχι. Αφενός γιατί θα κάνω κακό στις κοπέλες αν μας διαβάζει η Αριστούλα, κι αφετέρου γιατί θα κάνω κακό στους συναγωνιστές καθώς μπορεί να πάνε με προσδοκίες και να πάρουν τα παπάρια τους.

Αυτό που μπορώ να πω και θεωρώ είναι το πιο χρήσιμο, είναι ότι αυτό το κατάστημα έχει έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό, ο οποίος είναι το μασάζ μετά φραπεδακίου κι άντε να ξεφύγει κανά βυζί από κανα τοπάκι για να θηλάσετε ή να μισοκατέβει κανά παντελόνι για να πιάσετε κωλαράκι.

Όσοι θέλετε να πάτε, πηγαίντε γι'αυτό! Όχι για κάτι άλλο.

Αν μέσα στο δωμάτιο σας καυλώσει η κοπέλα, και θέλετε να το παλέψετε με κάποιο εξτραδάκι μήπως πάρετε και κάτι παραπάνω, δοκιμάστε.
Στο φινάλε, it doesn't hurt to ask.
Αλλά το να προτείνει κάποιος αυτό το κατάστημα για τσιμπούκια, γαμήσια παρτούζες και δεν ξέρω γω τι άλλο, θεωρώ είναι λάθος.

Έχει τύχει να φάω υπέροχη σταβλίσια σε ψαροταβέρνα, αλλά αν κάποιος μου έλεγε να του προτείνω μαγαζί για να φάει κρέας, σίγουρα δεν θα τον έστελνα εκεί.

Επίσης, μην δίνετε σημασία στις υπηρεσίες που αναγράφονται στο σάιτ τους, εκτός κι αν θέλετε κάτι πολύ συγκεκριμένο (τζακούζι, btb, κλπ).
Η Αριστούλα φαίνεται να έχει φτιάξει ένα αφήγημα ότι παρέχει πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες μασάζ υψηλού επιπέδου, το οποίο το έχει πιστέψει και η ίδια.
Στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Οπότε μην μπλέκετε με παράξενα προγράμματα και μαλακίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα και πετάξετε τα λεφτά σας.
Πάρτε ένα απλό χαλαρωτικό, και τα υπόλοιπα βρείτε τα στο δωμάτιο με την κοπέλα.

Κλείνοντας, να αναφερθώ σε κάποια ζητήματα που δυστυχώς δεν το κόβω να λύνονται.
Το ένα είναι το θέμα ραντεβού και επιλογής κοπέλας.
Μου έχουν τύχει όλα τα πιθανά σενάρια.
Να κλείσω ραντεβού διαλέγοντας κοπέλα και να τηρηθεί.
Να κλείσω ραντεβού διαλέγοντας κοπέλα και να ΜΗΝ τηρηθεί.
Να πάω χωρίς ραντεβού, να μην έχουν καμία διαθέσιμη και να φύγω.
Να πάω χωρίς ραντεβού, να μου πουν ότι δεν είναι καμία διαθέσιμη και τελικά ως εκ θαύματος βρέθηκαν 3 διαθέσιμες :2funny:

Το άλλο είναι το θέμα ρόστερ το οποίο υστερεί σε εμφάνιση κι επιλογές.
Δυστυχώς δεν το κόβω να βελτιώνεται, κι αυτό έχει να κάνει με το αφήγημα που ανέφερα πιο πάνω.
Η Αριστούλα φαίνεται να έχει συγκεκριμένες αγκυλώσεις.
Θέλει να παρέχει μόνο μασάζ κι εκτόνωση, απαγορεύοντας όλα τα υπόλοιπα, πιθανόν για να μην γίνει το μαγαζί μπουρδέλο (κυριολεκτικά).
Το αποτέλεσμα είναι κοπέλες οι οποίες θέλουν να προσφέρουν μόνο μασάζ, να μην πηγαίνουν να δουλέψουν εκεί γιατί δεν θέλουν να μαρκαλεύουν τις ψωλές μας...
Και κοπέλες οι οποίες έχουν αποδεχτεί αυτή τη δουλειά και θέλουν να βγάλουν 5 φράγκα παραπάνω, να μην επιλέγουν το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί τους απαγορεύεται να προχωρήσουν σε περισσότερα εξτραδάκια εάν κι εφόσον το επιθυμούν.

Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου ερμηνεία για το γεγονός ότι σπάνια στεριώνει κοπέλα για πάνω από 3μηνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, εμφανισιακά μιλάμε για κάτω από τη βάση κλπ.

Εύλογα θα πει κάποιος "Ώπα Τζακ! Και γιατί πηγαίνεις τότε ρε μάστορα?".
Γιατί όπως προείπα με βολεύει το σημείο, και γιατί όπως ανέφερε κι ένας συναγωνιστής είναι ίσως το μοναδικό μαγαζί που προσφέρει μασάζ και φραπέ.

Αυτά από εμένα κι ελπίζω να βοήθησα :hi:
:hi::hi: το πρωί φιλόλογος τι βράδυ πόρνος, σε ευχαριστούμε για τα ινφο

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Το λοιπόν...

Έχοντας δοκιμάσει πλέον όλο το παρόν ρόστερ του galaxy (εκτός της Μισέλ), πάμε να κάνω έναν απολογισμό/κριτική, πείτε το όπως θέλετε, και να ξεκαθαρίσω και δυο τρία πράγματα.

1. Lily

Κοντοστρόγγυλη Ταϋλανδοκάτι. Δεν μου άρεσε εμφανισιακά και την πήρα γιατί δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη. Κάτι σκαμπάζει από μασάζ, αλλά μου έβγαλε μια κάποια ξινίλα και μια δυσκολία στη συνεννόηση, οπότε δεν το έκοβα να μου σηκωνόταν και δεν ασχολήθηκα καν με έξτρα (προφανώς προσφέρει χέρι όπως και όλες του καταστήματος). Έκανα μισή ώρα μαζί της, και μετά ζήτησα να μου στείλουν άλλη κοπέλα. Μου είπαν ότι δεν το συνηθίζουν αλλά μιας και υπήρχε κοπέλα ελεύθερη έκαναν την εξαίρεση.

Σε όποιον αρέσουν οι Τάι κοπέλες, δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει μιας και το μασάζ της όπως είπα δεν ήταν κακό.

2. Φαίη

Παντελώς άκυρη εμφάνιση. Η κοπέλα δεν είναι όμορφη για να το πω ευγενικά, ούτε έχει κάτι αξιοπρόσεκτο πάνω της. Ηλικία κοντά στα 40 θα έλεγα, σώμα απλά νορμάλ. Στήθος πλάκα. Είναι όμως πολύ ευχάριστη, πολύ ευγενική, στο μασάζ το προσπαθεί και το κάνει καλά. Φραπεδάκι στο τέλος ικανοποιητικό.

3. Έλενα

Μαγισσοφέρνει λίγο με αυτό το πολύ μακρύ μαλλί και έχει κάπως άγριο πρόσωπο αλλά άσχημη δεν την θεωρώ. Ύψος γύρω στο 1,65 κιλά φυσιολογικά. Ούτε σκίνυ ούτε μπαμπάτσικη. Ηλικία γύρω στα 45-48 θα έλεγα. Στήθος 2,5-3. Πολύ ευχάριστη κι άνετη στο δωμάτιο, ωραίο μασάζ, ήταν πάρα πολύ καλή σε αργό αισθησιακό φραπέ με ωραίες τεχνικές τριψίματος του πουτσοκέφαλου σε συνδυασμό με παίξιμο του υπόλοιπου κορμού. Μαστόρισσα.

4. Destiny

Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν μου αρέσουν οι σοκολάτες υγείας (γι'αυτό και στην αρχή έγραψα ότι δεν έχω πάρει Μισέλ και δεν πρόκειται), αλλά στη συγκεκριμένη φάση είχα πολλές καύλες, άλλη κοπέλα ελεύθερη δεν υπήρχε οπότε είπα δεν γαμιέται. Πολλές λεπτομέρειες εμφανισιακά δεν θυμάμαι, εκτός από το ότι είχε πολύ τουρλωτό και σφιχτό κώλο. Ίσως ήταν πειραγμένος. Βυζί 3αράκι. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μου έσπασε τα αρχίδια γιατί με άρχισε στα παζάρια μέσα στο δωμάτιο. "Αν θες αυτό είναι τόσο, το άλλο είναι τόσο, όχι τόσα είναι λίγα" και δεν συμμαζεύεται. Ξενέρωσα εκεί, και της λέω "Φεύγεις όπως είσαι και λες στην υποδοχή να μου στείλουν κάποια άλλη αν υπάρχει διαθέσιμη να συνεχίσουμε, αλλιώς την κάνω". Εκεί μαζεύτηκε και γλύκανε κι άρχισε τα "Μου αρέσει το καυλί σου" και τα ρέστα. Βγάλ'το μια φωτογραφία να το κορνιζάρεις πήγα να της πω. Έπαιξε φράπα ικανοποιητική.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα που τα θεωρώ πολύ πιο σημαντικά, και να ξεκαθαρίσω ότι εκφράζω την προσωπική μου άποψη η οποία προφανώς μπορεί να είναι και λανθασμένη.

Στο μαγαζί αυτό έχω πάει αρκετές φορές. Με βολεύει σαν περιοχή και σημείο γιατί περνάω συχνά από κει. Έχω πάρει κι άλλες κοπέλες που δούλευαν παλιά αλλά εφόσον σταμάτησαν δεν υπάρχει λόγος να γράψω.

Αυτό που έχω καταλάβει από τις αρκετές φορές που έχω πάει, από συμπεριφορές και μισόλογα κοριτσιών, είναι ότι το εν λόγω μαγαζί έχει μια συγκεκριμένη πολιτική.
Οι κοπέλες παρέχουν εκτόνωση μέσα στην τιμή του μασάζ.
Οι κοπέλες δεν βγάζουν τα ρούχα τους.
Οι κοπέλες δεν πρέπει να ζητάνε έξτρα χρήματα.
Οι κοπέλες απαγορεύεται να προχωρήσουν σε κάτι άλλο πέραν του φραπέ.

Αυτοί είναι οι κανονισμοί του καταστήματος.

Τους τηρούν όλες οι κοπέλες? Όχι.
Οι κοπέλες που δεν τους τηρούν, είναι συνεπείς στη μη τήρηση? Ούτε.

Μου έχει τύχει κοπέλα που στο πρώτο ραντεβού ξηγήθηκε καλαμάκι, αλλά στο δεύτερο ραντεβού μόνο φραπέ.
Μου έχει τύχει να πάω με φίλο, τον περίμενα στο σαλόνι, βγήκε και μου είπε ότι η κοπέλα έκανε καλαμάκι χωρίς ρούχα κι άξιζε να μπω. Μπήκα και το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει τα βυζιά έξω από το τοπάκι και έφτασε μέχρι φραπέ.

Έχει νόημα να γράψω ποιες κοπέλες από αυτές που προανέφερα προχωράνε σε κάτι άλλο πέραν του φραπέ?
Όχι. Αφενός γιατί θα κάνω κακό στις κοπέλες αν μας διαβάζει η Αριστούλα, κι αφετέρου γιατί θα κάνω κακό στους συναγωνιστές καθώς μπορεί να πάνε με προσδοκίες και να πάρουν τα παπάρια τους.

Αυτό που μπορώ να πω και θεωρώ είναι το πιο χρήσιμο, είναι ότι αυτό το κατάστημα έχει έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό, ο οποίος είναι το μασάζ μετά φραπεδακίου κι άντε να ξεφύγει κανά βυζί από κανα τοπάκι για να θηλάσετε ή να μισοκατέβει κανά παντελόνι για να πιάσετε κωλαράκι.

Όσοι θέλετε να πάτε, πηγαίντε γι'αυτό! Όχι για κάτι άλλο.

Αν μέσα στο δωμάτιο σας καυλώσει η κοπέλα, και θέλετε να το παλέψετε με κάποιο εξτραδάκι μήπως πάρετε και κάτι παραπάνω, δοκιμάστε.
Στο φινάλε, it doesn't hurt to ask.
Αλλά το να προτείνει κάποιος αυτό το κατάστημα για τσιμπούκια, γαμήσια παρτούζες και δεν ξέρω γω τι άλλο, θεωρώ είναι λάθος.

Έχει τύχει να φάω υπέροχη σταβλίσια σε ψαροταβέρνα, αλλά αν κάποιος μου έλεγε να του προτείνω μαγαζί για να φάει κρέας, σίγουρα δεν θα τον έστελνα εκεί.

Επίσης, μην δίνετε σημασία στις υπηρεσίες που αναγράφονται στο σάιτ τους, εκτός κι αν θέλετε κάτι πολύ συγκεκριμένο (τζακούζι, btb, κλπ).
Η Αριστούλα φαίνεται να έχει φτιάξει ένα αφήγημα ότι παρέχει πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες μασάζ υψηλού επιπέδου, το οποίο το έχει πιστέψει και η ίδια.
Στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Οπότε μην μπλέκετε με παράξενα προγράμματα και μαλακίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα και πετάξετε τα λεφτά σας.
Πάρτε ένα απλό χαλαρωτικό, και τα υπόλοιπα βρείτε τα στο δωμάτιο με την κοπέλα.

Κλείνοντας, να αναφερθώ σε κάποια ζητήματα που δυστυχώς δεν το κόβω να λύνονται.
Το ένα είναι το θέμα ραντεβού και επιλογής κοπέλας.
Μου έχουν τύχει όλα τα πιθανά σενάρια.
Να κλείσω ραντεβού διαλέγοντας κοπέλα και να τηρηθεί.
Να κλείσω ραντεβού διαλέγοντας κοπέλα και να ΜΗΝ τηρηθεί.
Να πάω χωρίς ραντεβού, να μην έχουν καμία διαθέσιμη και να φύγω.
Να πάω χωρίς ραντεβού, να μου πουν ότι δεν είναι καμία διαθέσιμη και τελικά ως εκ θαύματος βρέθηκαν 3 διαθέσιμες :2funny:

Το άλλο είναι το θέμα ρόστερ το οποίο υστερεί σε εμφάνιση κι επιλογές.
Δυστυχώς δεν το κόβω να βελτιώνεται, κι αυτό έχει να κάνει με το αφήγημα που ανέφερα πιο πάνω.
Η Αριστούλα φαίνεται να έχει συγκεκριμένες αγκυλώσεις.
Θέλει να παρέχει μόνο μασάζ κι εκτόνωση, απαγορεύοντας όλα τα υπόλοιπα, πιθανόν για να μην γίνει το μαγαζί μπουρδέλο (κυριολεκτικά).
Το αποτέλεσμα είναι κοπέλες οι οποίες θέλουν να προσφέρουν μόνο μασάζ, να μην πηγαίνουν να δουλέψουν εκεί γιατί δεν θέλουν να μαρκαλεύουν τις ψωλές μας...
Και κοπέλες οι οποίες έχουν αποδεχτεί αυτή τη δουλειά και θέλουν να βγάλουν 5 φράγκα παραπάνω, να μην επιλέγουν το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί τους απαγορεύεται να προχωρήσουν σε περισσότερα εξτραδάκια εάν κι εφόσον το επιθυμούν.

Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου ερμηνεία για το γεγονός ότι σπάνια στεριώνει κοπέλα για πάνω από 3μηνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, εμφανισιακά μιλάμε για κάτω από τη βάση κλπ.

Εύλογα θα πει κάποιος "Ώπα Τζακ! Και γιατί πηγαίνεις τότε ρε μάστορα?".
Γιατί όπως προείπα με βολεύει το σημείο, και γιατί όπως ανέφερε κι ένας συναγωνιστής είναι ίσως το μοναδικό μαγαζί που προσφέρει μασάζ και φραπέ.

Αυτά από εμένα κι ελπίζω να βοήθησα :hi:
Αρχηγός ….. μπράβο μυστη εύγε.
Όσο για τη Μισελ από Σιερα Λεονε είχα δοκιμάσει πριν κάτι μήνες στις αρχικές της εμφανίσεις στο γκαλαξι,πρόσχαρη, χαμογελαστή κ ευγενική ήταν τότε τωρα δε γνωρίζω ίσως έχει βαρεθεί κ αυτή.Τεσπα πιο πολύ χάδι παρά μασαζ,ασχολείται αρκετά με τα πόδια κυρίως κωλο κ αρχιδια από πίσω κ λιγότερο με τη πλάτη,πράγμα π θεωρώ μονότονο,στα του φραπε οκ δε ξετρελάθηκα,για χουφτώματα αφήνει βυζια π βγάζει έξω εάν της πεις κ κωλο αφού κατέβασα το διπλο κολαν,πήγα να πιάσω κ το ροζ γατάκι της αλλά δε με άφησε.Στο τέλος η κοπέλα δε ζήτησε έξτρα για το φραπε της έδωσα από μόνος μου. Επισησ θεωρώ εάν της προσφέρεις περισσότερα χρήματα προχωράει δε ξέρω γι σεξ αλλά πίπα θα δώσει ανάλογα το βαλάντιο.
Σχεδόν το ξέχασα είχε αναφερθεί ότι πήρε μεταγραφή στο Thai dream δε ξέρω εάν ισχύει εγώ πντως όσες φορές πήγα εκεί έκανα με Μαρία Νεπάλ.
Τέλος το έχω αναφέρει κ άλλες φορές σχετικά με την επιλογή κοπέλας εγώ όσες φορές έχω αποφασίσει ν πάω γκαλαξι έχω πάρει τηλέφωνο έχω ζητήσει συγκεκριμένη κοπέλα κ έκλεισα ραντεβού,όταν πήγαν ποτε δεν είχα θέμα πάντα ήταν εκεί η κοπέλα π ζήτησα.Μια φορά πήγα χωρίς ραντεβού κ ήταν ελεύθερη η Τζενη.Αυτο π ανέφερα δε σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει αρκετά φάουλ η ότι δε σ πασάρει οποία θέλει,απλά αναφέρω τη προσωπική μου εμπειρία.

Τελευταία τροποποίηση:

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Επίσκεψη πρώτη φορά στο galaxy massage,
Αριστουλα θα ήταν ότι πρέπει για την δουλειά αλλά «με έπεισε» ο,τι δεν ασχολείται προσωπικά με το μασάζ παρά μόνον όταν έχει γίνει κάποιο λάθος ή έχει φόρτο εργασίας, το έχει πιστέψει το μπραντ της κ το υποστηρίζει.
Καθαρός χωρος.
Μου έκανε παρουσίαση των παροχών της,
Μπήκα με μια γυναίκα δν θυμάμαι το όνομα της.
Ικανοποιητικό μασάζ όχι κάτι που τρελάθηκα,
Προσπάθησε όμως να με ευχαριστήσει και ήταν ευγενική
Δν πίστευα ότι θα με καυλωνε για να πάω στον φραπέ επειδή δν με εξιταρε καθόλου,
Όμως με καλή τεχνική με τελείωσε στο τέλος.

Θέλω να πω,
Δύσκολα θα πάω ξανά κ ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να ξέρω με ποια κοπέλα κάνω μασάζ,
Εγώ πληρώνω και θέλω να ξέρω τι παίρνω οτιδήποτε είναι αυτό.

Οκ καταλαβαίνω όταν πας σε έναν σοβαρό μασατζιδικο για μασάζ μόνο , δεν διαλέγεις αλλά κακά τα ψέματα στο galaxy πάμε για να μας τον παίξουν κατά κύριο λόγο,
Οπότε πρέπει να υπάρχει μια σύνδεση.

Σκέφτηκα στο τέλος καθώς έφευγα που μου πρότεινε το b2b,
Μια παροχή που εγώ προσωπικά θα ήθελα και να διαλέξω ποια κοπέλα θα τρίβεται πάνω μου και να με καυλωνει και να έχει ωραίο κορμί,
Πως γίνεται κάποιον να πάρει b2b στα τυφλά; Απορώ!
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και πρόσεχε παραπάνω το τι πραγματικά θέλει ο πελάτης για αυτό που προσφέρει θα ήταν καλύτερο.
Ετσι όπως το κάνει δν νομίζω να προχωρήσει μακριά.

Δύσκολα θα πάω ξανά εντός αν στο μέλλον διαβάσω ότι αλλάξει τακτική.

Τα σέβη μου,κύριοι!
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το δεν διαλέγεις; Εγώ όταν βρω κάποιο κορίτσι που μου αρέσει σε οποιοδήποτε κατάστημα αυτό θα επιλέξω πάλι αλλιώς δεν πάω καθόλου.
Το ίδιο ισχύει και σε άλλες δουλειές πχ αλλάζει κάνεις κουρέα εύκολα;

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το δεν διαλέγεις; Εγώ όταν βρω κάποιο κορίτσι που μου αρέσει σε οποιοδήποτε κατάστημα αυτό θα επιλέξω πάλι αλλιώς δεν πάω καθόλου.
Δε μπορώ να το διανοηθώ και εγώ το δε διαλέγεις μου φαίνεται τελείως εκτός πραγματικότητας και καραγκιοζιλίκι,δε το λέω για τους φίλους μύστες αλλά για το κατάστημα,ναι οκ μπιζνα είναι τα φράγκα θέλουν να σου πλασάρουν οποιαδιποτε είτε για να είναι ευχαριστημένη κ αυτή είτε για να βγει το πρόγραμμα με περισσότερο κέρδος. Όπως έχω πει κι άλλες φορές οπότε έχω πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού με την τάδε κοπέλα, ποτέ δε μου είπανε όχι δεν μπορείς να διαλέξεις, μία φορά έχω πάει χωρίς ραντεβού και είχα πετύχει απλά την Τζένη, δεν το γνωρίζω εάν πηγαίνεις έτσι ξεκάρφωτα εάν σου πλασάρουν οποία έχουν διαθέσιμη. Προσωπικά το αντιλαμβάνομαι σαν να πηγαίνω σε μπουρδέλο πληρώνω και μπαίνω μέσα χωρίς να ‘χω δει την κοπέλα (το κάναμε και αυτό με κάτι φιλαράκια όταν ήμασταν πιτσιρικάδες). Θα μου πεις τώρα στο μασατζίδικο στην βγάζει και σου λέει αυτή έχουμε OK αν δεν θες φεύγεις. Δηλαδή δεν ξέρω το θεωρώ απαράδεκτο,μπορεί ν σου αρέσει αυτή που θα δεις και να πεις πάμε αλλά από την άλλη δε νομίζω να σου λένε εφόσον καλέσεις τηλεφωνικά όχι δε μπορείς με αυτή θα σου βάλουμε οποία θελουμε εμείς. Εάν κάνεις έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο και του είπανε ότι δεν μπορεί να διαλέξει ας το αναφέρει.

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.147
Πόντοι
360

Δε μπορώ να το διανοηθώ και εγώ το δε διαλέγεις μου φαίνεται τελείως εκτός πραγματικότητας και καραγκιοζιλίκι,δε το λέω για τους φίλους μύστες αλλά για το κατάστημα,ναι οκ μπιζνα είναι τα φράγκα θέλουν να σου πλασάρουν οποιαδιποτε είτε για να είναι ευχαριστημένη κ αυτή είτε για να βγει το πρόγραμμα με περισσότερο κέρδος. Όπως έχω πει κι άλλες φορές οπότε έχω πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού με την τάδε κοπέλα, ποτέ δε μου είπανε όχι δεν μπορείς να διαλέξεις, μία φορά έχω πάει χωρίς ραντεβού και είχα πετύχει απλά την Τζένη, δεν το γνωρίζω εάν πηγαίνεις έτσι ξεκάρφωτα εάν σου πλασάρουν οποία έχουν διαθέσιμη. Προσωπικά το αντιλαμβάνομαι σαν να πηγαίνω σε μπουρδέλο πληρώνω και μπαίνω μέσα χωρίς να ‘χω δει την κοπέλα (το κάναμε και αυτό με κάτι φιλαράκια όταν ήμασταν πιτσιρικάδες). Θα μου πεις τώρα στο μασατζίδικο στην βγάζει και σου λέει αυτή έχουμε OK αν δεν θες φεύγεις. Δηλαδή δεν ξέρω το θεωρώ απαράδεκτο,μπορεί ν σου αρέσει αυτή που θα δεις και να πεις πάμε αλλά από την άλλη δε νομίζω να σου λένε εφόσον καλέσεις τηλεφωνικά όχι δε μπορείς με αυτή θα σου βάλουμε οποία θελουμε εμείς. Εάν κάνεις έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο και του είπανε ότι δεν μπορεί να διαλέξει ας το αναφέρει.

Να σας φέρω κάποια παραδείγματα (πραγματικά όχι φανταστικά), σχετικά με το αν επιλέγεις ή όχι.

1. Δούλευε κάποτε εκεί μια Νταϊάνα. Στις φωτό φαινόταν ότι έχει διαστημικό βυζι και κάποια κιλά παραπάνω. Παίρνω τηλ
-Ναι γεια σας. Δουλεύει η Νταϊάνα σήμερα?
-Αμε… Μαζί της μιλάς.
-Γεια σου Νταϊάνα. Μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού με την Νταϊάνα?
-Χαχαχα… Φυσικά. Πότε με θέλεις?
-Σε καμία ώρα.
-Τέλεια. Σε περιμένω.

Εμφανίζομαι στο μαγαζί, με υποδέχεται η Νταϊάνα. Με ζώνουν τα φίδια. Όντως τεράστια βυζια, αλλά πολύ τεράστια και η ίδια.

-Γεια σου, είμαι ο τάδε, μιλήσαμε πριν καμιά ώρα και κλείσαμε ραντεβού μαζί.
-Καλώς ήρθες. Κοίτα, δεν γίνεται να περάσουμε μαζί γιατί δουλεύω και σαν υποδοχή σήμερα και απαντάω τηλέφωνα.
(Εγώ εκεί ανακουφίστηκα γιατί θα γλίτωνα απο την άβολη θέση να της πω ότι μόλις την είδα άλλαξα γνώμη. Αλλά ήθελα να το συνεχίσω να δω πού το πάει)
-Τί εννοείς? Μαζί μιλήσαμε και μου είπες ότι είμαστε οκ για το ραντεβού.
-Ναι το ξέρω…. Έχεις δίκιο… Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Κάτσε να φωνάξω την τάδε είναι πιο ωραία κοπέλα από εμένα.
-Ναι αλλά εγώ ήρθα για εσένα, όχι για την τάδε.
-Όχι όχι κάτσε να τη δεις θα σου αρεσει.

Την έφερε, την είδα, δεν μου άρεσε, ευχαρίστησα κι έφυγα.

2. Είχα δει κάποια στιγμή από κοντά τη Μέρλιν και μου έβγαλε μια απίστευτη καύλα. Μια μέρα παίρνω τηλ και καταλαβαίνω από τη φωνή ότι μιλάω με Αριστούλα.

-Είναι διαθέσιμη η Μέρλιν τώρα.
-Ναι βέβαια.
-Οκ. Κλείνουμε το ραντεβού, σε μισή ώρα θα είμαι εκεί.
-Τέλεια, σας περιμένουμε.

Πάω στο κατάστημα και πετυχαίνω υποδοχή τη Μέρλιν και μένω λίγο μαλάκας. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον είχε κάνει εκτροπή η Αριστούλα το σταθερό στο κινητό της.

Μόλις λέω στη Μέρλιν ότι έχω κλείσει μαζί της, μένει κάγκελο.

-Μα δουλεύω υποδοχή και σηκώνω τηλέφωνα.
-Τι να σου πω? Εγώ πήρα ζήτησα εσένα και μου είπαν ότι είσαι διαθέσιμη.
-Αποκλείεται.
-Ρε μανάριμ δεν σου λέω ψέματα.
-Κάτσε λίγο να δω.

Αράζω καναπέ, την έβλεπα στο κινητό. Να έστελνε μηνύματα στην Αριστούλα? Ίσως. Δεν ξερω.

Με τα πολλά ερχεται και μου λέει «πάμε». Ωραία λέω, γίναμε.
Με πάει στο δωμάτιο, και μου λεει
-Κοίτα, δεν γίνεται να περάσουμε μαζί. Εχω να κάνω ταμείο, να σηκώσω τηλέφωνα κλπ. Θα σου στείλω την τάδε, είναι αστέρι πολύ καλή κλπ.

Εγώ εκεί πέρα έχω αρχίσει να τα παίρνω…

-Άκου. Είχα έρθει μια φορά, σε είχα δει, μου άρεσες και ήθελα να περάσουμε μαζί. Έκλεισα ραντεβου, κι έχω φτιαχτεί να μπω μαζί σου. Όχι με κάποια άλλη. Δεν μου φταις αν έκανε λάθος η Αριστούλα ή αν κάπου μπλέχτηκε το πράγμα. Κατανοητό. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά δεν θέλω να περάσω με άλλη. Προτιμώ να φύγω.

Τελικά (προς τιμή της), μου είπε «Οκ οκ, γαμησε το έγινε μπέρδεμα, εσύ δεν φταις κάπου, θα περάσουμε μαζί».

Βέβαια, όλο αυτό το «περίμενε να δω», «θα σε βάλω με άλλη» και οι λοιπές διαπραγματεύσεις κράτησαν κάνα 20λεπτο. Αν δεν είχα άνεση χρόνου θα είχε πάει στράφι το ραντεβού.

Ευτυχώς πήγε καλά τελικά παρόλο που ξεκίνησε στραβά, και ήταν και πολύ καλή γενικά η Μέρλιν. Αν δεν είχε φύγει από το μαγαζί θα ξαναπήγαινα μαζί της.

Οπότε μάλλον οργανωτικά υπάρχει ένα γενικότερο θεματάκι.

Δεν τα λέω όλα αυτά για να αμφισβητήσω τα μέλη που λένε ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τα ραντεβού και τη διαθεσιμότητα της κοπέλας, ούτε για να κράξω το μαγαζί. Λάθη συμβαίνουν στο φινάλε. Απλά δεν ξέρω αν πρόκειται πάντα για λάθη…

Κι εγώ έχει τύχει να πάω και να κυλήσουν όλα απροβλημάτιστα.

Αλλά έχουν τύχει και φορές όπως αυτές που ανέφερα (και δεν είναι οι μόνες), που το πράγμα δεν κύλησε ομαλά, με αποτέλεσμα είτε να φύγω, είτε να περάσω με άλλη κοπέλα απλά για το άδειασμα.

Το να έχω πάρει τηλέφωνο και να μου έχουν πει ευθέως «Δεν διαλέγεις κοπέλα», ειλικρινά δεν το θυμάμαι.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Να σας φέρω κάποια παραδείγματα (πραγματικά όχι φανταστικά), σχετικά με το αν επιλέγεις ή όχι.

1. Δούλευε κάποτε εκεί μια Νταϊάνα. Στις φωτό φαινόταν ότι έχει διαστημικό βυζι και κάποια κιλά παραπάνω. Παίρνω τηλ
-Αμε… Μαζί της μιλάς.
-Σε καμία ώρα.
-Τέλεια. Σε περιμένω.

Εμφανίζομαι στο μαγαζί, με υποδέχεται η Νταϊάνα. Με ζώνουν τα φίδια. Όντως τεράστια βυζια, αλλά πολύ τεράστια και η ίδια.

-Καλώς ήρθες. Κοίτα, δεν γίνεται να περάσουμε μαζί γιατί δουλεύω και σαν υποδοχή σήμερα και απαντάω τηλέφωνα.
(Εγώ εκεί ανακουφίστηκα γιατί θα γλίτωνα απο την άβολη θέση να της πω ότι μόλις την είδα άλλαξα γνώμη. Αλλά ήθελα να το συνεχίσω να δω πού το πάει)
-Ναι το ξέρω…. Έχεις δίκιο… Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Κάτσε να φωνάξω την τάδε είναι πιο ωραία κοπέλα από εμένα.

2. Είχα δει κάποια στιγμή από κοντά τη Μέρλιν και μου έβγαλε μια απίστευτη καύλα. Μια μέρα παίρνω τηλ και καταλαβαίνω από τη φωνή ότι μιλάω με Αριστούλα.

-Ναι βέβαια.

Πάω στο κατάστημα και πετυχαίνω υποδοχή τη Μέρλιν και μένω λίγο μαλάκας. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον είχε κάνει εκτροπή η Αριστούλα το σταθερό στο κινητό της.

-Αποκλείεται.
-Κάτσε λίγο να δω.

Αράζω καναπέ, την έβλεπα στο κινητό. Να έστελνε μηνύματα στην Αριστούλα? Ίσως. Δεν ξερω.

-Κοίτα, δεν γίνεται να περάσουμε μαζί. Εχω να κάνω ταμείο, να σηκώσω τηλέφωνα κλπ. Θα σου στείλω την τάδε, είναι αστέρι πολύ καλή κλπ.

-Άκου. Είχα έρθει μια φορά, σε είχα δει, μου άρεσες και ήθελα να περάσουμε μαζί. Έκλεισα ραντεβου, κι έχω φτιαχτεί να μπω μαζί σου. Όχι με κάποια άλλη. Δεν μου φταις αν έκανε λάθος η Αριστούλα ή αν κάπου μπλέχτηκε το πράγμα. Κατανοητό. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά δεν θέλω να περάσω με άλλη. Προτιμώ να φύγω.

Τελικά (προς τιμή της), μου είπε «Οκ οκ, γαμησε το έγινε μπέρδεμα, εσύ δεν φταις κάπου, θα περάσουμε μαζί».

Βέβαια, όλο αυτό το «περίμενε να δω», «θα σε βάλω με άλλη» και οι λοιπές διαπραγματεύσεις κράτησαν κάνα 20λεπτο. Αν δεν είχα άνεση χρόνου θα είχε πάει στράφι το ραντεβού.

Ευτυχώς πήγε καλά τελικά παρόλο που ξεκίνησε στραβά, και ήταν και πολύ καλή γενικά η Μέρλιν. Αν δεν είχε φύγει από το μαγαζί θα ξαναπήγαινα μαζί της.

Δεν τα λέω όλα αυτά για να αμφισβητήσω τα μέλη που λένε ότι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τα ραντεβού και τη διαθεσιμότητα της κοπέλας, ούτε για να κράξω το μαγαζί. Λάθη συμβαίνουν στο φινάλε. Απλά δεν ξέρω αν πρόκειται πάντα για λάθη…

Αλλά έχουν τύχει και φορές όπως αυτές που ανέφερα (και δεν είναι οι μόνες), που το πράγμα δεν κύλησε ομαλά, με αποτέλεσμα είτε να φύγω, είτε να περάσω με άλλη κοπέλα απλά για το άδειασμα.

Το να έχω πάρει τηλέφωνο και να μου έχουν πει ευθέως «Δεν διαλέγεις κοπέλα», ειλικρινά δεν το θυμάμαι.
και σε μενα εχουν τυχει κωμικοτραγικα εκει μεσα αλλα την μια φορα ευτυχως για καλο...με αλλη εκλεισα ραντεβου αλλα αρρωστησε και τελικα μου εκανε μασαζ η αριστουλα χαχα...το μονο καλο ειναι οτι ειναι μεγαλο κ καθαρο μαγαζι κ ντους μεσα στο δωματιο...απο οργανωση ομως γαμησε τα...οτι βολευει το μαγαζι οχι οτι θες...απλα το αφηνεις στην τυχη λιγο..δε γαμιεται...

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21

-Αμε… Μαζί της μιλάς.
-Σε καμία ώρα.
-Τέλεια. Σε περιμένω.

-Ναι βέβαια.

-Αποκλείεται.
-Κάτσε λίγο να δω.

-Αμε… Μαζί της μιλάς.
-Σε καμία ώρα.
-Τέλεια. Σε περιμένω.

-Ναι βέβαια.

-Αποκλείεται.
-Κάτσε λίγο να δω.

τα πραγματα οσο αφορα το Galaxy ειναι ακριβως οπως τα περιεγραψες,προσωπικα μου εχει τυχει και μενα να κλεισω με Νταιανα(αποτελουσε την κυρια επιλογη μου οσο δουλευε εκει)και να με ψησει να δοκιμασω την Τζενη,με αρκετα καλες εντυπωσεις.Τις περισσοτερες φορες βεβαια εκλεινα ραντεβου απο πριν με Αριστουλα και παντα επαιρνατην κοπελα που ειχα επιλεξει,η ουσια ειναι παντως οτι το μαγαζι χρειαζεται αναβαθμιση σε προσωπικο(για τον χωρο δεν συζητω ειναι κορυφαιος)

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446

-Αμε… Μαζί της μιλάς.
-Σε καμία ώρα.
-Τέλεια. Σε περιμένω.

-Ναι βέβαια.

-Αποκλείεται.
-Κάτσε λίγο να δω.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι γράφεις και δεν αμφισβητώ τίποτα ίσα ίσα που τα περισσότερα μελη έχουν αναφέρει ευτράπελα σχετικά με την επιλογή κοπέλας.Εγω προσωπικά όπως ανέφερα κ άλλες φορές όταν ήθελα να πάω γκαλαξι ήταν πάντα γιατί μ έκανε κλικ κάποια συγκεκριμένη άρα πήρα τηλ κ έκλεισα ραντεβού,όταν πήγα στο ίδρυμα ποτε δε μ είπανε τέτοια φούμαρα πάντα πέρασα μ αυτή π ήθελα.Δηλαδη απ ότι καταλαβαίνω κ σύμφωνα με ότι αναφέρετε έπεσα σε μέρα-ώρες που είχαν χρόνο αυτές π ήθελα είτε εάν θες ήμουν τυχερός.
Προφανώς το ίδρυμα δε θέλει ν χάνει τίποτα η στρατηγική του είναι να φέρει στον χώρο του όσους μπορεί με τη θετική απάντηση για το εκάστοτε ραντεβού ,όταν έρθει
εκείνη η ώρα θεωρεί θα πιάσει κ θα βάλει στο δωμάτιο τους περισσότερους πλασάροντας τους άλλη κοπέλα κ λέγοντας υποσχέσεις για το ποσο καλή είναι,οκ όπως είπαμε μπιζνα είναι κ ειδικά σ αυτό το χώρο θα παίξει τσατσιλικι.Τελος εγώ προσωπικά εάν μ έκαναν κάτι τέτοιο πχ έκλεινα τη Μέρλιν κ μ έβγαινε η οποιαδιποτε άλλη θα εφευγα όπως έπραξες και εσυ γιατί όπως είπα προηγουμένως όταν πηγαίνω εκεί είναι στοχευμένα για κάποια κοπέλα π μου έκανε κλικ.

Xristakis2004

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα , μηπως ξερουμε αν ειναι κάπου η σεριφισσα Θεοδωρα/Ελενα από Βουκουρεστίου 21 (πρώην Μάντζαρου) ?

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
140
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία από @vip.bauty.massage στο Μοναστηράκι? Προσφέρετε εκτόνωση ή μόνο μασάζ? Αν θέλει κάποιος ας με ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
209
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία από @vip.bauty.massage στο Μοναστηράκι? Προσφέρετε εκτόνωση ή μόνο μασάζ? Αν θέλει κάποιος ας με ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.
Μόνο μασάζ
Και μάλιστα μπορούν να σε δουν από το άλλο δωμάτιο

iWant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
0
Εγώ καταλαβαίνω ότι το Galaxy κάνει γελοιότητες και δεν πρόκειται να πάω. Οκ μπορεί να έχει μονοπώλιο την περιοχή αλλά λίγο να ανέβεις προς κέντρο έχεις του κόσμου τις επιλογές που τηρούν απλά τα αυτονόητα (σαλονάρισμα και επιλογή κοπέλας, εξτραδάκια, κτλ).

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81
Αν θες φραπεδιά πήγαινε στην Πανόρμου..στο άλλο τους μαγαζί . Ίδιο όνομα εχει

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.798
Πόντοι
456
Στο Μοναστηράκι μονο μασάζ.....μονο στην πανορμου 81 διατίθεται το χειρογλυκανο

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
Στο galaxy όσες φορές έχω πάει έκλεισα ραντεβού με την κοπέλα που ήθελα από πριν με τηλέφωνο και εξυπηρετήθηκα σωστά. Εξαίρεση μια φορά που περίμενα στο σαλόνι ένα τέταρτο περίπου μέχρι να περάσω. Ωστόσο η διαδικασία μέσα στο δωμάτιο είναι αρκετά τυποποιημένη οπότε και αραίωσα. Πλέον επισκέπτομαι μόνο αν δω κανένα νέο αρπαχτικό για ψηστήρι, να φορτώσω για hotel στο σχόλασμα.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0

Καλημερα! Γνωριζει κανενας συναγωνιστης για αυτην εδω; Εχει κανει καποιος μασαζ μαζι της;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201

Καλημερα! Γνωριζει κανενας συναγωνιστης για αυτην εδω; Εχει κανει καποιος μασαζ μαζι της;
ωραιο κοριτσι στις φωτο αλλα στο chat ειπε φερνει κρεβατι μασαζ και πρεπει να ειμαι με εσωρουχο και πετσετα,την ρωτησα για κατι πιο πονηρο και ειπε οτι δεν κανει τετοια,οποτε δέν παιζει !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom