Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21
καλησπερα μαγκες....προσφατη επισκεψη στην λενορμαν στο oiseau libre στην Λένορμαν... περισσότερο ειχα αναγκη το μασαζ και την περιέργεια αν παιζει τιποτα παραπανω!Το μαγαζι αποτι καταλαβα παιζει μασαζ και ισως και χαρτομαντια αν καταλαβα καλα....Μπαινω μεσα και μου ανοιγει μια κοντη χοντρουλα αλλα με βυζαρες και η αληθεια ειναι πως καβλωσα επιτοπου....Αντιλαμβανομαι επιτοπου βαση της αισθητικης του χωρου και της ιδιοκτητριας οτι παιζει και κατι παραπανω απο μασαζ και με προτρεπει για το δωματιο....μου ζητησε 70 λεγοντας μου κατι αερολογιες για ενα δηθεν φουλ πρόγραμμα και οτι θα περασω σουπερ και αφου καταλαβε οτι φεν ψηθηκα μου ειπε και καλα το απλο στα 50!Μπαινεις μεσα και τσιτσιδωνεσαι κανονικα! Μεχρι εδω ειναι τα καλα γιατι δυστηχως στο δωματιο εμφανιστηκε ενα γκιλφ αδιαφορο για το οτιδήποτε, παρόλαυτα το μασαζ της ηταν αρκετα ικανοποιητικο και πολυ ανω του μετριου!
Αυτα απο εμενα και ελπιζω να βοηθησα, αν εχει αλλος εμπειρια καλο θα ηταν να την μοιραστει και να μας πει και τον τροπο μπας και πιπωσουμε το κοντοπουτανο την ιδιοκτήτρια!
εχω αναφερθει αρκετες φορες σε αυτο το μασατζιδικο-χαρτομαντειο-κομμωτηριο(ειναι και τετοιο),οντως η ιδιοκτητρια ειναι γαμευσιμη και κανει και η ιδια μασαζ επιλεκτικα σε καποιους,αλλα ειναι πονηρη και κοιταει πως θα σε αρμεξει πουλωντας ψευτικες προσδοκιες για κατι παραπανω.Προσωπικα εχω παρτει φραπε απο κατι ασιατισες που ειχε στο παρελθον και απο μια κοντοχοντρη ελληνιδα με γυαλια ονοματι Κωνσταντινα.αλλα ειχα δωσει τριαντα ευρω για προγραμμα μιας ωρας απορω πως εσυ εδωσες 50

Chrisjr89

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
0
εχω αναφερθει αρκετες φορες σε αυτο το μασατζιδικο-χαρτομαντειο-κομμωτηριο(ειναι και τετοιο),οντως η ιδιοκτητρια ειναι γαμευσιμη και κανει και η ιδια μασαζ επιλεκτικα σε καποιους,αλλα ειναι πονηρη και κοιταει πως θα σε αρμεξει πουλωντας ψευτικες προσδοκιες για κατι παραπανω.Προσωπικα εχω παρτει φραπε απο κατι ασιατισες που ειχε στο παρελθον και απο μια κοντοχοντρη ελληνιδα με γυαλια ονοματι Κωνσταντινα.αλλα ειχα δωσει τριαντα ευρω για προγραμμα μιας ωρας απορω πως εσυ εδωσες 50
Αδερφε κοιτα να δεις....εγω προσωπικα εψαχνα για ενα καλο μασαζ και η αληθεια ειναι πως το πηρα...Σε τελευταιες μου 2 επισκεψεις σε μαγαζια του χωρου που ειναι μονο για μασαζ , τυπου (king massage) και τις δυο φορες που πηγα με περιλαβανε 2 τυποι για μασαζ και αφησα και το 25αρι μου και εφαγα και την κρυαδα να με τριβουν οι δροσεροι και οχι κανενα κοριτσακι να πουμε και καμια μαλακεια να περασει η ωρα.....οποτε αυτος ηταν και ο λογος της επίσκεψης μου!

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
418
Πόντοι
21
Αδερφε κοιτα να δεις....εγω προσωπικα εψαχνα για ενα καλο μασαζ και η αληθεια ειναι πως το πηρα...Σε τελευταιες μου 2 επισκεψεις σε μαγαζια του χωρου που ειναι μονο για μασαζ , τυπου (king massage) και τις δυο φορες που πηγα με περιλαβανε 2 τυποι για μασαζ και αφησα και το 25αρι μου και εφαγα και την κρυαδα να με τριβουν οι δροσεροι και οχι κανενα κοριτσακι να πουμε και καμια μαλακεια να περασει η ωρα.....οποτε αυτος ηταν και ο λογος της επίσκεψης μου!
Φίλε μου όταν πληρώνεις ζητάς αυτό που θέλεις.Εγω πάντα ζητάω γυναίκα μασεζ.Δοκιμασε το galaxy στο Π.Φαληρο.Το μόνο μειονέκτημα που ακούω τελευταία ότι δεν διαλέγεις κοπέλα αλλά σου έρχεται οποία είναι διαθέσιμη.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
25€ και στο μασάζ δεν είναι καν γυναίκα...
Η απάτη έχει πάει σε επόμενο επίπεδο.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.472
Πόντοι
1.346
Μασάζ ή κάτι άλλο , η φάση μασάζ από άντρα σε άντρα για μένα είναι πολύ άβολη…
Μου έχει τύχει κάνα δυο φορές σε χαμαμ στο κέντρο και παρόλο που το μασάζ ήταν πολύ καλού επιπέδου , δεν μου άφησε καλή ανάμνηση

TomK

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
43
Πόντοι
0
Στα νότια, πχ Γλυφάδα, παίζει τιποτα;

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.849
Πόντοι
456
Στο Περιστέρι που χα πάει ήταν το μασάζ τους για τα πανηγύρια

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
2.993
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Έκανα μια επίσκεψη στο Thai dream massage και ήταν μια τύπισα, ταιλανδεζα και μιλούσε μόνο αγγλικά, που έκανε καλό μασαζάκι σχετικά.
Δεν έκανε περάσματα από στην ευρήτερη περιοχή και στην χειρομάλαξη δεν ακούμπησε καθόλου τα μπαλάκια.
Ξέρουμε αν αυτό είναι στανταρ στο εν λόγω μαγαζί ή είναι μόνο η τύπισα? Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη εκεί?
Κόστος;

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.849
Πόντοι
456
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Έκανα μια επίσκεψη στο Thai dream massage και ήταν μια τύπισα, ταιλανδεζα και μιλούσε μόνο αγγλικά, που έκανε καλό μασαζάκι σχετικά.
Δεν έκανε περάσματα από στην ευρήτερη περιοχή και στην χειρομάλαξη δεν ακούμπησε καθόλου τα μπαλάκια.
Ξέρουμε αν αυτό είναι στανταρ στο εν λόγω μαγαζί ή είναι μόνο η τύπισα? Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη εκεί?
Της ζητάς από το γουατς απ και εκτόνωση....το 50αρικο περιλαμβάνει και εκτόνωση....αλλιώς 35

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.849
Πόντοι
456
Καλημέρα μύστες, σε πρόσφατη επίσκεψη στο VIP Πανόρμου, με την καινούρια 'μικρή' ξανθιά, είχα το χειρότερο μασάζ,-φραπέ που έχει παίξει.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά δε νομίζω να υπάρχει κανείς που θα αφήσει το παραμικρό θετικό σχόλιο γι αυτο το πραμα
Γι αυτό δεν πάω πια

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
947
Πόντοι
96
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Αυτό είναι Αισχύλου ?

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.849
Πόντοι
456
Καλύτερα δοκιμάστηκε η (μεγάλο κοπέλα) που ήταν για συνεργασία και δεν άξιζε καθόλου.
Δεν τον έβαζε μέσα όλον.. ήθελε εξτρά για στόμα, δεν τα έπαιρνε στο στόμα και δεν θυμίαμα και τι άλλο... στο μασάζ ελεγε για ρεικι και κάτι τέτοια .
Στα δεν μακριά κρατήστε τα λεφτά σας εγώ τα πέταξα στην ουσία.
Έχει αγγελία στο καρ
Ποια είναι αυτή...στο καρ???....βάλε την για να την αποφύγουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom