Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.471
Ναι ναι και κανα 40αρι;;; Εγω ενα 50αρικακι εδωσαΚαλαμάκι ακαποτο; Επιτρέπει χυσιμο; Επίσης τι κόστος ;
Ναι ναι και κανα 40αρι;;; Εγω ενα 50αρικακι εδωσαΚαλαμάκι ακαποτο; Επιτρέπει χυσιμο; Επίσης τι κόστος ;
Στέλνετε μήνυμα στο αρ κιν που έχει στο σάιτ και μπορείτε να συνεννοηθείτε ελεύθεραΣυναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?
Με εκτόνωση στα πενήνταΣυναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?
![]()
αισθησιακο μασαζ - Love List
εμφανισιμη κυρια χαμηλων τονων προσφερει μασαζ για χαλαρωση και εκτονωση σε σοβαρους,αξιοπρεπεις κυριους. τιμη 50 ευρω. ωρες επικοινωνιας 13:00-19:00 τηλ.6936500164www.lovelist.com.gr
ξερουμε κατι?
τελικά ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;![]()
αισθησιακο μασαζ - Love List
εμφανισιμη κυρια χαμηλων τονων προσφερει μασαζ για χαλαρωση και εκτονωση σε σοβαρους,αξιοπρεπεις κυριους. τιμη 50 ευρω. ωρες επικοινωνιας 13:00-19:00 τηλ.6936500164www.lovelist.com.gr
ξερουμε κατι?
Δεν....αλλά κάνει καλό μασάζ....γυμνός με πετσέτα...μπάνιο πριν και μετά![]()
Ελβίρα Τσενά
Ελβίρα Τσενά. Gefällt 1.577 Mal · 1 Personen sprechen darüber. Παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες ωφέλιμες για την υγεία και την αναζωογόνηση του σώματος.www.facebook.com
ξερουμε αν φραπα ?
εμφανισιακα τι λεει?Δεν....αλλά κάνει καλό μασάζ....γυμνός με πετσέτα...μπάνιο πριν και μετά
Μια 60αρα κοντή αλβανιδα...για μασάζ είναι από τις καλέςεμφανισιακα τι λεει?
κόστος?Μια 60αρα κοντή αλβανιδα...για μασάζ είναι από τις καλές
40 την μία ώρα 70 τις 2 ώρεςκόστος?
Μελινα = Λινα , Μολδαβή ?Επίσκεψη μετά από μεγάλο κενό στο Galaxy μιας και του είχα ρίξει ban με τις μλκιες που έκανε και έχουν γράψει πολλοί χρήστες εδώ.
Πήρα τηλ χωρίς να ζητήσω κάποια απλά για ραντεβού. Μου έτυχε η Μελίνα.
Milf (θα έλεγα 45+) , ωραία εμφάνιση γενικά αλλά τίποτα το τρομερό. Φορούσε ένα ωραίο δερμάτινο κολάν που με ακουμπούσε όσο μου έκανε μασάζ και με καυλωνε πολύ η αλήθεια είναι
Στα του μασάζ, απλά οκ με κάποια περάσματα στο επίμαχο, με έξτρα πόντους επειδή ανέβηκε και πάνω στο κρεβάτι για να μου κάνει την πλάτη (πάντα μου αρέσει αυτό).
Στο τέλος που μου είχε γίνει κάγκελο με ρώτησε αν θέλω έξτρα (χωρίς να πούμε για το ποσό) και ξεκίνησε μια τίμια φραπεδιά. Χουφτωνα εναλλάξ κωλο-βυζί (πληθωρικά και τα δύο), και έκανα νόημα να βγάλει τα βυζιά όπου ανταποκρίθηκε θετικά.
Το μόνο που με χάλασε είναι ότι της έβγαλα, αφού τελειώσαμε, 10€ για έξτρα και μου είπε ότι κανονικά είναι 20€ αλλά δεν πειράζει. Της είπα πάντα 10 μου ζητούσαν εδώ. Μου λέει 20 είναι να ξέρεις.
Συνολικά ανάμεικτη εμπειρία...
Κόστος: 40€/50 λεπτά (κουτσουρεμενα όπως γίνεται πλέον) +10€ έξτρα.
Εν κατακλείδι, θεωρώ το Galaxy μια πολύ καλή επιλογή, απλά γίνονται κάποια λάθη στην διαχείριση. Θα μπορούσαν αν διορθώσουν 2-3 πράγματα να γίνουν η no.1 επιλογή μου και πιστεύω και πολλών ακόμα και σίγουρα θα πήγαινα πολύ πιο συχνά...
Μόνο μασάζ απολύτως τπτ άλλο![]()
Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες - Μασάζ | Athens
Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες - Μασάζ, Athen. Gefällt 1.307 Mal. Ενέργειακές θεραπείες, Yin Yoga, Yoga Nidra, Διαλογισμός, SRT ( Spiritual Response Therapy, Διάφορα είδη μάλαξηςwww.facebook.com
Ξέρουμε κάτι?