Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Σιτεμένη, όντως. Δεν είναι για πολύ απαλό μασάζ, πάντως. Καλή γυναίκα αλλά distant, εκ χαρακτήρος. Φραπές επαγγελματικός.

Η Ταμάρα είναι άλλο φρούτο... Μπορεί να τον "χτυπάει" για ώρες... Μασάζ μέτριο για τα δεδομένα του ιδρύματος.

πολύ σωστός!έτσι ακριβως είναι οπως τα λες φιλε!respect

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
σε καποιο θρεντ διαβασα για την καθαριοτητα και συγκεκριμενα για πετσετες ενημερωση προσοχη οποιος παει στο ιδρυμα της τζοντι να προσεχει η πετσετες της περισοτερες φορες ειναι απλητες της στεγνωνουν απλως και τηε πασαρουν παλι για καθαρες.

Επισκέπτης
Χτες επίσκεψη Σολωμού 33 πήρα Ξένια ωραίο μασαζάκι και φραπεδάκι με ωραίο τρίψιμο στις επίμαχες περιοχές.. :dancing: χουφτοματάκι άφηνε αλλά όχι κάτω απ τη φουστίτσα. Γενικά γλυκό κορίτσάκι αλλά δεν έχει το κάτι που θα σε τρελάνει..Ήταν και η Αννούλα εκεί..η οποία με είχε απογοητεύσει παλιότερα, ξενέρα την είχα κόψει..Χτες μου φάνηκε πιο γλυκιά μπορεί να βελτιώθηκε ίσως της δώσω καμια δευτερη ευκαιρία.. :rolleyes: Η Μαρίνα λείπει για διακοπές..Θέλω να δοκιμάσω και Ταμάρα..Πέτυχα και κάποιον με γυαλιά στο ανσανσέρ στον 7ο είναι κανας συναγωνιστής;  :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Βιντεακι για "σπεσιαλ" μασαζ!
Υπάρχει και εδω άραγε αντίστοιχο ίδριμα που το προσφέρει?

Επισκέπτης
Βιντεακι για "σπεσιαλ" μασαζ!
Υπάρχει και εδω άραγε αντίστοιχο ίδριμα που το προσφέρει?

Χεχε η χοντρή έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια...αντι να του κάνει καμια ισπανική του ανθρώπου με τις :boobies: ... :grin: Πάντως τέτοιο εργαλείο δε νομίζω να παίζει πουθενά..

Επισκέπτης

Πήγα χτες Σολομού 33 και πήρα Ταμάρα...μιλφ πολύ ευγενική και ευχάριστη πρόσφερε καλό μασαζάκι και φραπεδάκι..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καθυστερημένη ενημέρωση:

Την προηγούμενη εβδομάδα (νομίζω Τετάρτη) επισκεύτηκα το Σολωμού 33.
Πήρα Ταμάρα. Μασάζ σχεδόν καλό. Ο φραπές στο τέλος αρκετά καλός.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Καθυστερημένη ενημέρωση:

Την προηγούμενη εβδομάδα (νομίζω Τετάρτη) επισκεύτηκα το Σολωμού 33.
Πήρα Ταμάρα. Μασάζ σχεδόν καλό. Ο φραπές στο τέλος αρκετά καλός.

μεχρι τί ωρα ειναι εκει ανοικτα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν πάρεις τηλ., μπορείς να πας και λίγο αργότερα. Έχουν ωράρια Οικονόμου (10+).

Κανένα καλαμάκι παίζει εκεί;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Στις μέχρι τώρα επισκέψεις μου (4 φορές) δεν μου έχει κάτσει.
Την πρώτη μάλιστα δεν πήρα ούτε φραπέ!!
Βέβαια όπως ξερεις τίποτα δεν είναι απίθανο. Κάποιος πιο τακτικός τους πελάτης ίσως θα μπορούσε να απαντήσει στη ερώτησή σου και να μας διαφωτήσει.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Xθεσινη μεσημβρινη επισκεψη στης Τζοντη , η Κατερινα απασχολημενη με συναγωνιστη στο εξωτερικο δωματιο , ετσι και αλλοιως εγω πηγα για Τζοντη και δεν με χαλασε , μετα το ντουζακι ερχεται η Τζοντη στο δωματιο και αρχιζει το μασαζ , παντα παρα πολυ καλο και προσεκτικο με αρκετο λαδι.
Μετα απο μερικα τυχαια ακουμπηματα ,χαιδεματα στα επιμαχα μου σημεια και ενω εχω γινει τουρμπο , βγαζει ολα τα ρουχα της και αρχιζει την φραπα , πολυ ωραια , αλλοτε αργη και ηδονικη και αλλοτε πολυ γρηγορη και ξανα σταματημα , δεχεται χαδια και δακτυλα παντου με συνεση.
Διαρκεια συνεδριας μαζι με τα ντουζακια 60 λεπτα κοστος 60 ευρω.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Xθεσινη μεσημβρινη επισκεψη στης Τζοντη , η Κατερινα απασχολημενη με συναγωνιστη στο εξωτερικο δωματιο , ετσι και αλλοιως εγω πηγα για Τζοντη και δεν με χαλασε , μετα το ντουζακι ερχεται η Τζοντη στο δωματιο και αρχιζει το μασαζ , παντα παρα πολυ καλο και προσεκτικο με αρκετο λαδι.
Μετα απο μερικα τυχαια ακουμπηματα ,χαιδεματα στα επιμαχα μου σημεια και ενω εχω γινει τουρμπο , βγαζει ολα τα ρουχα της και αρχιζει την φραπα , πολυ ωραια , αλλοτε αργη και ηδονικη και αλλοτε πολυ γρηγορη και ξανα σταματημα , δεχεται χαδια και δακτυλα παντου με συνεση.
Διαρκεια συνεδριας μαζι με τα ντουζακια 60 λεπτα κοστος 60 ευρω.
μπράβο στη Τζόντη άλλα με χαλάει πολύ εμφανισιακά ρε πούστη μου...

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χτες μετα την δουλεια κατα τις 5 και περασα απο Τζοντη
χτυπησα το κουδουνι και δεν μου ανοιξε, θα περιποιοταν κανενα συναγωνιστη και δεν επεμεινα και πολυ.
Δεν πειραζει αλλη φορα  :)

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χτυπησα το κουδουνι και δεν μου ανοιξε, θα περιποιοταν κανενα συναγωνιστη και δεν επεμεινα και πολυ.
πούσαι συ μπρεεεε ????

chris_mark

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ειχα μιληση με την κατερινα τεταρτη και μου ειπε οτι πεμπτη και παρασκευη θα ηταν κλειστα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
μπράβο στη Τζόντη άλλα με χαλάει πολύ εμφανισιακά ρε πούστη μου...

δυστυχως τετοιες εμφανισιακα κυκλοφορουν σημερα στα γαμομασαζ των αθηνων.Μονο τετοιες.Καντε το γαργαρα συναγωνιστες.....και προχωραμε για αλλα.....

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η Κατερινα ΑΝ ΔεΣει ελαχιΣΤΑ
ΘΑ Γινει θανατοΣ