Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μου θυμιζει ενα μαγαζι εδω κοντα που βαζει για παραδειγμα στη βιτρινα ολα τα ρουχα 80% κατω και οταν μπεις μεσα σου λεει τελειωσανε!!!
Τι εννοείς στο χώρα; Τον χώρο μας ακόμη κι αν είναι κέντρο;Καλημέρα σε όλους! Σήμερα είμαι διαθέσιμη από 11.00-21.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Μια ώρα 60ε. Σεξ μέχρι 2 εκτονώσει , ελ.στοματικο, χωρίς αναλ.Στο χώρα + ταξί. :-*
μιλαει για απομακρυσμενα ραντεβου σε εμενα εχει ερθει σπιτι μου πληρωθηκε ταξιΤι εννοείς στο χώρα; Τον χώρο μας ακόμη κι αν είναι κέντρο;
Αν μπορεί ας πει σε ποιες περιοχές δεν ισχύει το ταξί να ξέρουμε.μιλαει για απομακρυσμενα ραντεβου σε εμενα εχει ερθει σπιτι μου πληρωθηκε ταξι
το προφανες παιχτη εκει που δεν εχει μετρό κλπ ... οι πιο πολλες που πανε σε σπιτια γιατι περνω σπιτι μου μου ζητανε το ταξι εκτος αν εχει αμαξι - οδηγοΑν μπορεί ας πει σε ποιες περιοχές δεν ισχύει το ταξί να ξέρουμε.
Οκ ευχαριστώ.το προφανες παιχτη εκει που δεν εχει μετρό κλπ ... οι πιο πολλες που πανε σε σπιτια γιατι περνω σπιτι μου μου ζητανε το ταξι εκτος αν εχει αμαξι - οδηγο
μιλαει για απομακρυσμενα ραντεβου σε εμενα εχει ερθει σπιτι μου πληρωθηκε ταξι
εγω τι αλλο ρεΑλλο εσυ![]()