Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΙ, ΕΔΩ!!!!!καυλισπρεςςς!!!!!!!
που εισαι εσυ μας ξεχασες????????![]()
![]()
ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΙ, ΕΔΩ!!!!!
Απ το βορρα μεχρι το νοτο.....
Καλησπερα σε ολους και Καλες Γιορτες .
Εγω σημερα πηρα το Χριστουγεννιατικο Δωρο για τον εαυτο μου , με πρωτη μου επισκεψη στην Μαρκελλα ! Κουκλιστικο σπιτακι , πανεμορφο , καθαρο , με Χριστουγεννιατικο δεντρακι ,
με ΠΟΛΥ ανεση στην ωρα μας , μεχρι και ατο αγαπημενο μου γλυκο (Διπλες απο Καλαματα) κεραστηκα απο την π α ν ε μ ο ρ φ η Μαρκελλα. Αγκαλιες , φιλια , ατελειωτα ποδια μεταξενια ,
η τελεια γυναικα , και το σπουδαιοτερο ψυχη , μυαλο , μορφωση , μεσα στο σωμα της πιο ομορφης τρανς της Ευρωπης . Ευκολα παρκαρισμα Νεα Σμυρνη επι Συγγρου .
Δεν μου αρεσουν τα χυδαια λογια , γιατι ολοι γνωριζουμε αναλογα με τις εμπειριες και τα βιτσια μας , παντρεμενοι η οχι τ ζηταμε με μια τρανς, οντως η Μαρκελλα ειναι η τελεια παρουσια στο χωρο αυτο , με ολες τις παροχες
παθητικες η ενεργητικες , με ασφαλεια στην Υγεια , Καθαριοτητα , αλλα πανω απ ολα με σεβασμο στον ανθρωπο .
Μαρκελλακι σε Ευχαριστω για το 2ωρο αυτο που μου φανηκε σαν 2λεπτο που περασε γρηγορα , ελπιζω να τα ξαναπουμε πολυ συντομα , πριν την τελικη εισοδο των Εορτων .
Πολλα Φιλια !!!

η δεκεμβριο η ιανουαριο το σκεφτομαι!!!κυπρο??? ποτε?
αντε με τ καλο τ στεφαναΜάγκες τα λόγια είναι περιττά.....
Δοκίμασα επιτέλους την καύλα Μαρκελα και απλά ερωτεύτηκα!!!!!
Είναι σούπερ!!!!

μερσι μερσι αντε και στα δικα σου βρεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-*αντε με τ καλο τ στεφανα![]()
Μάγκες τα λόγια είναι περιττά.....
Δοκίμασα επιτέλους την καύλα Μαρκελα και απλά ερωτεύτηκα!!!!!
Είναι σούπερ!!!!
κουκλάρα!!μερσι μερσι αντε και στα δικα σου βρεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αν δεν ήμουν παντρεμένος θα το σκεφτόμουν βάτραχε......αντε με τ καλο τ στεφανα![]()
κουκλε μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*κουκλάρα!!
asteri mou!!!!!κουκλε μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα ομορφε!!! :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα τρελα