Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΜΗΛΑ ΜΑΖΕΥΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ..... ΛΥΚΕ....τι πονηροφατσα ειναι αυτη???????

καλησπεραΚαλησπέρα και απο μενα !

Ησουν χτες στο γκαζι ? Ειμαι σχεδον σιγουρος εσυ ησουν αν και σε ειδα απο μακρια..
xexexe ναι ειμουνα σ ενα παρτυ :-*Ησουν χτες στο γκαζι ? Ειμαι σχεδον σιγουρος εσυ ησουν αν και σε ειδα απο μακρια..
σ ευχαριστω μωρακι ειναι νεα φωτογραφηση εντοσ ολιγων μερων θα χουμε πολυ υλικοΚαλα σε ειδα τοτε... Αν και δεν ηταν δυσκολο![]()
ειδικα εκεινη την ωρα..
Κουκλαρα πραγματικη
transexual-aggelies-tspamela/
Εσυ δεν εισαι εδω ? Προτεινω να βαλεις την φωτο προφιλ που εχεις και εδω να αυξηθουν οι θαυμαστες![]()
θα σε παω ψηλα λεμε....Σιγά.. Ότι βλέπω λέω.. Θα περιμένω τις νέες φωτογραφίες να ανέβουμε λίγο![]()
σ ευχαριστω μωρακι ειναι νεα φωτογραφηση εντοσ ολιγων μερων θα χουμε πολυ υλικο
:-* :-* :-* :-* :-*

μεσα στο μαρτιο εχει κυπρο θα ενημερωσω :-* :-* :-* :-* :-*Πω, πω, τι κουκλί είσαι συ? Στην Κύπρο πότε κατεβαίνεις? Θέλω να κλείσουμε ραντεβού από τώρα...![]()
σ ευχαριστω πολυ απο καρδιας!!!!!Αν και δεν είχα την τύχη να σε δω ποτέ από κοντά και σε "παρακαλουθώ" μόνο από φωτογραφίες νομίζω ο όρος "amazing" είναι λίγος για να σε χαρακτηρίσει!!!
παλι θα μας καυλωσεις μ τις φωτο σου ...σ ευχαριστω μωρακι ειναι νεα φωτογραφηση εντοσ ολιγων μερων θα χουμε πολυ υλικο
:-* :-* :-* :-* :-*