TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 8.064
τεσσερεις μας ανεβασες...καλησπερα.....δυο καφεδες την ημερα νομιζω ειναι καλα...;) ;)
![]()
τεσσερεις μας ανεβασες...καλησπερα.....δυο καφεδες την ημερα νομιζω ειναι καλα...;) ;)
![]()
καλησπερα λαγνουλη μου!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτες τις μερες μαλλον βαριοσουν να γρεψεις...σωστα; ;)καλησπερα λαγνουλη μου!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
τι κανεισ ? πεστα μου ολαμολις γυρισα απο την δουλεια....απολαμβανω αυτο που κανω.. ;)
αρχισα γυμναστηριο κ μου αποροφαει πολυ χρονο λαγνουλη μου!!!!!!αυτες τις μερες μαλλον βαριοσουν να γρεψεις...σωστα; ;)
πολυ νευρικος αστα σου λεω τζουλακι μου χαχαχαχαχχαθα σε πειραξουν τοσοι καφεδες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*περιμενω με αγωνια να δω αποτελεσματα.....θελω να δω κορμι φιδισιο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δημιε,σατραπη......
αρχισα γυμναστηριο κ μου αποροφαει πολυ χρονο λαγνουλη μου!!!!!!
λαγνουλη εδω σου μιλαω στο τηλ.....
ειναι χωροσ μαζωξεις τεκνων βασιλη μου. αφου τα ξερεις....Τι είναι Μαρκέλα το γυμναστήριο, σκούπα![]()
ασε που προθυμοποιουνται να σε πεταξουν κ μεχρι το σπιτι αν δεν εχεις αμαξι.... ;)ειναι χωροσ μαζωξεις τεκνων βασιλη μου. αφου τα ξερεις....
πασ κ ξεχνιεσαι να φυγεις χαχαχαχαχαα :-*
χεχεχεχε ευγενεστατοι λεμε, ακομα κ μασαζ αν εισαι πιασμενη σου κανουν......ασε που προθυμοποιουνται να σε πεταξουν κ μεχρι το σπιτι αν δεν εχεις αμαξι.... ;)
χεχεχεχε ευγενεστατοι λεμε, ακομα κ μασαζ αν εισαι πιασμενη σου κανουν......
δωσε λεμεεεεεεεεεεεεεεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωππαα![]()