Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κ εγω κ εγω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω πολύ μαρκελα .ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΠΩς ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΨΩΛΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ......ΚΑΒΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙ......

καλησπεραΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επισης καλη μου!!!!καλησπερα
εδω σημερα μας κανει ενα καλοκαιρι καταπληκτικο,γυρισα εξουθενωμενη αλλα τελειωσα με τη γραφειοκρατια,καλο απογευμα κι ενα ακομη πιο καλο βραδυ στην ομορφη Πατρα κ σε σενα :-*
γαμησε τα..και μερικες φορες τυχαινει,ενω η υπηρεσια ειναι οργανωμενη μια χαρα νε εχεις μπροστα σου εναν ιδιωτη που να μη θελει να καταλαβει οτι τα δικαιολογητικα του ειναι ελλειπη η θελουν διορθωση κ ν απασχολει τον υπαλληλο κ να σε καθυστερει...πως κρατηθηκα σημερα,ευχαριστω τον Θεο που κρατηθηκα γιατι ξερεις μετα το μετανιωνεις,αλλωστε τα λεγαμε κ χθες...στο μεταξυ κ η Κυπρου χαλασε,περασε στην Πειραιως,ενα μπαχαλο,η Vodafon σου χρεωνει ενα διευρο επιπλεον χωρις να σε ρωτησει επειδη ειχε εμπνευση,αλλα ειχε κ μια λιακαδα.....τι να σε πω; Λαμπρηεπισης καλη μου!!!!
καλα που τα τελειωσες , εμενα με πιανει σχισοφρενεια με τετοια δεν τα μπορω καθολου!!!!
xexexexeγαμησε τα..και μερικες φορες τυχαινει,ενω η υπηρεσια ειναι οργανωμενη μια χαρα νε εχεις μπροστα σου εναν ιδιωτη που να μη θελει να καταλαβει οτι τα δικαιολογητικα του ειναι ελλειπη η θελουν διορθωση κ ν απασχολει τον υπαλληλο κ να σε καθυστερει...πως κρατηθηκα σημερα,ευχαριστω τον Θεο που κρατηθηκα γιατι ξερεις μετα το μετανιωνεις,αλλωστε τα λεγαμε κ χθες...στο μεταξυ κ η Κυπρου χαλασε,περασε στην Πειραιως,ενα μπαχαλο,η Vodafon σου χρεωνει ενα διευρο επιπλεον χωρις να σε ρωτησει επειδη ειχε εμπνευση,αλλα ειχε κ μια λιακαδα.....τι να σε πω; Λαμπρη![]()

καλημερα σεξομανη αγορι χεχεχεχεΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ......

λαγνουλη μου καλησπερα!!!!τι κανεις μωρακι; καλησπερα....![]()
![]()
![]()
![]()

και ειμαι καλα και δειχνω καλα