PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Καλα κονδυλωματαΛΟΑΤΚΙ & Σουδάν & Πάκια & μλκς... Την ξεκώλιαζα μέχρι να το γυρίσει σε Σπαρτιάτες!!!
Καλα κονδυλωματαΛΟΑΤΚΙ & Σουδάν & Πάκια & μλκς... Την ξεκώλιαζα μέχρι να το γυρίσει σε Σπαρτιάτες!!!
Σύμφωνα με μια άποψη είναι αυτό ακριβώς που βλέπει ένας τουρίστας όταν έρχεται εδώ.
Ωραίο τυπάκι είναι και με ωραία φωνούλα.
Το τραγούδι όμως που πάει Eurovision είναι για το πούτσο.
Καραγκιόζης σκέτος.
Και εγώ έβλεπα από πιτσιρίκι Eurovision οικογενειακώς με τους γονείς μου, φυσικά και παλιότερα ήταν και πάλι ένα "πανηγυράκι" αλλά υπήρχε και μία αισθητική στα τραγούδια! Άκουγες Μαρινέλλα, Ντέμη Ρούσο, Πασχάλη αλλά και στις μέρες μας με Καιτούλα (Καίτη Γαρμπή) με εκείνο το εκπληκτικό φόρεμα που φαίνονταν τα πάντα, τη Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το πολύ καλό "Άνοιξη" αλλά και άλλα τραγούδια που δεν τα θυμάμαι...Φτάσαμε αισίως εν έτει 2024, να ασχολούμαστε με ένα Βαλκανο-βλαχο-μπαρόκ τραγούδι, το οποίο μάλλον, θα πάει "άπατο" και νομίζω, ότι, είναι προδιαγεγραμμένη η αποτυχία του! Η διαχρονική μου απορία, είναι η εξής: Πότε, θα στείλουμε μία φορά ένα "κανονικό" ελληνικό τραγούδι που να αποπνέει, να εκφράζει και να εμπνέει Ελλάδα;Σύμφωνα με μια άποψη είναι αυτό ακριβώς που βλέπει ένας τουρίστας όταν έρχεται εδώ.
Φυσικά αυτό δεν μας τιμά...
Εμείς που θέλουμε κάτι καλύτερο για την χώρα μας φυσικά και νιώθουμε άβολα με αυτήν την συριζοειδη πλεμποπνευστη μπούρδα που θα στείλουμε...
Παρόλα αυτά θα ποντάρω ολίγα κερματακια σε νίκη μας και φυσικά θα ποντάρω και σε κάτι άλλο για κάλυψη όταν δω τους ημιτελικούς και αποκτήσω άποψη ως διαχρονικός Eurofan( παλαιάς κοπής από τότε που υπήρχε ορχήστρα από τους διοργανωτές!!!!).
Άμα δεν την αρέσει εδώ, να πάει στη πατρίδα της, το Σουδάν. Δεν θα μας λείψει, καθόλου!...Το συνηθιζει η συριζομποχλαδω να κοροιδευει την Ελλαδα και τους Ελληνες,δειχνοντας οτι ειμαστε κ καλα αξεστοι λαικογυφτοι.Στην προηγουμενη μαλακια που ειχε βγαλει,αμα ριξεις μια ματια στο video clip θα καταλαβεις τι εννοω.Σιγα τη μαλακω που την εχουν κανει θεα.
Στο σημείο που φτάσαμε,8/10 γκόμενες να έχουν βυζια Ζέπελιν και χείλη σαν σαμπρέλες για τρακτερ,οτιδήποτε πιο φυσικό μοιάζει όαση...κι ας έχει και μια εσανς γυφτοκατάστασης!!!Απλά οταν πας να την γαμήσεις ασε καλύτερα το πορτοφόλι στο σπιτι σου...!!!!!!Παντως μπαιναμε ε;
Μας αρεσουν οι γυφτισες, τι λετε και σεις;
Μπορεί να τα βάλει να τραγουδήσουν αυτά αντί γι αυτην???Μπας και σωθει το πράγμα...ξέρω γω!!!!
Χαμός είχε γίνει με αυτόKάποιοι κάποτε γέλασαν με αυτο...δεν ηξεραν τι ακολουθει...δεν φαντάστηκαν!!!!Συγχωρεμένοι...δώσε πγιότητα Μιχαλάκη!!!!!
Αν είσαι αρκετά παλιος για να θυμάσαι...δεν πήγε πάτο...ΤΟ ΠΗΓΑΝ οι διοργανωτές στην λαιβ εκτέλεση!!!!Ο συνάδελφος ηχολήπτης το "εκτέλεσε" ηχητικά στα 10 μέτρα!!!!Τον έφαγαν τα παρασκηνιακά τον Ρακ...!!!!!!Χαμός είχε γίνει με αυτό
Βέβαια πήγε πάτο τελείως αλλά ήταν οκ κομμάτι
Σύμφωνα με μια άποψη είναι αυτό ακριβώς που βλέπει ένας τουρίστας όταν έρχεται εδώ.
Φυσικά αυτό δεν μας τιμά...
Εμείς που θέλουμε κάτι καλύτερο για την χώρα μας φυσικά και νιώθουμε άβολα με αυτήν την συριζοειδη πλεμποπνευστη μπούρδα που θα στείλουμε...
Παρόλα αυτά θα ποντάρω ολίγα κερματακια σε νίκη μας και φυσικά θα ποντάρω και σε κάτι άλλο για κάλυψη όταν δω τους ημιτελικούς και αποκτήσω άποψη ως διαχρονικός Eurofan( παλαιάς κοπής από τότε που υπήρχε ορχήστρα από τους διοργανωτές!!!!).