Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταίαήρθε είδε και απήλθε
Ναι οκΕιπαμε, σταματησε.
Παρα την αντιθετη πληροφορηση δοκιμασα το τηλ αλλα δυστυχως δεν απανταει .επιστροφη ?![]()
Μαριλενα - Love List
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Μαριλενα, είμαι μια γλυκιά όμορφη Ελληνίδα, με διακρίνει η σεξουαλικότητα μου και το πάθος μου σα γυναίκα, είμαι αρκετά ζέστη φωτιά θα […]www.lovelist.com.gr
OK, αν εχεις καλύτερη ενημέρωση και ξέρεις ότι συνεχίζει ενημέρωσε το κοινό που την ψαχνει. Ωστόσο αν αλλαξε καλλιτεχνικό ονομα και τηλέφωνο (αφού δεν απαντάει) τοτε δε μιλάμε για την Μαριλένα αλλά για αλλη.Ναι οκ
Σιγά μην τη κάψω δεύτερη φορά. Όποιος έχει τις γνώσεις ψάχνειOK, αν εχεις καλύτερη ενημέρωση και ξέρεις ότι συνεχίζει ενημέρωσε το κοινό που την ψαχνει. Ωστόσο αν αλλαξε καλλιτεχνικό ονομα και τηλέφωνο (αφού δεν απαντάει) τοτε δε μιλάμε για την Μαριλένα αλλά για αλλη.
Πρεπει να ειναι το παλιο αυτο!!!κρυφο τηλεφωνο στο bou φανερο στην αγγελια ...
![]()
Μαριλενα - Love List
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Μαριλενα, είμαι μια γλυκιά όμορφη Ελληνίδα, με διακρίνει η σεξουαλικότητα μου και το πάθος μου σα γυναίκα, είμαι αρκετά ζέστη φωτιά θα […]www.lovelist.com.gr
Αυτο σημαινει οτι υπαρχει καινουριο;Πρεπει να ειναι το παλιο αυτο!!!
Εγω ετσι νομιζω...!!!!!Αυτο σημαινει οτι υπαρχει καινουριο;![]()
Δηλαδή τι λέει ο μύστης ποιο πάνω ότι κάνει ραντεβού αλλά δεν λέει κάτι στο σάιτ ...ούτε γκόμενα του να ήταν ... άκου οποίος έχει την γνώση ψάχνει...γιαχαυτο το λόγο έγινε το σάιτ για να αλλάζουμε πληροφορίες....έχει δηλαδή πληροφορίες αλλά δεν τις λέει χαχαχαχα και το λέει κιόλας ....να γίνε διαγραφή στο μέλος αυτό
Σιγά μην τη κάψω δεύτερη φορά. Όποιος έχει τις γνώσεις ψάχνει
Εγω ετσι νομιζω...!!!!!
ποτε την ειδες ρε παιχτη κι εβγαλες συμπερασμαΜαριλενα θεα..
69696969699999999999999 !!!!!Γεια σου Μαριλενα, θα ηθελα το τηλ σου για ραντεβου.