Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σωστός ο γλομπεαρχης!!!Νομίζω ότι το πιο τίμιο είναι να ανοιχτεί καρτέλα για κριτικη και να περάσει λιγο το κομμάτι της πρώτης εντύπωσης για να γράψω δίκαια . Παντως είναι μια πολύ γλυκιά φρέσκια κοπελα που τώρα ξεκινάει.
τωρα που την πηρες εσυ παει το γκαντεμιασες το κοριτσιΝομίζω ότι το πιο τίμιο είναι να ανοιχτεί καρτέλα για κριτικη και να περάσει λιγο το κομμάτι της πρώτης εντύπωσης για να γράψω δίκαια . Παντως είναι μια πολύ γλυκιά φρέσκια κοπελα που τώρα ξεκινάει.

Τώρα ξεκινάει... είσαι σίγουρος???Νομίζω ότι το πιο τίμιο είναι να ανοιχτεί καρτέλα για κριτικη και να περάσει λιγο το κομμάτι της πρώτης εντύπωσης για να γράψω δίκαια . Παντως είναι μια πολύ γλυκιά φρέσκια κοπελα που τώρα ξεκινάει.
Ξέρεις κάτι άλλο να μας πεις εσυ ?Τώρα ξεκινάει... είσαι σίγουρος???
Εγω παλι απτον τροπο που μου απαντησε στο viber δεν μου φανηκε να ξεκηναει τωρα. Και απο το γεγονος οτι εστειλε ενα καρο φωτογραφιες και βιντεο. Μια κοπελα οταν ξεκηναει δεν στελνει τοσες πολλες photo και video.Νομίζω ότι το πιο τίμιο είναι να ανοιχτεί καρτέλα για κριτικη και να περάσει λιγο το κομμάτι της πρώτης εντύπωσης για να γράψω δίκαια . Παντως είναι μια πολύ γλυκιά φρέσκια κοπελα που τώρα ξεκινάει.
Νομίζω ότι το πιο τίμιο είναι να ανοιχτεί καρτέλα για κριτικη και να περάσει λιγο το κομμάτι της πρώτης εντύπωσης για να γράψω δίκαια . Παντως είναι μια πολύ γλυκιά φρέσκια κοπελα που τώρα ξεκινάει.

Χάρηκες Ε ? Άντε να πεις καμία ιστορία στα call girls k αναπουρνα , τρομάρα σουΤώρα άρχισες και εσύ τα γλυκανάλατα ...
![]()
![]()

Κλαιω,Ναι κρεμασαμε και τον σεντόνι στο μπαλκόνι του Bill να δει η γειτονιά
Χάρηκες Ε ? Άντε να πεις καμία ιστορία στα call girls k αναπουρνα , τρομάρα σου![]()

Καλά αυτό σε ξάφνιασε ? Εδώ να δεις μωρε έναν πως τον ελεγαν … α ναι ! Συναντήθηκε λέει τυχαία στη Βιέννη με κάποια ήπιε ένα καφέ κ ξαφνικά όταν επέστρεψε στην Αθήνα ,μας τη παρουσίασε σαν βιζιτα .Δεν χάρηκα καθόλου.
Ξαφνιάστηκα όμως πως ένας σκληρός σαν και εσένα ξαφνικά το γύρισε σε ... γλυκιά και φρέσκια κοπέλα ...
![]()

Καλά αυτό σε ξάφνιασε ? Εδώ να δεις μωρε έναν πως τον ελεγαν … α ναι ! Συναντήθηκε λέει τυχαία στη Βιέννη με κάποια ήπιε ένα καφέ κ ξαφνικά όταν επέστρεψε στην Αθήνα ,μας τη παρουσίασε σαν βιζιτα .
Α ναι, εσυ ήσουν .
Γιατί δε πας να τη δεις ? Έχεις κλειστό συμβόλαιο με ρήτρα ?
Ποσα ποια λάθη σου να γράψουμε …Καφέ έγραψα ???
Γράψε λάθος.
Ε, τωρα ενα δικιο το χει. Ποτο και μαλιστα φιλικο εγραψε. Οχι καφε.Ποσα ποια λάθη σου να γράψουμε …
Είχαν τελειώσει οι Moët . Σορρυ .Ε, τωρα ενα δικιο το χει. Ποτο και μαλιστα φιλικο εγραψε. Οχι καφε.![]()