Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
απ οτι βλεπω εκανες μεγαλη υπομονη να γραψεις στο φορουμ ...Καλησπέρα Μαριλενα, αν μπορούσες να μου στείλεις τον αριθμό για να κανονίσουμε θα το εκτιμούσα, ευχαριστώ.
Χαχα καλησπέρα φιλε μου.Ναι η αλήθεια είναι ότι έβλεπα κριτικές και χτυπούσα αθόρυβα τόσο καιρό. Αλλά εδώ απ ότι βλέπω εδώ είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και είπα να γράψω και εγώ ένα μήνυμα για να πάρω αριθμό.απ οτι βλεπω εκανες μεγαλη υπομονη να γραψεις στο φορουμ ...
ποιανου ειπαμε οτι εισαι ...?![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει τηλέφωνο στην αγγελία![]()
...Μαριλενα...
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Μαριλενα, είμαι μια γλυκιά όμορφη Ελληνίδα 26 ετών, με διακρίνει η σεξουαλικότητα μου και το πάθος μου σα γυναίκα, είμαι αρκετά ζέστη φωτιά θα έλεγα και παθιαρα, μπορώ να προσφέρω αξέχαστες ερωτικες στιγμές ζεστασιάς λες και είμαι η γυναίκα σου και ακόμα παραπάνω...kanesex.com
Αυτή είναι η αγγελία μου
Εντάξει φίλε anon μην μας μαλώνεις. Είπε η κοπέλα ότι το έσβησε, δεν είδα και κάτι και το ζητήσαμε. Βοηθά την κατάσταση σαν παλιός.Αλάνια το τηλέφωνο της κοπέλας υπάρχει εδώ στο νήμα της...
Μην περιμένετε μασημένη τροφή...
Λες εδώ να είναι premium φάση...?Θέλω το τηλέφωνο....να βρεθούμε
Διαβάζει το νήμα εάν θέλει ας στείλει με μυνημα το τηλέφωνο της να βρεθούμεΛες εδώ να είναι premium φάση...?
Πως το τσέκαρες μαν ;Μη τυχόν και χάσει ευκαιρία να μανατζαρει και να χώσει το ανύπαρκτο πουλί του για 1.5 λεπτό Μαξ...
Τσεκαρισμένο...
Αρχικα, το 'καλλειψα' γραφεται 'καλυψα', βγαινει απο το ρημα καλυπτω. Καλο ειναι οταν το παιζεται εξυπνοι μερικοι να γνωριζετε πρωτα την ελληνικη γλωσσα.μηπως ειμαι ενας απο ποιους? συνηθως στις ατακες τυπου μαγκα κλπ απανταω αναλογα αλλα εχω κεφια σημερα οποτε θα το παω στο ποιο χαβαλε. οχι δεν στελνω πουτσοπικς ουτε ζηταω ακαποτα αριστερα και δεξια ουτε στο κεντρο προγραμματιστης ειμαι οποτε γνωριζω οτι η σεξουαλικη παρενοχληση μεσω διαδικτυου θεωρειτε ποινικο αδικημα απο το 2008 (αν σε ενδιαφερει) οπου εχει γινει και ποιοι συγκεκριμενη τροποποιηση το 2012 (βαριεμαι να αρχισω να ψαχνω λινκς απο νομοσχεδια). οπου οσοι προβουν σε αυτο το ποινικο αδικημα τους επιφερεται ποινη φυλακησης απο 6 μηνες εως 3 χρονια και απο χρηματικη αποζημοιωση απο 5000 ευρω εως 10000 ευρω. σε καλλειψα?
Άρχισες και εσύ???Θέλω το τηλέφωνο....να βρεθούμε

Ποιος μουλος είσαι εσύ τώρα?Πως το τσέκαρες μαν ;
Το έχωσε στο κωλο σου;
Θά έχει καί Kettering στο biil δηλαδή ?τι ωρα ειναι σημερα τα εγκαινια ρε μορτηδες ?![]()
Άμα έχει μάσα πάντως θα μαι εκεί!!!Θά έχει καί Kettering στο biil δηλαδή ?
Και δεν πρέπει νά ευχηθούμε?
Τό σωστό είναι ποιανού είσαι συ?απ οτι βλεπω εκανες μεγαλη υπομονη να γραψεις στο φορουμ ...
ποιανου ειπαμε οτι εισαι ...?![]()
![]()
![]()