για πολλα και ατελειωτα![]()
![]()
duo αυτη με Αγγελικη Ηλιαδη!!!![]()
![]()
![]()
Φίλε σου βγάζω το καπέλο, έχεις απίστευτη φαντασία.
για πολλα και ατελειωτα![]()
![]()
![]()
![]()

ιεροσυλία, άκου εκεί ηλιάδη.
η μόνη που μπορεί να σταθεί δίπλα στην μαριάντα είναι η χριστινάρα.
αυτές οι 2 θα σου δώσουν τ' αρχίδια στο χέρι
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/01_SEASON_2011-12/01_TV_EVERYDAY/02_NOVEMBER/14/pieridi_pappa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:cum: :cum: :cum:
κ τα νεφρα στο πιατο....στραγγισμα κανονικο.... :cum: :cum: :cum:
![]()
![]()
κ τα νεφρα στο πιατο....στραγγισμα κανονικο....![]()
![]()
![]()
Είναι και οι δύο
...........για πολλα και ατελειωτα![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι πολύ καύλα η τύπισσα,[size=10pt]παρ'όλα αυτά μεγάλη καργιόλα..[/size]
ακριβώς αυτά θέλαμε να μάθουμε...Η Μαριάντα Πιερίδη είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Κύπρο στις 13 Ιουλίου του 1973[1]. Από μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 κάνοντας φωνητικά στην ελληνική αποστολή για το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, με βασική ερμηνεύτρια την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, στο τραγούδι "Ποια Προσευχή". Έπειτα εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα, έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Στη δισκογραφία εισήλθε το 2002. Έχει κάνει δύο γάμους.

Τον λένε Νέστορα Φωτιάδη, είναι 35 ετών, και είναι μουσικός στο επάγγελμα. 

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον λένε Νέστορα Φωτιάδη, είναι 35 ετών, και είναι μουσικός στο επάγγελμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για δώσε λεπτομέρειες !!!

Οποιοσδήποτε θα στράβωνε με αυτό ρε φίλε. Θες να ρίξεις λουλούδι, ρίχτο, μη μου βγάλεις και το μάτι όμως.Είναι εντυπωσιακή κοπέλα αλλά αρκετά ιδιότροπη με τη δουλειά της σε ορισμένα πράγματα!Θυμάμαι μία φορά που την είχα δει στο Ρομέο, της πέταξαν κάποιοι λουλούδια και μερικά πήγαν στο πρόσωπό της και αυτή στράβωσε τρελά...![]()
Οποιοσδήποτε θα στράβωνε με αυτό ρε φίλε. Θες να ρίξεις λουλούδι, ρίχτο, μη μου βγάλεις και το μάτι όμως.
Σωστός.Οποιοσδήποτε θα στράβωνε με αυτό ρε φίλε. Θες να ρίξεις λουλούδι, ρίχτο, μη μου βγάλεις και το μάτι όμως.
Διαφωνώ.Σαν πιτσιρίκα φαίνεται ρε φίλε...Στη φάτσα φαίνεται έντονα η ηλικία της. Δεν κρατάει μέχρι τα σαράντα η γυναίκα. :'(