Διαγραμμένο μέλος 28498
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 108
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρει να μιλήσει σωστά ελληνικά.ζωο ειναι...βυσμα του μπαμπα και του ντιπιτζι
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρει να μιλήσει σωστά ελληνικά.ζωο ειναι...βυσμα του μπαμπα και του ντιπιτζι
Καλή δημοσιογράφος είναι.Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρει να μιλήσει σωστά ελληνικά.
τον έχω δει να χάνει 300κ στο καζίνο και να ΓΕΛΑΕΙ, όταν το λέω πάλι ΟΤΑΝ είναι νηφάλιος είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός εργοδότης, έχει όμορφη κόρη.
Θεός ο Δημητράκης.τον έχω δει να χάνει 300κ στο καζίνο και να ΓΕΛΑΕΙ, όταν το λέω πάλι ΟΤΑΝ είναι νηφάλιος είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός εργοδότης, έχει όμορφη κόρη.
Βαζέλι είσαι? Λογικά όχιΘεός ο Δημητράκης.
Μια κατηγορία ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Οχι.Βαζέλι είσαι? Λογικά όχι
κάθε σπίτι έχει ένα μαύρο πρόβατο, μπεεεε!Οχι.
Αλλά εκτιμούσα το μπαμπά και το θείο του Δημητράκη.
Υπόδειγμα παραγόντων με ήθος.
Σε αυτά δεν τους έμοιασε τόσο.
Καλό.κάθε σπίτι έχει ένα μαύρο πρόβατο, μπεεεε!![]()
Να τα προσέχεις αυτά, η ζωή κάθε μέρα μας υποχρεώνει σε αναδιπλώσεις, τρίπλες, αναθεωρήσεις. Το ήθος δεν βοηθάει. Θα μου πεις...είναι δυνατόν? Ναι...νομοτέλεια.Οχι.
Αλλά εκτιμούσα το μπαμπά και το θείο του Δημητράκη.
Υπόδειγμα παραγόντων με ήθος.
Σε αυτά δεν τους έμοιασε τόσο.
Δεν πήρε σύνταξη ο Καμπουράκης?Θυμάστε τον Καμπουράκη που ήταν στο OPEN μαζί με τον Στάθη; Ο πρώτος έφυγε γιατί έκανε παρενόχληση σε κάποια εκεί μέσα... Τον είδα πάλι χθές βράδυ σε ενα κανάλι της οκάς...
Ξέρεις τι λένε για σένα τα βαζέλια κ ο Δημήτρης απίθανε?κάθε σπίτι έχει ένα μαύρο πρόβατο, μπεεεε!![]()
Μπορώ να τον ρωτήσω αν θες! Τον ξέρει προσωπικά η αδερφή μου, της έχει δώσει μέχρι και εισιτήρια για το μπάσκετ, με ξέρει και εμένα χωρίς να έχουμε μιλήσει, ξέρω άτομα από την ασφάλεια του, γνωστοί μου συνεργάζονται με βιανεξ, μπορώ να τον ρωτήσω τι λένε και για σεναΞέρεις τι λένε για σένα τα βαζέλια κ ο Δημήτρης απίθανε?
Για αυτό είχε φύγει ο Καμπουράκης από το Open; Μούφα το πρόβλημα υγείας;Θυμάστε τον Καμπουράκη που ήταν στο OPEN μαζί με τον Στάθη; Ο πρώτος έφυγε γιατί έκανε παρενόχληση σε κάποια εκεί μέσα... Τον είδα πάλι χθές βράδυ σε ενα κανάλι της οκάς...
πιο λιγδας πεθαινειςΘυμάστε τον Καμπουράκη που ήταν στο OPEN μαζί με τον Στάθη; Ο πρώτος έφυγε γιατί έκανε παρενόχληση σε κάποια εκεί μέσα... Τον είδα πάλι χθές βράδυ σε ενα κανάλι της οκάς...
Μπορώ να τον ρωτήσω αν θες! Τον ξέρει προσωπικά η αδερφή μου, της έχει δώσει μέχρι και εισιτήρια για το μπάσκετ, με ξέρει και εμένα χωρίς να έχουμε μιλήσει, ξέρω άτομα από την ασφάλεια του, γνωστοί μου συνεργάζονται με βιανεξ, μπορώ να τον ρωτήσω τι λένε και για σενα
Μην τσακώνεστε.Αφού ξέρεις ή φαντάζεσαι .περιττό να μακρηγορήσω.