Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα. Διαβασε μονο τις 370 τελευταιεςΑς το στειλει και σε μενα καποιος ρε παιδια καλο τεμαχιο φαινεται δωστε να το φαμε και εμεις αλλα μονο του ειναι χωρις τον αλλον ετσι γιατι δεν μπορω να διαβασω 3000 σελιδες για να καταλαβω ευχαριστω
Ας το στειλει και σε μενα καποιος ρε παιδια καλο τεμαχιο φαινεται δωστε να το φαμε και εμεις αλλα μονο του ειναι χωρις τον αλλον ετσι γιατι δεν μπορω να διαβασω 3000 σελιδες για να καταλαβω ευχαριστω
Δεν υπάρχει άλλος.... που λέει και το τραγούδι! Ποιος το τραγουδάει ?
Αργεί λίγο με το email αλλα απαντάειΑς το στειλει και σε μενα καποιος ρε παιδια καλο τεμαχιο φαινεται δωστε να το φαμε και εμεις αλλα μονο του ειναι χωρις τον αλλον ετσι γιατι δεν μπορω να διαβασω 3000 σελιδες για να καταλαβω ευχαριστω
Πρεπει να στειλω 10 μηνυματα για να μπορω να στειλω μηνυμα ,υπαρχει περιπτωση χωρις ν εχω συμπληρωσει τα δεκα μηνυματα να μου στειλει μηνυμα η κοπελαΠρεπει να στειλω 10 μηνυματα για να μπορω να στειλω μηνυμα ,υπαρχει περιπτωση χωρις ν εχω συμπληρωσει τα δεκα μηνυματα να μου στειλει μηνυμα η κοπελα για ν κανονισουμε;;
Αχ αχ αχ αυτός ο κώλος... και όχι μόνο κορμάρα, αλλά το καλύτερο παιδί επίσης!!