Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα στείλεις πμ στην Μαριαλένα. Και εκείνη θα στο στείλει μαζί με όσα άλλα θα ήθελες να ξέρεις. Τόσο απλά!ρε παιδιά το τηλ πως το βρίσκουμε ?
το αβαταρ δυνατο μαριαλενα η μπουζα για το στυλ σαν κριτης που ειμαι στο my style rocks σου βαζω 5
το αβαταρ δυνατο μαριαλενα η μπουζα για το στυλ σαν κριτης που ειμαι στο my style rocks σου βαζω 5

Φίλε η κοπέλα αξίζει και με το παραπάνω. Τι να πει κανείς για την Μαριαλένα, μηχανή του σεξ, τα πάντα όλα και κορμάρα αλλά και ωραίο τυπάκι με καλό σόσιαλ. Το μόνο αρνητικό που υπάρχει για μένα είναι η αύξηση που έκανε στο δωράκι της. Μαριαλένα με την πρώτη ευκαιρία πρέπει να ξαναπάμε θέατρο!!!.το σημαντικο ειναι η κοπελα να αξιζει στο δωματιο
Καιρό είχα να ακούσω τέτοιο κοπλιμεντο.... Εκτιμώ ότι τελευταία σου σχέση πρέπει να ήταν το 1936...Μετα απί αυτά τα βυζια που φουσκωσες δεν σε ξαναβλεω να κολυμπας ξανά!!!τέλη άνωση!!!!![]()
Σ´ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.Χαιρομαι ιδιαίτερα που διάβασες την κριτική,και μάλλον σου άρεσε.

Όχι ρε πούστη λέω δεν είναι δυνατόν, ιεροσυλία διέπραξε ο pp. Ρε την σαύρα στο ίδιο κρεβάτι με την Μαριαλένα. :SΛυπάμαι τύπε μέχρι την 4η σειρά μπόρεσα να διαβάσω.
Βλέπω το πιασάρικο «2 αστέρια μαζί », ώπα λέω, μετά την Νάγια και Βερόνικα νέοι ορίζοντες για την Μαριαλένα.
Και στην 4η σειρά βλέπω Εύα.Όχι ρε πούστη λέω δεν είναι δυνατόν, ιεροσυλία διέπραξε ο pp. Ρε την σαύρα στο ίδιο κρεβάτι με την Μαριαλένα. :S
Ήμαρτον ρε τύπε! :-
Φίλε μου δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου όπως δεν θα κολλήσω ταμπέλες και χαρακτηρισμούς σε κανέναν και καμία.Να προσθέσω βέβαια και ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ρωτήσω κανέναν για τα γούστα μου και τις προτιμήσεις μου.Αν παρ´ολα αυτά επιμένεις να σε ρωτάμε για το τι θα κάνουμε.....χτύπα καμιά άλλη πόρτα και όχι τη δική μου.Δεχομαι οποιαδήποτε κριτική για την.....κριτική αλλά ΟΧΙ για τις επιλογές μου.Φιλιά πολλά και σου εύχομαι να περάσεις τέλεια τις γιορτές!
Σορρυ που δεν πάτησα εντερ

Ευχαριστώ Ανδρέα μου αλλά το έχω κόψει φίλε.
Φίλε μου δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου όπως δεν θα κολλήσω ταμπέλες και χαρακτηρισμούς σε κανέναν και καμία.Να προσθέσω βέβαια και ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ρωτήσω κανέναν για τα γούστα μου και τις προτιμήσεις μου.Αν παρ´ολα αυτά επιμένεις να σε ρωτάμε για το τι θα κάνουμε.....χτύπα καμιά άλλη πόρτα και όχι τη δική μου.Δεχομαι οποιαδήποτε κριτική για την.....κριτική αλλά ΟΧΙ για τις επιλογές μου.Φιλιά πολλά και σου εύχομαι να περάσεις τέλεια τις γιορτές!