Διαγραμμένο μέλος 5147
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 98
- Like
- 4.848
- Πόντοι
- 22.915
Μη ξεχνάτε πως Η Μαριαλένα εργάζεται τα πρωινά. Δεν είναι όλη μέρα στο site!!!!
φιλε αλλο ειπα προσωπικα εγω ειπα καλο θα ειναι να εχει μια υποτιπόδες σημαιτοχηΜη ξεχνάτε πως Η Μαριαλένα εργάζεται τα πρωινά. Δεν είναι όλη μέρα στο site!!!!

Μη ξεχνάτε πως Η Μαριαλένα εργάζεται τα πρωινά. Δεν είναι όλη μέρα στο site!!!!
ΚΑΛΎΤΕΡΑ που δεν συμμετέχει καθημερινά και πολλές ώρες!
Εδώ κάνει να γράψει πολύ καιρό και βγαίνουν και γράφουν μαλακίες για να την τσιγκλίσουν και να σπάσουν πλάκα.
Σε ορισμένους έχει γίνει τρόπος ζωής να σπάνε πλάκα,να συκοφαντούν και να κοροϊδεύουν. Με την αποχή της αργούν να πάρουν απάντηση ή δεν παίρνουν καθόλου οπότε απευθύνονται αλλού.
Αλλά λόγο της φύσης του φόρουμ λογικό είναι να μαζεύονται εδώ και ανωμαλοι ή προβοκάτορες συμφεροντολογοι...
Όπως θελει η κάθε κοπελια. Αλλα π.χ. η Αννα-πιπινακι σε αλλους αρεσει που μπαινει κάθε μερα 2-3 φορες , και σε αλλους φαινεται κουραστικο και εν ολιγοις εκβιαστικο με την καλη εννοια βεβαιααν κατάλαβα σωστά υπάρχει μέτρο συγκρίσεις στα νήματα...?
είναι κάποιος διαγωνισμός ποιο νήμα θα κάνει περισσότερες σελίδες...?
Ναι, αλλά δεν την έχει ανάγκη.φιλε αλλο ειπα προσωπικα εγω ειπα καλο θα ειναι να εχει μια υποτιπόδες σημαιτοχη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωλάρακάλο φθινόπωρο καλά να μας μπει..
:-* :-* :-* :-* :-*
Της έστειλα πριν 3 μέρες και δεν έχω λάβει απάντηση.. Πάντα έτσι κάνει ή κάτι έκανα λάθος?ναι, στείλε της pm
Της έστειλα πριν 3 μέρες και δεν έχω λάβει απάντηση.. Πάντα έτσι κάνει ή κάτι έκανα λάθος?
Μια πίπα Απ όλαΔώσε πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον κόσμο και πες τι σου μαγείρεψε.Εχεις απόλυτο δίκιο σε ότι λες και ότι είναι ευχάριστο τυπάκι και καλό παιδί.Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν δυο χρόνια για να επιβεβαιωθούν αυτά που λέγαμε τότε!