Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να στείλω pm που ??? μπορείς να βοηθήσεις?

Άστο καλύτερα τύπε.
Και να κλείσεις ραντεβού δεν βλέπω να μπορείς να τον βάλεις στην τρύπα! :S

Καλησπέρα... συλλογή από τηλεφωνα κάνεις??? Έχεις πάει σε όλα τα νήματα και ζητάς τηλεφωνα.Καλησπερα
Προεδραρα μου...κοιτα να μας δωσεις την Ντουβλη που εχεις στο τριτο συρταρι στα δεξια σου ;) και ασε τις παπαριες με τις κριτικες...Δεν μας ενδιαφερουν απο σενα οι κριτικες...Δωσε τα κονε σου προεδραρα μου...Αραγε... αξιζει τον κοπο να της γραψω κι αυτηνης μια κριτικουλα πριν σας εγκαταλειψω?
Αλλα θαναι απο περυσι..... ισως δεν ειναι αξιόπιστη. Αλλα θα ευχαρσιτηθουν οι Κριτικολαγνοι
Δεν εχω τπτ.... Οι κριτικες ηδη αρχισαν να αποστελλονται. Συντομες ομως...εγω δεν ξερω απο σεντονια. Ειμαι.... νεος χρηστηςΠροεδραρα μου...κοιτα να μας δωσεις την Ντουβλη που εχεις στο τριτο συρταρι στα δεξια σου ;) και ασε τις παπαριες με τις κριτικες...Δεν μας ενδιαφερουν απο σενα οι κριτικες...Δωσε τα κονε σου προεδραρα μου...
Προεδραρα μου...κοιτα να μας δωσεις την Ντουβλη που εχεις στο τριτο συρταρι στα δεξια σου ;) και ασε τις παπαριες με τις κριτικες...Δεν μας ενδιαφερουν απο σενα οι κριτικες...Δωσε τα κονε σου προεδραρα μου...
βαλτε ρε ρεμαλια κανα αβαταρ γαμω το memberhip σας...Ρε άλλος Σκορπιός είναι αυτος.
Δεν πήρες τα χάπια σου γέροντα και τα έχεις κανει μαντάρα.
Σε λίγο σε βλέπω στο Σίλβερ Αλερτ !
Εγω διαλυομαιβαλτε ρε ρεμαλια κανα αβαταρ γαμω το memberhip σας...
Εγω διαλυομαι
Ησουνα μια διανοια, αλλα εχεις παθει ανοι@.....βαλτε ρε ρεμαλια κανα αβαταρ γαμω το memberhip σας...

εσυ ρεμαλι ξερεις πολυ καλα με τι ασχολουμαι 2 μερες και ειμαι στην κατασταση συτη....για σας δουλευω αλητες!Ησουνα μια διανοια, αλλα εχεις παθει ανοι@.....![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ ρεμαλι ξερεις πολυ καλα με τι ασχολουμαι 2 μερες και ειμαι στην κατασταση συτη....για σας δουλευω αλητες!

Καλημέρα! Τι γίνεται βρε παιδιά, πολύ ησυχία! Πού είναι χαμένο το κορίτσι??
Καλημέρα. Άντε να φτιάξει ο καιρός να πάμε για μπάνιο.

Καλημερα!
Μαζι????
Δεν γινεται, υπάρχει προβλημα......φέρνεις αναταράξεις στο νερο...
;)
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Καλημέρα. Άντε να φτιάξει ο καιρός να πάμε για μπάνιο.