Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε μεγαλε,ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,δεν βλεπεις τι εχω γραψει????....ελεος πια!!!!..ουτε μαθηματικα να σας βαζανε να λυσετε.καλησπερα ... θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το τηλ της κοπελας ... ευχαριστω πολυ

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...... Ποστάρεις όμως για πρώτη φορά σήμερα εδώ και στης Νάγιας, εάν σου κάτσουν παίξε την Πέμπτη ΤΖΟΚΕΡ θα τα παντελονιάσεις όλα τα λεφτά ....Ευχαριστω ,
ελπιζω σε συναντηση και θα επιστρεψω με κριτικη
εεε ρε τυχαίοι που είστε εσεις εκεί στην πρωτεύουσα. ...τι να πούμεκαι εμείς οι ακρίτες. .Και τώρα τι κάνουμε ρε παίδες;Ξεκούραση,πολλά υγρά,βιταμίνες και τέσσερις φυσικοθεραπείες μου πρότεινε ένας φίλος γιατρός.Εχει κανένας παίχτης να προτείνει κατι άλλο;Για καλη μου τύχη είχα κανει triplex αρχές Νοεμβρίου.
χαχαχα! Οκ! Ελπίζω να μεταβίβαση και στην διεύθυνση!!Φίλε μου καλησπέρα.Το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν είμαστε ΤΥΧΑΙΟΙ αλλα ΤΥΧΕΡΟΙ χαχαχα μην με κράξεις το ξέρω οτι ειναι λάθος πληκτρολογίου.Πιστευω οτι αν πιέσετε λίγο τη Μαριαλενα μπορει να δεχτεί να κανει κανένα τουρ προς το καλοκαίρι.Οργανωστε το και κάντε πρόταση ποτε δεν ξέρεις!!!!
χαχαχα! Οκ! Ελπίζω να μεταβίβαση και στην διεύθυνση!! Μεταβιβαστει σορυ. .
Και τώρα τι κάνουμε ρε παίδες;Ξεκούραση,πολλά υγρά,βιταμίνες και τέσσερις φυσικοθεραπείες μου πρότεινε ένας φίλος γιατρός.Εχει κανένας παίχτης να προτείνει κατι άλλο;Για καλη μου τύχη είχα κανει triplex αρχές Νοεμβρίου.
Εγω στο ειπα. Γλυτωσες το εγκεφαλικο. Καλη αναρρωσηΥπόσχομαι και δεσμεύομαι δημόσια οτι θα σε ακούω απο εδώ και πέρα και θα παιρνω οδηγίες![]()
![]()
![]()
Εγω στο ειπα. Γλυτωσες το εγκεφαλικο. Καλη αναρρωση

Αφου ειχες αλληθωρισει ρε συ . Πως το καταλαβες ??Υπόσχομαι και δεσμεύομαι δημόσια οτι θα σε ακούω απο εδώ και πέρα και θα παιρνω οδηγίες
Και κατι τελευταίο γιατι υπαρχουν και καινουρια μέλη και μπορει να μπερδευτούν αν διαβάσουν τις τελευταίες σελίδες απο τα γραφόμενα δυο πολυ καλών κυρίων.Η Μαριαλενα δεν ειναι γκρεμλιν το τσέκαρα απο πρώτο χέρι.Την έβαλα στο τζακουζι και ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!!!!Αυτα για τους αγαπητούς συναδέλφους!
Να τα...αρχισαμε και τα αλλα... ;)Φίλε μου καλησπέρα.Το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν είμαστε ΤΥΧΑΙΟΙ αλλα ΤΥΧΕΡΟΙ χαχαχα μην με κράξεις το ξέρω οτι ειναι λάθος πληκτρολογίου.Πιστευω οτι αν πιέσετε λίγο τη Μαριαλενα μπορει να δεχτεί να κανει κανένα τουρ προς το καλοκαίρι.Οργανωστε το και κάντε πρόταση ποτε δεν ξέρεις!!!!
Ρε φιλε γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο? Σου αρεσε το προσωπο της δλδ? 6 της εβαλες . Αληθεια, εσυ το ειδες για 6 σοβαρα? Με ολο το σεβασμο...Υπόσχομαι και δεσμεύομαι δημόσια οτι θα σε ακούω απο εδώ και πέρα και θα παιρνω οδηγίες
Και κατι τελευταίο γιατι υπαρχουν και καινουρια μέλη και μπορει να μπερδευτούν αν διαβάσουν τις τελευταίες σελίδες απο τα γραφόμενα δυο πολυ καλών κυρίων.Η Μαριαλενα δεν ειναι γκρεμλιν το τσέκαρα απο πρώτο χέρι.Την έβαλα στο τζακουζι και ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!!!!Αυτα για τους αγαπητούς συναδέλφους!
Ρε φιλε γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο? Σου αρεσε το προσωπο της δλδ? 6 της εβαλες . Αληθεια, εσυ το ειδες για 6 σοβαρα? Με ολο το σεβασμο...
Φιλε μου καλησπέρα.Ειναι πολυ υποκειμενικά ολα αυτα που γράφουμε εδώ μέσα.Δες το λίγο σαν προσωπική άποψη και όχι σαν παραπληροφόρηση.Ρε φιλε γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο? Σου αρεσε το προσωπο της δλδ? 6 της εβαλες . Αληθεια, εσυ το ειδες για 6 σοβαρα? Με ολο το σεβασμο...
Τι λες ρε συ? Τζιχαντοληγμενα παιρνεις? Μαλλον δεν την εχεις δει φιλε Αντρεα...Νομίζω πως είναι σαφώς ανώτερη του 6 αλλά αυτά ειναι γούστα...

Για την συγκεκριμενη περιπτωση φιλε μου γιωτιδη, ΕΙΝΑΙ. Σορρυ αλλα επιμενω...Φιλε μου καλησπέρα.Ειναι πολυ υποκειμενικά ολα αυτα που γράφουμε εδώ μέσα.Δες το λίγο σαν προσωπική άποψη και όχι σαν παραπληροφόρηση.

Νομίζω πως είναι σαφώς ανώτερη του 6 αλλά αυτά ειναι γούστα...