Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλό μηνά να έχουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι? Τι εγραφες...?Ανεβασα την παρασκευη μια κριτικη για την κοπελα και δεν την βλεπω στις κριτικες της.Υπαρχει καποιος να με ενημερωσει γιατι δεν την βλεπω;αν δεν εγκριθηκε να μου εξηγησει το γιατι;ευχαριστω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τρελένετε το φόρουμ
,σας έχουμε τεράστια ανάγκη

Σωστος!!!Καλό μήνα μαριαλένα και κώστα,να περνάτε καλά![]()
και τρελένετε το φόρουμ
![]()
![]()
![]()
![]()

Ανεβασα την παρασκευη μια κριτικη για την κοπελα και δεν την βλεπω στις κριτικες της.Υπαρχει καποιος να με ενημερωσει γιατι δεν την βλεπω;αν δεν εγκριθηκε να μου εξηγησει το γιατι;ευχαριστω.
Καλό μήνα μαριαλένα και κώστα,να περνάτε καλά![]()
και τρελένετε το φόρουμ
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ένας ακόμα προσπαθεί εδώ και μια βδομάδα. Μήπως κόλλησαν οι κριτικές μου;
Κυρια μου πληρωσες κριτικοσημο ? χαχαχα. Την καλησπέρα μου σε ολους και σε ολεςΚαι ένας ακόμα προσπαθεί εδώ και μια βδομάδα. Μήπως κόλλησαν οι κριτικές μου;
Γιατι? Τι εγραφες...?![]()
Οχι ρε φιλε.... καθε αλλο!!!! Αλλωστε για την marialena η εντυπωση μου ειναι η καλυτερη!! Απλα και εγω ειχα ανεβασει κριτικη για κοπελα καθως και σχολιο σε κριτικη και ουδε ποτε εθεάθει...!Δεν καταλαβαινω την απορια σου.αν εννοεις αν περιειχε υβριστικο περιεχομενο,οχι δεν ειχε.
Οχι ρε φιλε.... καθε αλλο!!!! Αλλωστε για την marialena η εντυπωση μου ειναι η καλυτερη!! Απλα και εγω ειχα ανεβασει κριτικη για κοπελα καθως και σχολιο σε κριτικη και ουδε ποτε εθεάθει...!
Μηπως εχεις κανει κατι λαθος Γιατι δεν εμφανίστηκε κατι ακομα στις κριτικες.Για αυτο ρωταω ποσο χρονο χρειαζεται για δημοσιευση. Αν ειναι να ξαναγραψω
Μήπως έχουν μπλοκάρει για κάποιο λόγο οι κριτικές μου ;
έλα ρε συ μαριαλένα, έχεις και συ ανάγκη τις κριτικές? απλά όποιος δεν έχει δοκιμάσει χάνει. άντε και καλό μήνα σε όλους.Μήπως έχουν μπλοκάρει για κάποιο λόγο οι κριτικές μου ;
σου άρεσε μωράκι??