Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μονο τα νέα μέλη προτιμάει η κοπέλα!
χθες πηγαν ολα καλα με την εκπληξη!!!
(παιδια αν δεν εχουμε μιλησει απο εδω μεσα και δεν σας εχω δωσει ΕΓΩ τον αριθμο μου μην προσπαθητε να με προσεγγίσετε με κλησεις ή μηνύματα )
δεν απανταω σε αριθμους που δεν ξερω.
:-* :-* :-* :-*
φοβούνται τις κακες κριτικές παίχτη...μου το έχει πει κοπέλα του χώρου!καλά νέο μέλος δεν είναι... αλλά με λίγα post...
βέβαια υπάρχει και το ενστικτο ή το inside info
Η έκπληξη που μου επεφυλλαξες το Σαββατο το βράδυ, ήταν πέραν κάθε φαντασίας.....
Το ντουέτο που κάναμε μαζί με την φίλη σου, ήταν φανταστικό.... Ειςαι κι εσύ όμορφη, αλλα κι η φίλη σου με το στήθος το καλό, με το γυμνασμένο σώμα αλλα κυρίως με την φυσικότητα του παιχνιδιού και μεταξύ σας και με εμένα.... Κάποια στιγμή νόμισα πως ειχα ξαναγυρίσει στα φοιτητικά μου χρονια και εκανα παρτουζα με συμφοιτητριες μου....
Να σται καλα κι οι δυο.....και μακάρι να το συνεχίσετε.....
Θα τα ξαναπούμε σίγουρα....

Η φιλη σου αναφερει η κριτικη οτι εχει γυμνασμενο σωμα.ευχαριστούμε για την ωραια κριτική.![]()
![]()
τις φωτο που μας εβγαλες δεν με αφηνει δυστυχώς να τις ανεβασουμε η φιλη μου.![]()
![]()
Ισως την αλλη φορα![]()
![]()
![]()
Είμαι ο μόνος που η έκπληξη του φαίνεται μούσι???![]()
δεν ειναι μουσι....
υπαρχει η κοπελα.
τι ξεφτιλίκια είναι αυτά γαμώ την αγανάκτηση![]()

γαμησετα....pure πυρφοριά 100%

Η κοπέλα υπάρχει, η έκπληξη τί ακριβώς σημαίνει δεν κατάλαβα.
Είχε κανονίσει να πάρει την Μαριαλένα με τον Κώστα κι αντί για τον Κώστα του έφερε την σούπερ μουνάρα φίλη της; Διότι αυτά ούτε στα έργα δεν γίνονται...

Θέλω να ρθει κανένας περιμένοντας έκπληξη και να του φέρεις μαζί με τον Κώστα και τον μητσοκ ομως γίνονται!!! ;)
εκτος απο τον zoniano την εκπληξη βιωσε και ενας ακομα κυριος που οπως μας ειπε δεν το πιστευε!!!
μακαρι να μπορεσει να γραφει και αυτος την εμπειρια του για του λογού το αληθές.
(καποιοι το κανουν απλα για τα λεφτα καποιοι το κανουν γιατι τους αρεσει και ολας!)
Οσοι με εχουν γνωρίσει καταλαβαίνουν τι εννοώ!![]()
![]()
![]()

κ ομως γίνονται!!! ;)
εκτος απο τον zoniano την εκπληξη βιωσε και ενας ακομα κυριος που οπως μας ειπε δεν το πιστευε!!!
μακαρι να μπορεσει να γραφει και αυτος την εμπειρια του για του λογού το αληθές.
(καποιοι το κανουν απλα για τα λεφτα καποιοι το κανουν γιατι τους αρεσει και ολας!)
![]()
![]()
κ ομως γίνονται!!! ;)
![]()
![]()
Θέλω να ρθει κανένας περιμένοντας έκπληξη και να του φέρεις μαζί με τον Κώστα και τον μητσο![]()