spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
στελνεις πμ,και περιμενεις να σου απαντησει.ο κλασικος,και ο ποιο απλος τροπος.Δηλαδη μαλλον το στελνει προσωπικα και σε ρωτα ποιος εισαι στο τηλ?
ευχαριστω
στελνεις πμ,και περιμενεις να σου απαντησει.ο κλασικος,και ο ποιο απλος τροπος.Δηλαδη μαλλον το στελνει προσωπικα και σε ρωτα ποιος εισαι στο τηλ?
ευχαριστω

Χρονια σου πολλα Μαριαλενακι μου γλυκο! Νασαι γερη κι ευτυχισμενη!Ακριβώς έτσι!!!!Μαγκες για να μην σπατε τα αρχιδια σας ψαχνοντας την μαριαλενα χωρις λογο. Ρωταγα δεν μου απαντουσε κανενας.θα σας πω στα ισα τι παιζετε. Εστειλα Εμαιλ που το βρηκα στο προφιλ της που μπορεις να το δεις μονο αν εισαι μελος εδω μεσα. Μου απαντησε μετα απο ενα μηνα περιπου. Καναμε το ραντεβου σε ολα φανταστικη πολυ καυλιαρα και θηλυκο οπως τα λενε ολοι και συμπαθητικη κοπελλα απο σωμα για μενα καλη υπαρχουν στο σωμα πολυ καλυτερες. Στο γαμησι ομως δεν παιζετε. Οταν τελειωσαμε μιλησαμε μου εξηγησε στα ισα.Ειπε δεν γουσταρω να πολυπιεζομαι κανω το πολυ 3 ραντεβου την ημερα επειδη γουσταρω το σεξ. Τα λεφτα ειναι υπεραρκετα με 3 ραντεβου την ημερα. Ανοιγω το εμαιλ και οποιος ειναι τυχερος και τον διαβασω του απανταω. Λιγοι καθε φορα και οποτε εχω διαθεση να μπω να δω.Αλλες φορες καθομαι δεν γουσταρω να δουλεψω. Ειμαι νεα και γατουλα κανω με τους αντρες οτι γουσταρω.Εχει δικιο να ειχες γκομενα που εκανε τετοια γαμησια θα σε ειχε του χεριου της. Εγω πραγματικα στα αρχιδια μου τι λεει ο ενας και ο αλλος θα σας το εδινα στεγνα το τηλ της γιατι βαρεθηκα αυτο το παιχνιδι εδω μεσα για να βρεις ενα τηλ να ψαχνεις μηνες.Απο την αλλη οι παλιοι εδω τελικα εχουνε δικιο. Οπως και αυτος που εβαλε τουσ κανονες. Στην αρχη οταν μπηκα και διαβαζα νομιζα οτι ειναι μαλακες. Αλλα δεν ειναι ετσι. Π.χ στην περιπτωση της μαριαλενας η γκομενα ειναι τοσο τρελλη που απο τα πολλα τηλεφωνα θα αλλαζε το τηλ της και δεν θα μιλαγε σε κανεναν. Δεν μασαει με τιποτα ουτε την νοιαζει ιδιαιτερα η φαση ουτε ειναι φιλοχρηματη οπως αλλες. Γουσταρει το γαμησι τα λεφτα αλλα δεν τρελλαινεται κιολας.
Αγορινα μου . Μπηκες εδώ πριν ένα μηνα , πηρες (αν πηρες) Μαριαλενα και ταμαθες όλα. Στειλε και sms στην Λιζα. Τέτοιους ανδρες σαν και σενα ψαχνει. Κι όταν την παρεις ξαναγραψε εδώ εντυπώσεις. Με αγαπη ΒρεττανοςΜαγκες για να μην σπατε τα αρχιδια σας ψαχνοντας την μαριαλενα χωρις λογο. Ρωταγα δεν μου απαντουσε κανενας.θα σας πω στα ισα τι παιζετε. Εστειλα Εμαιλ που το βρηκα στο προφιλ της που μπορεις να το δεις μονο αν εισαι μελος εδω μεσα. Μου απαντησε μετα απο ενα μηνα περιπου. Καναμε το ραντεβου σε ολα φανταστικη πολυ καυλιαρα και θηλυκο οπως τα λενε ολοι και συμπαθητικη κοπελλα απο σωμα για μενα καλη υπαρχουν στο σωμα πολυ καλυτερες. Στο γαμησι ομως δεν παιζετε. Οταν τελειωσαμε μιλησαμε μου εξηγησε στα ισα.Ειπε δεν γουσταρω να πολυπιεζομαι κανω το πολυ 3 ραντεβου την ημερα επειδη γουσταρω το σεξ. Τα λεφτα ειναι υπεραρκετα με 3 ραντεβου την ημερα. Ανοιγω το εμαιλ και οποιος ειναι τυχερος και τον διαβασω του απανταω. Λιγοι καθε φορα και οποτε εχω διαθεση να μπω να δω.Αλλες φορες καθομαι δεν γουσταρω να δουλεψω. Ειμαι νεα και γατουλα κανω με τους αντρες οτι γουσταρω.Εχει δικιο να ειχες γκομενα που εκανε τετοια γαμησια θα σε ειχε του χεριου της. Εγω πραγματικα στα αρχιδια μου τι λεει ο ενας και ο αλλος θα σας το εδινα στεγνα το τηλ της γιατι βαρεθηκα αυτο το παιχνιδι εδω μεσα για να βρεις ενα τηλ να ψαχνεις μηνες.Απο την αλλη οι παλιοι εδω τελικα εχουνε δικιο. Οπως και αυτος που εβαλε τουσ κανονες. Στην αρχη οταν μπηκα και διαβαζα νομιζα οτι ειναι μαλακες. Αλλα δεν ειναι ετσι. Π.χ στην περιπτωση της μαριαλενας η γκομενα ειναι τοσο τρελλη που απο τα πολλα τηλεφωνα θα αλλαζε το τηλ της και δεν θα μιλαγε σε κανεναν. Δεν μασαει με τιποτα ουτε την νοιαζει ιδιαιτερα η φαση ουτε ειναι φιλοχρηματη οπως αλλες. Γουσταρει το γαμησι τα λεφτα αλλα δεν τρελλαινεται κιολας.
Εχω βρεθεί και με τις δύο. Καλή και φιλότιμη η Λίζα, σε ανεβάζει, αλλά δεν είναι Μαριαλενα. Ίσως βγαίνει καλύτερα η χημεία, τι να πω;Αγορινα μου . Μπηκες εδώ πριν ένα μηνα , πηρες (αν πηρες) Μαριαλενα και ταμαθες όλα. Στειλε και sms στην Λιζα. Τέτοιους ανδρες σαν και σενα ψαχνει. Κι όταν την παρεις ξαναγραψε εδώ εντυπώσεις. Με αγαπη Βρεττανος
Εχω βρεθεί και με τις δύο. Καλή και φιλότιμη η Λίζα, σε ανεβάζει, αλλά δεν είναι Μαριαλενα. Ίσως βγαίνει καλύτερα η χημεία, τι να πω;
Να λέμε και την αλήθεια, στη Μαριαλένα έδωσα και 2η ευκαιρία, κάτι που δεν έκανα με τη Λίζα, πιθανόν γιατί δεν μου το έβγαλε.
Καλησπερα πως τη βρισκουμε τη ΜαριαλεναΔεν υπάρχει σύγκριση, η Μαριαλένα είναι κλάσεις ανώτερη. Η Λίζα κάνει πολλά ραντεβού και τα κάνει όλα μηχανικά.
Εχω βρεθεί και με τις δύο. Καλή και φιλότιμη η Λίζα, σε ανεβάζει, αλλά δεν είναι Μαριαλενα. Ίσως βγαίνει καλύτερα η χημεία, τι να πω;
Να λέμε και την αλήθεια, στη Μαριαλένα έδωσα και 2η ευκαιρία, κάτι που δεν έκανα με τη Λίζα, πιθανόν γιατί δεν μου το έβγαλε.
αυτος ειναι κοριτσαρος.....