- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.209
- Πόντοι
- 21.265
Και εγώ ακόμα περιμένω. Κάποιος το τηλ της ρε παιδια
το δίνει μόνο η ίδια
όποιος και να έχει το τηλέφωνο της, αν δεν το έχει καταχωρημένο στο κινητό της, απλά δεν θα το απαντήσει
Και εγώ ακόμα περιμένω. Κάποιος το τηλ της ρε παιδια
Ε πείτε της να μου το δώσει ρε παιδιά. Μαριαλενα μ'ακους;το δίνει μόνο η ίδια
όποιος και να έχει το τηλέφωνο της, αν δεν το έχει καταχωρημένο στο κινητό της, απλά δεν θα το απαντήσει
Ε πείτε της να μου το δώσει ρε παιδιά. Μαριαλενα μ'ακους;
Ναιpm τις έστειλες?
Ε πείτε της να μου το δώσει ρε παιδιά. Μαριαλενα μ'ακους;
εμένα μου έστειλε τηλέφωνο μέσα σε 4 μέρες από το pm μου και από τότε είναι γρήγορη στις απαντήσεις... μήπως να ξαναστείλεις?
Ναι
Σιγα μην παρακαλαμε κ ολας >![]()
Είναι και ολιγον βαρυκουη ξερεις !Ε πείτε της να μου το δώσει ρε παιδιά. Μαριαλενα μ'ακους;
Ε μπορεί να μην θέλει ρε παιδιά. Μην την πιεζετεΕίναι και ολιγον βαρυκουη ξερεις !
Είναι και ολιγον βαρυκουη ξερεις !
Καλά αυτό ειναι παρόμοιο με το λαϊκό άσμα Σ´ΑΓΑΠΑΩ Μ´ΑΚΟΥΣ!Τι αλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;;;;;ΕΛΕΟΣ!Ε πείτε της να μου το δώσει ρε παιδιά. Μαριαλενα μ'ακους;
Ποτέ μην λες ποτέΔεν βλεπω να τη συναντάω ποτε... Τοσα μηνυματα και ουτε ενα νεύμα.... Ουτε τίποτα. Θα ξανα προσπαθήσω αλλα βλεπω να καταληγω παλι σε αλλα λιμάνια..
Αν εχετε στειλει αρκετα παλαιοτερα καποιο μηνυμα μπορει να μην το εχω δει με αποτελεσμα να μην εχω απαντησει...Ναι
Σιγα μην παρακαλαμε κ ολας >![]()
Μαριαλενα!! αν θέλεις κάνα γραμματέα να μου πεις εεε!!?? χαχαχαχα!!! την καλησπερα μου σε ολους!Αν εχετε στειλει αρκετα παλαιοτερα καποιο μηνυμα μπορει να μην το εχω δει με αποτελεσμα να μην εχω απαντησει...
:- :-
θα προσπαθησω αυτες τις μερες που θα εχω χρονο να απαντησω σε οσους περισσότερους μπορώ.
![]()
![]()
και πιστευω οτι μια υπενθύμιση ειναι οτι το καλυτερο και δεν ειναι παρακαλεμα η κατι τετοιο.
:-* :-* :-* :-*