Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άμα με ρωτάς γιατί και Κέλλυ? σύντομα θα είναι κοντά μας ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και εκτός αυτού.... μετά το Πάσχα θα έχω μία νέα κοπέλα πιτσιρίκα σύντομα θα σας ανεβάσω και της κοπέλας φωτογραφίες για να την δείτε!!!!διπλά ποτε θα μπορεις να μας προσφερεις ...και με πια φιλεναδα σου ?
εγω προσωπικα προτιμω τις πιο εμπειρες γυναικες ...και τις πιο ζουμερες ....Άμα με ρωτάς γιατί και Κέλλυ? σύντομα θα είναι κοντά μας ότι νεότερο θα σας ενημερώσω και εκτός αυτού.... μετά το Πάσχα θα έχω μία νέα κοπέλα πιτσιρίκα σύντομα θα σας ανεβάσω και της κοπέλας φωτογραφίες για να την δείτε!!!!
Κάθε ένας είναι με το γούστο δεν διαφωνώ....εγω προσωπικα προτιμω τις πιο εμπειρες γυναικες ...και τις πιο ζουμερες ....
βεβαια το πιοσ σημαντικο ειναι να υπαρχει και χημεια ανάμεσα στα κορίτσια ....
Διπλή απόλαυση.Κάθε ένας είναι με το γούστο δεν διαφωνώ....
Με Κέλλυ υπάρχει τεράστια χημεία... όσες φορές έχουμε κάνει παρτούζες για τόσα χρόνια κανένας δεν έχει απογοητευτεί από μας... έχουμε τεράστια χημεία....
Διπλή απόλαυση.
Μία φορά ζούμε στη ζωή και αυτή τη ζωή πρέπει να από απολαμβάνουμε!!!!!Διπλή απόλαυση.
μα δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση για ενα αντρα απο μια αργη ..βασανιστικη ..απολαυστική στεροφωνικη" πιπαΜία φορά ζούμε στη ζωή και αυτή τη ζωή πρέπει να από απολαμβάνουμε!!!!!
Στερεοφωνικη πιπα;μα δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση για ενα αντρα απο μια αργη ..βασανιστικη ..απολαυστική στεροφωνικη" πιπα
Τωρα αν παιζει και "snowballing " μετα ..ακομα καλυτερα
dolby digital surround 7,1Στερεοφωνικη πιπα;![]()
Ειναι η Κελλυ που δουλευατε παλια στο Κασσανδρας?Κάθε ένας είναι με το γούστο δεν διαφωνώ....
Με Κέλλυ υπάρχει τεράστια χημεία... όσες φορές έχουμε κάνει παρτούζες για τόσα χρόνια κανένας δεν έχει απογοητευτεί από μας... έχουμε τεράστια χημεία....

Αλλιώς τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε.Μία φορά ζούμε στη ζωή και αυτή τη ζωή πρέπει να από απολαμβάνουμε!!!!!