Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιανού κλωνος εισαι τύπε και τα ξερεις αυτα?Καλησπέρα είμαι ο Αλέξανδρος
Κανενος κλώνος,το ονομα μου της είπα...Ποιανού κλωνος εισαι τύπε και τα ξερεις αυτα?
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω μείνει αξέχασε και ακόμα με θυμάσαι μετά από τόσο καιρό.... και ευχαριστώ και το εκτιμώ ιδιαίτερα...!!!!Με την Αννα-Μαρια ειχα παει πριν καποια χρονια. Δεν ετυχε να ξαναβρεθουμε, θυμαμαι ομως οτι μου ειχε μεινει αξεχαστη.
Τη συνιστω ανεπιφυλακτα τύποι μου, προτιμηστε την.
Καλησπέρα αγόρι μου αλλά από δω τώρα με το όνομά σου δεν μπορώ να σε γνωρίσω ποιος είσαι άμα θα με καλέσεις το τηλέφωνο και μου εξηγήσεις θα σε καταλάβω...Καλησπέρα είμαι ο Αλέξανδρος
83!!!!!!!!.......χαχαχαχαχ επικο μερος!!!!!!!Φραντζή 47 , ήθελε να γραψει παραπάνω για τις κριτικες της η Αννα- Μαρία _ τυπογραφικό
Συμπληρώνω εδω _ και ένα εντυπωσιακό Λ Βουλιαγμενης 83 _ για τους παλαιοτερους_ Παντού σούπερ η Αννα Μαρία
![]()
Όλες οι κριτικές για την Άννα Μαρία - Λ. Βουλιαγμένης 83
Όλες οι κριτικές για την Άννα Μαρία - Λ. Βουλιαγμένης 83www.bourdela.com
Πριν πολλά χρόνια ήταν τα καλύτερα μέρη τώρα πρέπει να έχει καταντήσει γενικός όλα τα μαγαζιά χειρότερα.. Από... Μμμμ.... το λέω εγώ83!!!!!!!!.......χαχαχαχαχ επικο μερος!!!!!!!
ειχανε μια ποιοτητα ...τωρα ...ψεκαστε σκουπιστε......Πριν πολλά χρόνια ήταν τα καλύτερα μέρη τώρα πρέπει να έχει καταντήσει γενικός όλα τα μαγαζιά χειρότερα.. Από... Μμμμ.... το λέω εγώ
Έτσι ακριβώς αγόρι μου....ειχανε μια ποιοτητα ...τωρα ...ψεκαστε σκουπιστε......
οπως ακριβως το λες!!!!!!!!!!Έτσι ακριβώς αγόρι μου....
Ποιοτικές κοπέλες μείνανε μετρημένες σαν τα δάχτυλα....
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα σημερινή....οπως ακριβως το λες!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα και όμορφα λόγια.... πάνω από όλα πρέπει να μαστε άνθρωποι άσχετα από το επαγγελώνα και πρέπει να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμη μία φορά...!!!!!καλησπέρα παιδιά είχαμε συναντηθεί πριν από καιρό σας την συστήνω ανεπιφύλακτα..
επίσης και υπεροχος άνθρωπος
( θα τα πούμε σύντομα πάλι )

Καλησπέρα και από μένα αγόρι μου... τα σέβη μου..!!!Καταπληκτική κοπέλα η Μαρία![]()
Ρώτα..ειχανε μια ποιοτητα ...τωρα ...ψεκαστε σκουπιστε......
καλησπέρα Αλέξανδρε είμαι ο ΜπάμπηςΚαλησπέρα είμαι ο Αλέξανδρος
Έλα ντε με τόσα ονόματα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι πίσω από το ψευδώνυμο εν τω μεταξύ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου να μάθω ποιος αλέξανδρος είναι χαχαχακαλησπέρα Αλέξανδρε είμαι ο Μπάμπης