Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 9.789
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό ακριβώς φίλεΕίναι από τις περιπτώσεις, που θέλεις ταυτόχρονα, να γλύφεις τα βυζιά, να την γαμας, να την χύνεις, σε όλες τις τρύπες, μουνόκαυλο
Αυτό ακριβώς φίλεΕίναι από τις περιπτώσεις, που θέλεις ταυτόχρονα, να γλύφεις τα βυζιά, να την γαμας, να την χύνεις, σε όλες τις τρύπες, μουνόκαυλο
Γυναίκα με γάμα κεφάλαιο, πολύ θυληκή και ερωτική.Όπως είχε πει κι ένας γνωστός μου:
"Είναι η γυναίκα που βλέπεις και θέλεις όσο τίποτα άλλο να της κάνεις έρωτα άμεσα" . Τώρα και σε βίντεο
![]()
Όπως ακριβώς εμφανίζεται στο βίντεο, με μαύρες ζαρτιέρες είχε φωτογραφηθεί την εποχή του "Deep End" με τη Ναταλία Λιονάκη για εξώφυλλο περιοδικού. Σίγουρα τη θυμήθηκες γι' αυτό το λόγο (το παθιασμένο λεσβιακό φιλί που ανταλλάσσουν στο τέλος της ταινίας).η ναταλια λιονακη πως και δεν εχει θρεντ πλακα πλακα
τώρα πρέπει να κάνει μία που τα βυζιά της είναι τριπλάσιαAπό τη δυνατή φωτογράφιση που έκανε στο Playboy.
![]()
Δεν ξέρω εάν θα την "αντέξει" το δέντρο (τη βυζόμπαλα)...Στολίσατε φίλοι μου;
Αν όχι, μια πολύ καλή επιλογή είναι οι βυζομπάλες της Μαρίας, με λίγο πάντως "τσουχτερή" τιμή
πολυ καλο για την βραδινή μου μαλακίαSanta Baby

Μπορεί να έχει "μεγάλη" καρδιά και να την ικανοποιείπως γινεται να εχει αυτο τον χλεμπονιαρη 45ρη που την εχει δει αναρχοπανκιο,ειναι πραγματικα επιτευγμα ηληθιοτητας,της το πιστωνω
![]()