Tsaxpinis3443
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2026
- Like
- 1.522
- Πόντοι
- 201
Μας καύλωσε πάλι η μουνάρα. Από τότε που έβαλε στήθος έχω χύσει πολύ περισσότερο για εκείνη. Μην μας λυπάσαι δώσε πόνο Αντωνά καυλιάρα μου
Αλλος πληρώνει και το μαράκι ξεκουράζεται...Χύνω καύλα μου. Τούμπανο έγινε το Μαράκι.
Το Μαρακι εχει μια μονο δουλειά να κανει, να ειναι φουλ αποτριχωμένη με καθαρο μουνι και κωλοτρυπιδα ετοιμα ανα πασα στιγμη.Αλλος πληρώνει και το μαράκι ξεκουράζεται...
Αβαφη ειναι γαμησετα η τυπισσα.δυνατή σε σωμα, φατσα πατσαβουρα ομως ειδικα αβαφη
Και αυτόν τον μούναρο τώρα τον γαμάει ο σαπιοκοιλιάς ο Λάγκιας...Το μαρακι μας δειχνει τα ταλεντα του
Νταξει στο πρόσωπο όντως δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά σώμα τα σπάει.Αβαφη ειναι γαμησετα η τυπισσα.
Τι τούμπανο βυζάρες έβαλε η μουνάρα. Με καυλώνουν απίστευτα αυτές οι βυζάρες της.Το μαρακι μας δειχνει τα ταλεντα του
Δεν εβαλε. Ο ΛΙάγκας της έβαλε.... Αυτός πλήρωσεΤι τούμπανο βυζάρες έβαλε η μουνάρα. Με καυλώνουν απίστευτα αυτές οι βυζάρες της.
Κορμάρα πάντως έχειΤο μαρακι μας δειχνει τα ταλεντα του
Ναι γιατί τον Λιάγκα περίμενε, δεν έχει και αυτή σαν γκόμενα (ειδικά από τη στιγμή που βγαίνει και στην τηλεόραση) φουλ ανασφάλειες.
Καλα τι νούμερο βυζια πηγε και βίδωσε αυτη;
Εχω ικανο το Λιαγκα να τις ειπε στα ισα πήγαινε βαλε βυζια γιατι δεν βλέπω να σε κρατάω ετσι.
Αν ηταν θεμα ανασφάλειας δεν θα τα ειχε βαλει νωρίτερα; Τωρα ειναι 37, πιστευω οτι κατα 90% τα εβαλε λογω Λιαγκα.Ναι γιατί τον Λιάγκα περίμενε, δεν έχει και αυτή σαν γκόμενα (ειδικά από τη στιγμή που βγαίνει και στην τηλεόραση) φουλ ανασφάλειες.
Ίσως βλέπει τώρα στα 37 ότι έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της φθίνουσας πορείας της και κάνει απελπισμένες προσπάθειες να μείνει στην επιφάνεια.Αν ηταν θεμα ανασφάλειας δεν θα τα ειχε βαλει νωρίτερα; Τωρα ειναι 37, πιστευω οτι κατα 90% τα εβαλε λογω Λιαγκα.