Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.648
- Πόντοι
- 201
Διαστάυρωση αλόγου με μελιτζάνα
Διαστάυρωση αλόγου με μελιτζάνα
Και με μπάμια να είναι διασταύρωση αυτό το άλογο και πάλι το καβαλαγα,είναι για τρελά πηδήματα το Μαράκι.Διαστάυρωση αλόγου με μελιτζάνα
Προβολή μέλλοντος είναι αυτή η εικόνα.
Σε 5 10 χρόνια θα έχει τακτοποιηθεί για τα καλά δεν έχει ανάγκηΠροβολή μέλλοντος είναι αυτή η εικόνα.
Μαράκι ότι προλάβεις 5-10 χρόνια ακόμα.
Δειχνει ξυπνια. Θα μασησει οτι μπορει απο το Σαλιαγκα και μετα θα βρει ακομη πιο ματσο να την παντρευτει. Δεν πανε χαμενες τετοιες γκομενεςΣε 5 10 χρόνια θα έχει τακτοποιηθεί για τα καλά δεν έχει ανάγκη
Ποτε θα τον βρει τυπε; Ειναι σχεδόν 37.Δείχνει ξύπνια. Θα μασήσει οτι μπορει απο το Σαλιαγκα και μετα θα βρει ακόμη πιο ματσο να την παντρευτεί. Δεν πανε χαμενες τετοιες γκομενες
Στην αναγκη θα της βρουμε ενα αγορι απο εδώ. Τι στο καλό, τοσους πλουσιους, ομορφους και πουτσαραδες εχουμε ως μελη, δεν θα βρεθει κανεις λες;Ποτε θα τον βρει τυπε; Ειναι σχεδόν 37.
Αυτές μη τις φοβάσαιΔειχνει ξυπνια. Θα μασησει οτι μπορει απο το Σαλιαγκα και μετα θα βρει ακομη πιο ματσο να την παντρευτει. Δεν πανε χαμενες τετοιες γκομενες
Λιγο δύσκολο να τεθεί ξανά υπό ζυγό ο Λιάγκας...Δειχνει ξυπνια. Θα μασησει οτι μπορει απο το Σαλιαγκα και μετα θα βρει ακομη πιο ματσο να την παντρευτει. Δεν πανε χαμενες τετοιες γκομενες
Άλλον θα βρει το Μαράκι. Ξέρει να το δουλεύει καλά το εργαλειοΛιγο δύσκολο να τεθεί ξανά υπό ζυγό ο Λιάγκας...
Θα ψάξει να βρει άλλον αν και μόνο αν της χαλάσει κάποιο μεγάλο χατίρι ο Λιάγκας.Άλλον θα βρει το Μαράκι. Ξέρει να το δουλεύει καλά το εργαλειο
Θα ψάξει να βρει άλλον αν και μόνο αν της χαλάσει κάποιο μεγάλο χατίρι ο Λιάγκας.
Είναι αταίριαστοι αλλά μιλάει το χρήμα...εγώ ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως χάλασε η φάση με πιο ταιριαστό ζευγάρι του καλλιτεχνικού χώρου που ήταν μαζί και μια ζωή.
Kαρυδη-Αθεριδης!Για ποιο λες τύπε;
Το μαθαίνω από εδώ, πολύ κρίμα, πολύ καλοί ηθοποιοί και οι 2 και συμπαθείς.Kαρυδη-Αθεριδης!
Βαρέθηκε η μία πλευρά την άλλη- μια ζωή και σήμερα- η προέκυψε νέα γνωριμία;
Δεν έχω αλλα στοιχεία...
Κι οι δυο δεν φαινόντουσαν άτομα για δέσμευση ,νομίζω όπως η σχέση τους ήταν πιο ελεύθερη έτσι και έληξε.Κι η βισσυ με τον Καρβέλα έχουν χωρίσει χρόνια αλλά εμαι σίγουρος ότι από τοτε που χώρισαν έχουν ξαναπέσει κάποιες φορές στο κρεββάτι.Kαρυδη-Αθεριδης!
Βαρέθηκε η μία πλευρά την άλλη- μια ζωή και σήμερα- η προέκυψε νέα γνωριμία;
Δεν έχω αλλα στοιχεία...