- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.548
- Πόντοι
- 97.923
Απάλευτη κατάσταση τύπε.Τιναφτορεμαλακες;;;;Θα μας καψετε και τα εσωψυχα ;;;Πωπω...η Μαρεβα σεξ συμπολ...κλαυσιγελος!!!!
Γαμησε τα δικε μου....θα τρεχουμε εμεις στους τρελογιατρους...επειδη δεν τρεχουν αυτοι που πρεπει...καταλαβες;;;Απάλευτη κατάσταση τύπε.
Τι σπασμένη ρε. Γυναικάρα είναι

Σαβουρογαμαιοι εννοεις ....να τα λεμε ως εχουν!!!Είναι sex symbol για μερακλήδες.
Τύπε έχουμε γεμισει ανωμαλους για αυτό βγάλαμε προθυπουργο τον αρχηγό τους, που και αυτός όμορφη τη βλέπειΣαβουρογαμαιοι εννοεις ....να τα λεμε ως εχουν!!!
Ενταξει...τωρα ισοπεδωθηκα!!!Αρχιζω να την λιμπιζομαι κι εγω..την μουμια!!!Αντε και η Γιαννα Αγγελοπουλου με thread ..εκει να δεις..life style!!!Εχει life style η Μαρέβα.
Ειναι φριχτο αυτο που συμβαινει σε πολυ κοσμο...ομως!!!!Εχει thread ήδη η Γιάννα.
Οχι φιλε μου καμια σχεση...γουστο ειναι να προτιμαει κανεις τις ξανθιες περισσοτερο απο τις μελαχρινες...τις κοντες απο τις ψηλες...τις πιο χυμωδεις απο τις οδοντογλυφιδες...τα μιρα βυζια απο τα μεγαλα κλπ....τα υπολοιπα ειναι απλα ανωμαλιες!!!Ισχύει.Αλλά γούστα είναι αυτά.Τί να κάνομε?
Το να μην τον βρέχει τακτικά είναι η αιτία...Ειναι φριχτο αυτο που συμβαινει σε πολυ κοσμο...ομως!!!!
Συμφωνω....αλλα τοτε το κρατουσε για παρτη του...τωρα το βαφτισαν πολλοι "προοδο" και επιχειρουν να το επιβαλλουν στο συνολο...κιολας!!!Ο καθένας έχει το βίτσιο του.Την ανωμαλία του .ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.
Eπρεπε να την έβλεπες σε φωτογραφίες όταν την έφερε ο Κυριάκος για να γνωριστεί με το σο'ι'...μπορεί να ήταν τριάντα χρόνια μικρότερη τότε αλλά ήταν ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ...μόλις πήρε ο Κυριάκος την καρέκλα στο κόμμα έκανε ολικό make over και έκτοτε καμαρώνουμε το αποτέλεσμα...Ρε είστε ανώμαλοι. Ούτε τυφλός δεν ΄΄ πήγαινε ΄΄ με τη σαβουροπολονέζα.

Πιο πιθανό αυτή να τον απολύσει ...σε περίπτωση που χάσει εθνικές εκλογές κάτι σχεδόν απίθανο βέβαια!Τη γιαγιά μαρέβα την εχουμε κλειδώσει για τον αργυροτοξο.
Δεν την αγγιζει κανεις,
Μολις την απολυσει ο κούλης θα πέσει στην αγκαλιά του

Πες τα ρε..!!Eδώ ναούμε σε χάλαγε να τιςτονε σφινώσεις ? άντε μην αρχίσω.
Δεν έχει γίνει ακόμα γιαγιά ...σε ευχαριστώ πάντως!!Τη γιαγιά μαρέβα την εχουμε κλειδώσει για τον αργυροτοξο.
Δεν την αγγιζει κανεις,
Μολις την απολυσει ο κούλης θα πέσει στην αγκαλιά του