Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προεδρε, καντο λιανα γιατι μπορει να σου προσαψουν διαφορα !!!Aν ειναι ακια και οχι αρες δεν τρεχει τιποτα .
(μπουτ)ακια (μπουτ)αρεςAν ειναι ακια και οχι αρες δεν τρεχει τιποτα .
γιατί τι νόμιζε ο άλλος που ρώτησε?(αρχιδ)άκια και (αρχιδ)άρες?(μπουτ)ακια (μπουτ)αρες
γιατί τι νόμιζε ο άλλος που ρώτησε?(αρχιδ)άκια και (αρχιδ)άρες?![]()
![]()
Έίπαμε είναι γυναικάρα τρέλλα....
Τρίτη και δεν βλέπω τη Μαντόνα βάρδια στο Βριλησσού 60. Ξέρει κανείς φίλος αν θα είναι τις επόμενες μέρες ή μήπως έφυγε για διακοπές;
Εγω παντως, αρχιζω να πιστευω οτι την Μαντονα δεν θα την συναντησω ποτέ.
Τρεις φορες πηγα να την βρω, και ενω ελεγε το προγραμμα οτι θα ειναι στη συγκεκριμενη βαρδια, εκεινη απουσιαζε.
Την τεταρτη φορα που πηγα, δεν ειχε θεση ούτε να καθισω στο σαλονι.
Μηπως θα πρεπει να κλεισω ραντεβου μιας ωρας τηλεφωνικα για να τη συναντησω??
Τοσο κουκλαρα ειναι πια??? Ουτε φωτο δεν εχει στο σαιτ της βριλησσου! Αρχισα να εχω περιέργεια πια!
από τη μέση και κάτω μπουτάκια κώλος ελληνίδας κλασσικά
Giorgos καλα τα λες μονο προσεξε μην μεινεις ταπι μιας και ειναι η πρωτη σου !!!
So what?Που είναι το κακό μ'αυτό;Ρε Giorgio, καλή η Μαντόνα , δεν λέω....Αλλά μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. "Λατρεύει αυτό που κάνει"..τι λες ρε φίλε. Αυτό που κάνει , το κάνει για τα ΛΕΦΤΑ και μόνο. Οπως και όλες τους. Και για να προσελκύσουν πελάτες.
Ξύπνα. Σκέψου ότι σε μία διπλή βάρδια 10-5 κ 5-12 μπορεί να πάει και με 20 πελάτες. Και λίγους λέω. Πολλαπλασίασε επί 3 φορές την βδομάδα minimum..επί 4 φορές το μήνα....Kάνουν 240, με πρόχειρους και συντηρητικούς υπολογισμούς.
οκΠουθενά. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα ΛΕΦΤΑ και τίποτα άλλο. Και οι ανάγκες της κάθε κοπέλας και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κρύβεται από πίσω...Πολλές εξαναγκάζονται. "Λατρεύει αυτό που κάνει". Απλώς είναι καλή ηθοποιός. Οταν πάς με τόσους άντρες τη βδομάδα, έχει χαθεί η μπάλα. Είναι 100% επάγγελμα.
Ολα τα άλλα είναι ονειροφαντασίες.
Μακάρι να υπήρχαν τόσες καλές ηθοποιοί που λέτε σαν την Μαντόνα !!!! Θα πήγαινα κάθε μέρα στις ταινίες τους !!!!
Μακάρι να υπήρχαν τόσες καλές ηθοποιοί που λέτε σαν την Μαντόνα !!!! Θα πήγαινα κάθε μέρα στις ταινίες τους !!!!
εγω επιβεβαιώνωδεν επιβεβαιώνει κανείς ε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()