DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 62.455
Βασανιστική καυλα!!!
Είσαι παίδαρος ….!
Εντυπωσιακη φωτο....εισαι γυναικαρα!!!
Παράδειγμα για το πώς ορίζεις τη έννοια, γυναίκα
Ты выглядишь невероятно эффектно и сексуально. У тебя потрясающая фигура, очень красивые линии тела и изящные татуировки, которые добавляют образу особую изюминку.
Σαββατο δεν είναι σήμερα???Κενό για βράδυ Παρασκευής κατόπιν ακύρωσης.![]()
Αναφέρθηκα στην επόμενη Παρασκευή..Σαββατο δεν είναι σήμερα???
Βρε επιστήμονα την επόμενη Παρασκευή εννοεί το κορίτσι.Σαββατο δεν είναι σήμερα???
Δηλαδη υπάρχουν τυπάκια που περιμένουν 1 εβδομάδα να σε δούν??????????????Αναφέρθηκα στην επόμενη Παρασκευή..
Φυγε απο εδω ρε πουθενα....Βρε επιστήμονα την επόμενη Παρασκευή εννοεί το κορίτσι.
Δεν κατανοώ ούτε ένα λόγο που θα έπρεπε να σε νοιάζει πόσο περιμένει κάποιος ή για πότε κλείνει.Δηλαδη υπάρχουν τυπάκια που περιμένουν 1 εβδομάδα να σε δούν??????????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυγε απο εδω ρε πουθενα....
νομίζω οτι φλεξάρει και λίγο οτι έχει πολλή δουλειά…δηλαδή έχειΣαββατο δεν είναι σήμερα???
Άλλη δουλειά δεν είχα..και για 2 και για 3 εβδομάδες έχει υπάρξει.νομίζω οτι φλεξάρει και λίγο οτι έχει πολλή δουλειά…δηλαδή έχει
κλεισμένα ραντεβού ήδη για 1 βδομάδα και βάλε;
Ρεεεε κοίτα κάτι λαμπρά μυαλά που έχουμε στην Ελλάδα....Δηλαδη υπάρχουν τυπάκια που περιμένουν 1 εβδομάδα να σε δούν??????????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυγε απο εδω ρε πουθενα....
Κούκλα μου αυτο γίνεται γιατί έχουν συνηθίσει στο φτηνό και προσιτό!Άλλη δουλειά δεν είχα..και για 2 και για 3 εβδομάδες έχει υπάρξει.
Το ζόρι που τραβούν οι υπόλοιποι με αυτό είναι δυσνόητο.