AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 16.999
- Πόντοι
- 4.546
Υπερβολικό το όλον!
Μου αρέσει που ξεκινάς με το "να γράψουμε κάτι σοβαρό" και αμέσως μετά ανακοινώνεις έναν οικονομικό νόμο που δεν υπάρχει πουθενά, πέρα από το προσωπικό σου ευχολόγιο.
At the end of the day, η τιμες δεν καθορίζονται από το τι θεωρεί κάποιος ότι "αξίζει" μια υπηρεσία, αλλά από το αν υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να την πληρώσουν. Αν οι τιμές ήταν τόσο παράλογες, η αγορά θα τις είχε διορθώσει , in the blink of an eye!
Παπαριές Γεωργίτσα μου.
Από την μία ο καθένας ελεύθερα κανονίζει και πληρώνει για ραντεβού, με όποια θέλει, όταν θέλει, όπου θέλει, για όσο θέλει και ότι υπηρεσίες θέλει (ΠΆΝΤΑ σε συνεννόηση με την κοπέλα, ή το γραφείο).
Απο την άλλη, υπάρχουν και σίγουρα ουκ ολίγες φολες στα γραφεία, αλλά αν κλείσεις ραντεβού με μουναρα από εκεί, που είναι και πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες, μετά ίσως και να το σκεφτείς αυτό.
Δλδ το ότι έδωσα τα ίδια, ή ίσως και λίγο λιγότερα χρήματα, από αυτά που θα έδινα σε μια πολύ καλή ανεξάρτητη, κι μάλιστα με ΆΜΕΣΗ εξυπηρέτηση από το γραφείο και όχι ραντεβού που μπορεί να έψαχνε και μέρες η άλλη για να στο κλείσει, ΑΝ στο κλείσει τελικά.
Επίσης υπάρχουν ανεξάρτητες, που σταθερά όχι μόνο έχουν πολύ καλές υπηρεσίες, αλλά ΔΕΝ έχουν κάνει ποτέ αύξηση τιμής, εν αντιθέσει με άλλες, που 2-3 χρόνια πριν τις έβρισκες στα 100 ή 120, μετά πήγαν στα 140-150 ή 160, τώρα σου λένε 180 ή και 200, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σε λίγους μήνες ή τον επόμενο χρόνο, θα ανεβάσουν και άλλο την τιμή, για ένα πρόγραμμα που πριν 2-3 χρόνια, το έπαιρνες με το αρχικό ποσό που έγραψα πάνω.
Αν βέβαια είσαι ΟΚ με αυτό, τότε πάσο, αλλά όπως έγραψε ένας άλλος φίλος πιο πάνω, μαγαζί γωνία εδώ μέσα και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο κάποιες αυτό.
Την καλημέρα μου σε όλες και όλους.