DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.525
Τα ενημερώσω ότι τα περισσότερα ραντεβού θα γίνουν τον Ιούλιο, οπότε ετοιμαστείτε..

Άστα μαν. Όταν έχεις δουλειές δύσκολα τα πράγματα. Δε βαριέσαι. Μικρό το κακό θα ζήσουμε!Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και οι μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς είναι εξίσου καλές, αν δεν πας πολυήμερες διακοπές!
Εύχομαι να μην είσαι πολλή απρόσεκτη ορειβάτισσα και να είσαι καλά στην υγεία σου! Να περνάς καλά και θα τα πούμε τον ΙούλιοΤα ενημερώσω ότι τα περισσότερα ραντεβού θα γίνουν τον Ιούλιο, οπότε ετοιμαστείτε..![]()
Θεσσαλονίκη??Τρέχει ψηφοφορία στην κορυφή του νήματος, σας περιμένω.![]()
Καλημέρα, δεν είναι στα πλάνα μου προς το παρόν.Θεσσαλονίκη??
Δεν μάθατε από το ΠΑΣΟΚ..λεφτά υπάρχουν για όλους..Κάτσε Αθήνα να μαζέψεις το χαρτί όλο, τώρα που πήγε σεζόν το άλλο το μωρό, να παίζεις μπάλα μόνη σου
Δεν μάθατε από το ΠΑΣΟΚ..λεφτά υπάρχουν για όλους..
Σιγά ρε φίλε. Την έχετε θεοποιήσει την άλλη, ηρεμήστε λίγο. Η @DiorPoison δεν νομίζω να έχει τέτοια ανάγκη.Κάτσε Αθήνα να μαζέψεις το χαρτί όλο, τώρα που πήγε σεζόν το άλλο το μωρό, να παίζεις μπάλα μόνη σου
Σιγά ρε φίλε. Την έχετε θεοποιήσει την άλλη, ηρεμήστε λίγο. Η @DiorPoison δεν νομίζω να έχει τέτοια ανάγκη.
Μεταξύ μας προτιμώ το σικατη γυναίκα...Εντελώς διαφορετικοί τύποι θηλυκού. Η Σοφία (σύμφωνα με όσους την έχουν συναντήσει) είναι ένα πικάντικο κοριτσάκι, ενώ η Μαλβίνα είναι μια σικάτη γυναίκα.
Εγω το ξέρω αυτό, άλλοι να το μάθουν!!Δεν μάθατε από το ΠΑΣΟΚ..λεφτά υπάρχουν για όλους..
Μαζί σου.........Δεν μάθατε από το ΠΑΣΟΚ..λεφτά υπάρχουν για όλους..
Εγω το ξέρω αυτό, άλλοι να το μάθουν!!
ΠΑΣΟΚτζηδες;Μαζί σου.........
Όντως, υπήρχαν πάντως...Δεν μάθατε από το ΠΑΣΟΚ..λεφτά υπάρχουν για όλους..
Για να γράψουμε και κάτι σοβαρό, θα μιλήσω για όλες τις ανεξάρτητες που είναι εδώ μέσα όλες, λοιπόν όλες είναι σε τιμή παραπάνω από ότι αξίζουν δεν γίνεται ανεξάρτητη να ζητάει περισσότερα από γραφείο νόμος, βλέπεις κάτι θείες και θέλουν 100 , ευρω πχ από παροχές τίποτα, η τιμή σε όλες θα έπρεπε να είναι 20,με 30, τοις εκατό κάτω, αλλά δεν είναι γιατί πολύ απλά είναι εδώ μέσα που είναι μαγαζί γωνία, βρίσκουν εύκολα πελάτες, χωρίς κόπο και χωρίς τρέξιμο!!Σιγά ρε φίλε. Την έχετε θεοποιήσει την άλλη, ηρεμήστε λίγο. Η @DiorPoison δεν νομίζω να έχει τέτοια ανάγκη.
ποιος νόμος το λέει αυτό ακριβώς??Για να γράψουμε και κάτι σοβαρό, θα μιλήσω για όλες τις ανεξάρτητες που είναι εδώ μέσα όλες, λοιπόν όλες είναι σε τιμή παραπάνω από ότι αξίζουν δεν γίνεται ανεξάρτητη να ζητάει περισσότερα από γραφείο νόμος, βλέπεις κάτι θείες και θέλουν , ευρω πχ από παροχές τίποτα, η τιμή σε όλες θα έπρεπε να είναι 20,με 30, τοις εκατό κάτω, αλλά δεν είναι γιατί πολύ απλά είναι εδώ μέσα που είναι μαγαζί γωνία, βρίσκουν εύκολα πελάτες, χωρίς κόπο και χωρίς τρέξιμο!!
Ο νόμος της λογικής, τώρα αν εσύ γουστάρεις να δίνεις παραπάνω λεφτά, καλά κάνεις απλά να ξέρεις ότι βίζιτες υπάρχουν παντού δεν είναι μόνο εδώ μέσα, οι 5,10, εγώ αυτό ξέρω να άμα πλερώσεις τον βάζεις παντού, το θέμα είναι να πάρεις κάτι σε νορμάλ τιμή, αυτή είναι η άποψη μουποιος νόμος το λέει αυτό ακριβώς??