georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.630
- Πόντοι
- 1.336
Είχαμε τις πρωινές καβλέςΜία ημέρα νωρίτερα αλλά καλό μήνα από εμένα!
![]()
Μας τρέχουν και τα σάλια τώρα με αυτά που βλέπουμε
Σε περιμένουμε με ανυπομονησία κοριτσάρα
Είχαμε τις πρωινές καβλέςΜία ημέρα νωρίτερα αλλά καλό μήνα από εμένα!
![]()
Γιατί όχι «πότε ξεκινάς;»; Νομίζω δεν έχει γραμματέα…Πότε ξεκινάει ;
Hot αλλαγές. Μου φαίνεται πρέπει να παιχτεί επαναληπτική άμεσα μόλις επιστρέψεις...Μία ημέρα νωρίτερα αλλά καλό μήνα από εμένα!
![]()

Υποθέτω και το ότι είμαι απρόσεκτη ορειβάτρια και μου αρέσουν τα μεγάλα διαλείμματα..

Πες μας ότι έχεις βάλει κάνα piercing και αλλού να μας τρελάνεις τελείως..Υποθέτω και το ότι είμαι απρόσεκτη ορειβάτρια και μου αρέσουν τα μεγάλα διαλείμματα..![]()
No secretary detected here, όλα τα καψόνια εγώ τα τρώω.Γιατί όχι «πότε ξεκινάς;»; Νομίζω δεν έχει γραμματέα…

Επίσης με υγεία τρελιάραΜία ημέρα νωρίτερα αλλά καλό μήνα από εμένα!
![]()

Παγκράτι?Τρέχει ψηφοφορία στην κορυφή του νήματος, σας περιμένω.![]()
Ορισμένα καψόνια είναι ωραία, αν είναι από κάποιους συγκεκριμένους…εγώ πληροφοριακά, Ρόδο θα πάω πάντως…No secretary detected here, όλα τα καψόνια εγώ τα τρώω.![]()
Τρέχει ψηφοφορία στην κορυφή του νήματος, σας περιμένω.
ΚέντροΠαγκράτι?
Ορειβατικά η πρώτη στην αναρηχησηΥποθέτω και το ότι είμαι απρόσεκτη ορειβάτρια και μου αρέσουν τα μεγάλα διαλείμματα..![]()
Κ εμείς περιμένουμε εσένα να ακούσουμε πότε επιστρέφεις!Τρέχει ψηφοφορία στην κορυφή του νήματος, σας περιμένω.![]()
Κι εγώ γαμώ την τρέλα μου στην Ψωροκώσταινα...Ορισμένα καψόνια είναι ωραία, αν είναι από κάποιους συγκεκριμένους…εγώ πληροφοριακά, Ρόδο θα πάω πάντως…![]()

θέλουν προσοχή και σεβασμό τα Όρη,έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο.Πονάω και που τα βλέπω .....Μία ημέρα νωρίτερα αλλά καλό μήνα από εμένα!
![]()
Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και οι μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς είναι εξίσου καλές, αν δεν πας πολυήμερες διακοπές!Κι εγώ γαμώ την τρέλα μου στην Ψωροκώσταινα...
Καλά να περάσεις...