bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 9.086
ΚαλοοοοοοοΑπό το νότο ως το βορρά λυσσομανάν τ' αρσενικά για σένα ρε Μαλβίνα, έχουν παντού εμπόδια, πως να σου κλέψουν την καρδιά αλήτισσα Τσαρίνα
ΚαλοοοοοοοΑπό το νότο ως το βορρά λυσσομανάν τ' αρσενικά για σένα ρε Μαλβίνα, έχουν παντού εμπόδια, πως να σου κλέψουν την καρδιά αλήτισσα Τσαρίνα
ΩΝΣΓΓΚαληνύχτα σε όλους, θα τα πούμε σύντομα.
![]()
ΟκΚαληνύχτα σε όλους, θα τα πούμε σύντομα.
![]()
Ο Θεος επλασε τις Ρωσιδες, πιο σωστα!!Ο θεός έπλασε τη γυναίκα...
Τι έχεις πλάσει θεέ...Καλημέρα με δωράκι φωτό/βίντεο
![]()
![]()

Καλή Ανάσταση με υγείαΉρθε η ώρα κι εγώ να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλους και όλες με αγαπημένα πρόσωπα, πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη και αποφυγή τοξικών ανθρώπων που φθείρουν τον εσωτερικό μας κόσμο.
Α΄ Προς Κορινθίους Επιστολή (15:20)
«Τώρα όμως ο Χριστός ανέστη εκ νεκρών.»
Πολλά φιλιά.![]()
Καλό Πάσχα και σε σένα! Να περάσεις καλά όπου κι αν πας...Ήρθε η ώρα κι εγώ να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλους και όλες με αγαπημένα πρόσωπα, πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη και αποφυγή τοξικών ανθρώπων που φθείρουν τον εσωτερικό μας κόσμο.
Α΄ Προς Κορινθίους Επιστολή (15:20)
«Τώρα όμως ο Χριστός ανέστη εκ νεκρών.»
Πολλά φιλιά.![]()

Πάντα ευγενικός με όλες τις κοπέλες!!!! Με ζώα απλά δεν ασχολούμαι πια
Αφού αναφέρεσαι στη Malvina, γιατί απαντάς στη Σοφία;Πάντα ευγενικός με όλες τις κοπέλες!!!! Με ζώα απλά δεν ασχολούμαι πια
Έκατσες να γράψεις όλο αυτό επειδή απλά δεν απαντάω για δικούς μου λόγους? Έπεσε μέσα το ένστικτο..Πάντα ευγενικός με όλες τις κοπέλες!!!! Με ζώα απλά δεν ασχολούμαι πια

Είναι που έχει πολύ Πάθος...Έκατσες να γράψεις όλο αυτό επειδή απλά δεν απαντάω για δικούς μου λόγους? Έπεσε μέσα το ένστικτο..
Πάντως προσβολή δεν είναι να είσαι ζώο, θηλαστικά είμαστε, πρωτεύοντα μάλιστα. Φιλιά, με λιγότερη κακία μέσα σου.
(spoiler, προσοχή με τα ψέματα, δεν πετυχαίνουν πάντα).![]()
Μόνο πάθος και good vibes σε αυτό το νήμα..Είναι που έχει πολύ Πάθος...![]()
Μόνο πάθος και good vibes σε αυτό το νήμα..