hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.701
- Πόντοι
- 456
Μας έχεις τρελάνει τις τελευταίες μέρες και τώρα μας λες: «τα ξαναλέμε μετά τις 16»;;;;Καλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
Μας έχεις τρελάνει τις τελευταίες μέρες και τώρα μας λες: «τα ξαναλέμε μετά τις 16»;;;;Καλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
Καλημέρα!Καλημέρα όμορφο πλασματακι
Η ματαρα ματαραΙδού τα αποτελέσματα της προβατίνας..
![]()
Έγινε δουλίτσα! Θεά!Ιδού τα αποτελέσματα της προβατίνας..
![]()
Καλή ξεκούραση και καλά κοψίδια μωράκλα!!Καλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
Σου πάει πολύ το νέο λουκ, εύχομαι να το εγκαινιασουμεΚαλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
ΣκασεεεεεεεεΚαλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
ΣατανάΚαλημέρα σε όλους, τα λέμε ξανά μετά τις 16 του μηνός.
![]()
![]()
φτιάχνει δέρμα η προβατίνα είναι γνωστό κι εγώ ούτε μισό σπυρί δεν έχωΙδού τα αποτελέσματα της προβατίνας..
![]()
Εμ, είδες...κάτι ξέρω.φτιάχνει δέρμα η προβατίνα είναι γνωστό κι εγώ ούτε μισό σπυρί δεν έχω
Τωρα θα με κάνεις να μιλήσω οχι όμορφα....Εμ, είδες...κάτι ξέρω.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είναι άλλος ο λόγος που δεν την έχεις συναντήσει ακόμα;Εγω ελπιζω να αυξήσεις το δωράκι σου μπας και καταφερω να σε συναντήσω καποτε
Ναι η έλλειψη χρονου απο τη πλευρα μου σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση της. Μην εισαι πονηριδης χωρις να ξερειςΈχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είναι άλλος ο λόγος που δεν την έχεις συναντήσει ακόμα;
Εγω ελπιζω να αυξήσεις το δωράκι σου μπας και καταφερω να σε συναντήσω καποτε

200?300? Πόσο θέλετε? Να κάνουμε ένα γκάλοπ?Εγω ελπιζω να αυξήσεις το δωράκι σου μπας και καταφερω να σε συναντήσω καποτε
Τυπε καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλα βαρεθηκα τα "ειμαι κλεισμένη σημερα ολη μερα και ολο το Σαββατοκύριακο"... Γι'αυτό και παιρνω city tours ανεξαρτητες με τσιμπημενη τιμη αλλα ξερεις οτι πανω κατω θα πάρεις αυτο που περίμενες. Και αυτο γιατι λόγο αυξημένης τιμής δεν είναι σε σειρα οι γαμιαδες να περιμένουν ενα ελεύθερο ραντεβού. Παντως δεν σε παρεξηγώ, σε αλλη φαση της ζωης μου που ειχα ελεύθερου χρόνο και λιγότερα λεφτα το ιδιο θα σκεφτόμουν
Εγω τα 200 τα δινω, δεν ξερω για αλλους, το θεμα ειναι να ειναι και οι δυο πλευρές ικανοποιημένες με την ληξη του ραντεβού200?300? Πόσο θέλετε? Να κάνουμε ένα γκάλοπ?
Το κυρίως ζήτημα είναι ότι δουλεύω ελάχιστα, πολύ λίγες ημέρες και συγκεκριμένες ώρες, εξού και δεν υπάρχει κενό εύκολα.Τυπε καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλα βαρεθηκα τα "ειμαι κλεισμένη σημερα ολη μερα και ολο το Σαββατοκύριακο"... Γι'αυτό και παιρνω city tours ανεξαρτητες με τσιμπημενη τιμη αλλα ξερεις οτι πανω κατω θα πάρεις αυτο που περίμενες. Και αυτο γιατι λόγο αυξημένης τιμής δεν είναι σε σειρα οι γαμιαδες να περιμένουν ενα ελεύθερο ραντεβού. Παντως δεν σε παρεξηγώ, σε αλλη φαση της ζωης μου που ειχα ελεύθερου χρόνο και λιγότερα λεφτα το ιδιο θα σκεφτόμουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω τα 200 τα δινω, δεν ξερω για αλλους, το θεμα ειναι να ειναι και οι δυο πλευρές ικανοποιημένες με την ληξη του ραντεβού