Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.827
- Πόντοι
- 2.886
Να κλείσω 1 ή 2h ??ΙΧΘΥΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
![]()
Να κλείσω 1 ή 2h ??
Πραγμα εισαι και φαινεσαι ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.1 ΏΡΑ , διότι δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές με τα ωραία πράγματα
Πραγμα εισαι και φαινεσαι ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.
Mαθε να μιλάς και να γράφεις βλάκα και άσε τις μαλακιες με μένα και μάλιστα εδώ μέσα. Έγραψες παπαρια, τελεία.Γέρο , το "ωραίο πράγμα" είναι η συνάντηση, όχι η κοπέλα
ωραία πράγματα, είναι οι συναντήσεις με ωραίες κοπέλες
αλλά εσύ δεν έχεις γράψει ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο για έσκορτ, ούτε για
κοπέλα γενικά, αφού είσαι ένα αρνητικό τρολ
όλα τα χρόνια, και δεν καταλαβαίνεις,
πρόσεξε μην φας οριστικό μπαν, από το μπου.κομ
Αφού δεν κανονίζεις ποτέ συνάντηση με έσκορτ, δεν
επιτρέπεται να γράφεις ποστ σε τέτοια θρεντ
είσαι ενοχλητικός και παρείσακτος
Δεν θέλω να χαλάσω το θρεντ της κοπέλας
ειδάλλως θα είχες τακτοποιηθεί κατάλληλα
Σταματήστε παρακαλώ τους ανούσιους τσακωμούς, τόσα άλλα νήματα υπάρχουν πέραν από τα δικά μας για να αναλύσετε όσα αναλύετε, μια φωτό ανεβάζω και πηγαίνει 300 σελίδες πίσω.Mαθε να μιλάς και να γράφεις βλάκα και άσε τις μαλακιες με μένα και μάλιστα εδώ μέσα. Έγραψες παπαρια, τελεία.
Εχεις δικιο, συγνωμη απο εμενα, κακως ασχοληθηκα.Σταματήστε παρακαλώ τους ανούσιους τσακωμούς, τόσα άλλα νήματα υπάρχουν πέραν από τα δικά μας για να αναλύσετε όσα αναλύετε, μια φωτό ανεβάζω και πηγαίνει 300 σελίδες πίσω.

Καλημέρα παρεμπιπτόντως σε όλους!
Κάτι μου άρεσε σε αυτές τις δύο και θα τις βάλω ξανά εδώ..
![]()
![]()
Λογικό να σου αρέσει αυτή η απίστευτη κορμάρα που έχειςΚαλημέρα παρεμπιπτόντως σε όλους!
![]()
![]()
Με λίγα λόγια, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο..Σταματήστε παρακαλώ τους ανούσιους τσακωμούς, τόσα άλλα νήματα υπάρχουν πέραν από τα δικά μας για να αναλύσετε όσα αναλύετε, μια φωτό ανεβάζω και πηγαίνει 300 σελίδες πίσω.
Γι αυτό κι εγώ έχω φτιαξει ένα script που τραβάει όλες τις φωτογραφίες και τα φορτωμένα βίντεο κι έχω ξεγνοιασει.Σταματήστε παρακαλώ τους ανούσιους τσακωμούς, τόσα άλλα νήματα υπάρχουν πέραν από τα δικά μας για να αναλύσετε όσα αναλύετε, μια φωτό ανεβάζω και πηγαίνει 300 σελίδες πίσω.

Θαυμάστε αυτό το αξιόλογο έργο τέχνης κ μην αναλώνεστε σε ανούσιες κουβέντεςΚαλημέρα παρεμπιπτόντως σε όλους!
![]()
![]()
Καλημέρα παρεμπιπτόντως σε όλους!
![]()
![]()
Για Σαββατο βραδυ μετα τις 22,00 παίζει τίποτα?Για αύριο κενό μετά τις 19:00 κατόπι