Να επαναφέρω τη φωτογραφία μου καθώς δεν κατάλαβα περί τίνος ήταν η συζήτηση από μερικούς, και να παραθέσω ένα παράπονό μου.
Βρε παιδιά, ΠΟΣΟ μα πόσο δύσκολο είναι να στείλει κάποιος ενδιαφερόμενος για ραντεβού με ένα απλό μήνυμα όπως "Καλησπέρα/Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για ένα ραντεβού την τάδε μέρα τάδε ώρα τάδε διάρκεια τάδε μέρος", αντί για όλες τις άλλες, συγγνώμη που θα το πω πλέον αλλά δεν εκφράζεται αλλιώς, παπαριές που γράφουν οι περισσότεροι.
Ούτε σκέτο "Γειά σου", ούτε "Τι κάνεις" λες και γνωριζόμαστε, ούτε "γειά σου μπεημπ πως είμαστε" λες και μας την έπεσαν γκόμενοι στο κλαμπ.
Όλο αυτό είναι σπατάλη χρόνου και ενέργειας εκ μέρους μας με αποτέλεσμα να χάνονται μηνύματα σωστά από σοβαρούς κυρίους και όχι τσόγλανους που ο μόνος σκοπός είναι η καυλάντα, οι καμμένες ερωτήσεις ενώ όλες οι πληροφορίες είναι μπροστά τους σε κάθε μου αγγελία και στο προφίλ, τα στησίματα κι εφόσον κλείσουν, δεν ξέρουν που πάνε τα 4 και η μαγκιά φεύγει.
Ecxuzes-moi για το πρωινό σεντόνι αλλά δεν θέλω κανείς να απορεί κατόπιν τέτοιων συμπεριφορών γιατί δεν βρίσκει ανταπόκριση.
Καλημέρα από εμένα στους σοβαρούς και σωστούς.