Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.186
- Πόντοι
- 5.946
Τέτοιος ειναι ο τεκίλας
Τι να κάνεις; Αδυναμίες είναι αυτές. Οπότε είναι απόλυτα κατανοητός. Άλλωστε η κοπέλα αξίζει κάθε σχόλιο θαυμασμού ή γενικά θετικό σχόλιο. Να ευχηθώ καλή χρονιά και στον κορίτσαρο και σε όλους εννοείται με υγεία και ότι καλύτερο!Τέτοιος ειναι ο τεκίλας![]()

Καλημέρα γυναικάραΌμορφη καλημέρα![]()
Καλημερα! Καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται.Όμορφη καλημέρα![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά! χωρίς να είμαι ένας από αυτούς (τα έχουμε πει πριν περίπου 6 μήνες μαζί), κάποιοι από εμάς ίσως το θεωρούν στοιχειώδη ευγένεια να πεις μια καλησπέρα κτλ... χωρίς επιθετικότητα, απλα παρατήρηση κάνω! χρόνια πολλά Μαλβίνα...Αγαπητοί μου, όπως διευκρινίζω στις αγγελίες, θα προτιμούσα να αποφεύγονται ερωτήσεις του τύπου "Τι κάνουμε,πως είμαστε, που είσαι".
Όλοι οι παλιοί ήξεραν τον τρόπο επικοινωνίας by the book "Καλησπέρα, θα ήθελα ένα ραντεβού την τάδε ώρα, τάδε μέρος, τάδε διάρκεια κ.ο.κ και όλα γίνονται απλά.
Δεν χρειάζεται να γίνεται ανάλωση ενέργειας και από τις δύο πλευρές, το κλείσιμο ενός ραντεβού προϋποθέτει 3-4 fixed ερωτήματα.
Όποιος έχει σκοπό για καυλάντα, παρακαλώ ευθέως να αποχωρήσει και να μην επικοινωνήσει με εμένα.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κανένα πρόβλημα με την καλησπέρα, ουαί κιι αλίμονο.Καλησπέρα και καλή χρονιά! χωρίς να είμαι ένας από αυτούς (τα έχουμε πει πριν περίπου 6 μήνες μαζί), κάποιοι από εμάς ίσως το θεωρούν στοιχειώδη ευγένεια να πεις μια καλησπέρα κτλ... χωρίς επιθετικότητα, απλα παρατήρηση κάνω! χρόνια πολλά Μαλβίνα...

Το πλήγωσες το παιδίΜονο διακοπές...

Το πλήγωσες το παιδί![]()
καλησπερα , πως παμε?? χεχεχεΑγαπητοί μου, όπως διευκρινίζω στις αγγελίες, θα προτιμούσα να αποφεύγονται ερωτήσεις του τύπου "Τι κάνουμε,πως είμαστε, που είσαι".
Όλοι οι παλιοί ήξεραν τον τρόπο επικοινωνίας by the book "Καλησπέρα, θα ήθελα ένα ραντεβού την τάδε ώρα, τάδε μέρος, τάδε διάρκεια κ.ο.κ και όλα γίνονται απλά.
Δεν χρειάζεται να γίνεται ανάλωση ενέργειας και από τις δύο πλευρές, το κλείσιμο ενός ραντεβού προϋποθέτει 3-4 fixed ερωτήματα.
Όποιος έχει σκοπό για καυλάντα, παρακαλώ ευθέως να αποχωρήσει και να μην επικοινωνήσει με εμένα.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Να έρθεις διακοπές να κανω μαμ απο τα μεμε σου
,
Πήγα να το σώσω και το γάμησες τώραΝα έρθεις διακοπές να κανω μαμ απο τα μεμε σου,
μανουλααα![]()
Είναι που πείνασα λιγακιΠήγα να το σώσω και το γάμησες τώρα![]()
Και τα δυο τα κορίτσια, διαμάντια είναιΕίναι που πείνασα λιγακι
Ειναι καλο κορίτσι λιγο γέλιο παραπάνω δεν έβλαψε![]()