Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Bro μου θα μου δανείζεις κανένα πελάτη για δύσκολες μέρες του χειμώνα?
Θεσσαλονίκη δεν έρχεσαι? Τα όμορφα κορίτσια ειναι παντα καλοδεχουμεναBro μου θα μου δανείζεις κανένα πελάτη για δύσκολες μέρες του χειμώνα?

Πες μου τις προδιαγραφές και άσε να κάνω εγώ το αλισβερίσι..Bro μου θα μου δανείζεις κανένα πελάτη για δύσκολες μέρες του χειμώνα?
Δεν τα κοιτάω αυτά! Δώσε ότι περισσεύει...Πες μου τις προδιαγραφές και άσε να κάνω εγώ το αλισβερίσι..
![]()
Μονο διακοπές...Θεσσαλονίκη δεν έρχεσαι? Τα όμορφα κορίτσια ειναι παντα καλοδεχουμενα![]()
Κανόνισε σοφακι να ανοίξει δικό της γραφείο στο τέλος η Μαλβίνα με τα αλισβερισια σας και να τη χάσουμε από την ενεργό δράσηΔεν τα κοιτάω αυτά! Δώσε ότι περισσεύει...
Κανένα γραφείο και κανένα αλισβερίσι.. όλα είναι εντός πλαισίων του χιούμορ!Κανόνισε σοφακι να ανοίξει δικό της γραφείο στο τέλος η Μαλβίνα με τα αλισβερισια σας και να τη χάσουμε από την ενεργό δράση
Εννοείτε πως το λέω για πλάκα!Κανένα γραφείο και κανένα αλισβερίσι.. όλα είναι εντός πλαισίων του χιούμορ!
Κανόνισε σοφακι να ανοίξει δικό της γραφείο στο τέλος η Μαλβίνα με τα αλισβερισια σας και να τη χάσουμε από την ενεργό δράση
Φωτιά είσαι κοπελαρα μου
Τι να ελεγε , Bre

Χρησιμοποιείται και για γυναίκες....
Κ εσύ είσαι ο bro μου
παρε εμενα.... οπως λενε... τα ρεστα απο τη μανεστρα χαχαχαΔεν τα κοιτάω αυτά! Δώσε ότι περισσεύει...
Προσφέρομαι.....Bro μου θα μου δανείζεις κανένα πελάτη για δύσκολες μέρες του χειμώνα?